DE BEDSTE VINTERSTØVLER TIL BØRN

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Bliv klar til vinteren og køb de bedste vinterstøvler til dit barn. Når temperaturen nærmer sig 5 grader eller derunder, så er det nødvendigt med et par gode vinterstøvler til dit barn. De skal være nemme at komme i for børnene. De skal være varme, vandtætte og modstandsdygtig til mange timers leg udenfor. En vinterstøvler skal give god støtte langs foden og være behagelig for barnet at have på.

Så hvilke vinterstøvler er bedst?

Vi har testet forskellige vinterstøvler og vurderet dem på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

Anmeldelserne finder du herunder og de er opdelt i:

  • Vinterstøvler til børn 0-3 år
  • Vinterstøvler til børn 3-6 år
  • Vinterstøvler til børn 6 år +

Husk også den uundværlige skotørre, så fodtøjet altid kan være tørt til næste dag.

DE BEDSTE VINTERSTØVLER TIL SMÅ BØRN 0-3 år

bedste vinterstøvle børn

Bedst i test til 0-3 årige

Bisgaard Hunter

Bisgaard laver bare fantastisk fodtøj til børn. Hunter vinterstøvlen er heller ingen undtagelse. De er bløde og fleksible og ikke for tunge at have på for de små. De giver god støtte om foden og anklen og kan nemt justerestil med de to velcrostropper.

Hunter vinterstøvlen går lidt op foran på snuden. Det beskytter støvlen ved fald og hjælper lidt mod “scooter” slid. Netop denne snudebeskyttelse er også godt hvis dit barn først lige har lært at gå eller er ved at lære det. Så slider det ikke så slemt, når der stadigt kravles ind imellem.

Støvlen er super nem at komme i for både store og små. De er foret med temperaturregulerende uld og har tex membran, så dermed dejlig varme og tørre fødder gennem vinteren.

En virkelig lækker støvle, der kommer i flere forskellige farver.

Se de bedste priser på Bisgaard Hunter her:

bedste vinterstøvle børn

Bedst i test til 2-3 årige

Bundgaard Rabbit

Den lækre rabbit skindstøvle med tex membran er en bedst sælgende klassiker fra Bundgaard. Den kommer hvert år i forskellige farver og det er der en årsag til. Det er nemlig bare en super god, varm og komfortable vinterstøvle til de mindste.

Rabbit har en bred pasform med plads til bevægelse. Passer alle fodtyper, da støvlen let kan tilpasses med de to velcrostroppe. Støvlen er lavet i lækkert åndbart skind og uldfor. Sålen er blød med alligevel grov og giver et super godt “grip” på jorden, så de små ikke glider så nemt.

En klar anbefaling til Bundgaards rabbit vinterstøvler, som kommer i et hav af lækre farver.

Se de bedste priser på Bundgaard Rabbit her:

bedste vinterstøvler børn

Fantastisk vinterstøvle til både store og små

Bisgaard Ellis

Bisgaard Ellis er en klassiker. Den kommer hver sæson og er super populære. De er bløde og fleksible og giver god støtte om foden. De er vandtætte og varme og kan nemt  justeres med velcrolukningen.

Ellis har en kraftig tåforstækning på snuden. Det beskytter støvlen mod “scooter” slid og skønne aktive børn.

Støvlen er super nem at komme i for både store og små og kommer i mange lækre farver.

Bestemt et godt støvlevalg til dit barn.

Køb Ellis hos Bisgaard.com eller se de bedste priser på Bisgaard Ellis her:

bedste vinterstøvler børn

Super god begyndervinterstøvle

Bundgaard Petit Mid Winter

Bundgaards gode petit velcro begyndersko har de også lavet i en høj version. Helt genialt til de små nybegyndere, der har brug for noget varmt over vinteren. Den høje sko/korte støvle giver super god støtte til de små fødder og uldforet varmer dejligt.

Petit Mid har den genkendelige snude, der går langt op og beskytter skoen, Den runde gummisnude giver også en god opdrift til de små nybegyndere, så de nemmere kan komme rejse sig.

En super god vinterstøvle til de mindste.

Se de bedste priser på Bundgaard Petit Mid Winter her:

DE BEDSTE VINTERSTØVLER TIL BØRNEHAVEBØRN 3-6 år

bedste vinterstøvle børn

Bedst i test til børnehaven

Bisgaard Eddie

“Det er bare de bedste støvler. De er nemme at tage på og så bløde at gå i”

Ægte anmeldelse fra Elliot på 6 år.

Eddie støvlen fra Bisgaard er en super lækker vandtæt støvle med uldfor. Støvlen er lavet i en kombination af naturligt læder og tekstil, som er fri for skadelig kemi. I den øverste del af støvlen fungerer uldforet som snefang.

Eddie støvlen er varm og samtidigt åndbar. Velcro stropperne sikre god justering, så støvlerne giver perfekt støtte til foden.

Super godt valg af vinterstøvle til det aktive børnehave og skolebarn.

Køb hos Bisgaard.com eller se de bedste priser på Bisgaard Eddie her:

bedste vinterstøvle børn

Bedst i test skindstøvle

Bundgaard Tokker

Tokker vinterstøvlen fra Bundgaard er et virkelig godt valg til dit barn, hvis du ønsker rene naturmaterialer. Super lækker skindstøvle med vandtæt tex membran og dejlig varmt uld for.

Bundgaard Tokker har et højt skaft og lukkes over vristen med to velcrobånd. Støvlen sidder bare super godt på de små fødder og naturmaterialerne sørger for en god åndbarhed.

Ydersålen har et grovt mønster, der sikrer et godt fodfæste. Tokker støvlen findes i forskellige farver. Et super godt valg til børnehavebarnet.

Se de bedste priser på Bundgaard Tokker her:

bedst i test vinterstøvler børn

Super lækker skindstøvle

Angulus Tex støvler

Angulus laver rigtig lækkert fodtøj til både børn og voksne og deres vandtætte vinterstøvle skal bestemt også nævnes her.

Støvlen er lidt bred i modellen, men kan nemt justeres til alle fodtyper med velcrolukningen. Jeg var lidt nervøs for kombinationen af børneleg og skind, men jeg må sige at de holder sig virkeligt pænt.

Derudover er fødderne dejlig varm og tørre også efter timers leg i sneen.

Der er rågummisåler på Angulus vinterstøvler. Det giver et godt fodfæste for den små.

Angulus kan bestemt anbefales til børnehavebørn og skolebørn.

Se udvalget af Angulus vinterstøvler her:

vinterstøvler børn

De smukkeste støvler

https://adtr.co/0rezhsBisgaard Frey

Jeg måtte lige have de smukke Frey støvler fra Bisgaard med i testen. Det er en lækker vandtæt vinterstøvle i et super fint design. Dejligt varmt uld for og skidsikre rågummisåler.

Støvlerne skal dog snørers, hvilket kan være lidt svært for de mindste børn. Der er ingen lynlås i siden og derfor også “kun” 4 stjerne. Men en virkelig smuk støvle til barnet, der ikke har svært ved snørebånd. 

DE BEDSTE VINTERSTØVLER TIL SKOLEBØRN 6 år +

bedste vinterstøvle børn

Bedst i test til til både børnehave og skole

Ecco Biom K2

Ecco vinterstøvler har været en fast del af mine børns vintergarderobe. Det er bare vildt god kvalitet i et let og sporty design. I sær til de aktive drenge er Ecco helt genialt.

Biom K2 er fremstillet af et mix af ruskind, ECCO nubucklæder og tekstil. Pasformen har Eccos patenterede BIOM® teknologi, der hjælper børn med at bevæge sig naturligt. Flexzoner i mellemsålen øger fleksibiliteten for de aktive fødder.

Støvlerne er vandtætte og varme og den grove gummisål har et dybt mønster, som sikrer et godt fodfæste.

Ecco vinterstøvler bliver dit barn helt sikkert glad for.

Ps. De kan vaskes i maskinen 🙂

Se de bedste priser på Ecco Biom her:

bedste vinterstøvle børn

Bedst i test skindstøvle til skolebarnet

Bisgaard Falke

Bisgaard Falke kan varmt anbefales til de større børn. Vi har testet den vandtætte vinterstøvle på en lang tur i mudder og sjap. Min søn synes de er super gode at gå i og dejlig varme. Og så synes han at det er er super smart, at de lige kan vaskes rene i en vandpyt 😉

Efter gåturen kunne støvlen nemt skylles rene og var helt tørre inden i.

Falke støvlen giver god støtte til det aktive skolebarn og naturmaterialerne sørger for god varme og åndbarhed.

Bisgaard ´Falke kan varmt anbefales.

bedste vinterstøvler børn

Bedst i test til pigerne

Bisgaard Bobbie

Bisgaard Bobbie er en vildt lækker vinterstøvle til pigerne. God lang støvle, der lukkes med lynlås i siden. Vandtæt støvle med uld for holder fødderne tørre og varme.

Bare en super smuk støvle som mor måske bliver lidt misundelig på 🙂

Køb hos Bisgaard.com eller se de bedste priser på Bisgaard Bobbie her:

Skotørre

Så er en skotørre virkelig genial. Man sætter en slange ned i hver sko eller støvle og så blæser den varmluft i den og fodtøjet er tørt på et par timer. Slangerne kan også komme ned i flyverdragten og den er tør på kort tid. Et must have. Se de bedste skotørrere herunder.

En skotørre er uundværlig, når man har børn. Fodtøjet og flyverdragterne komme ofte hjem våde og skal være klar til næste dag i børnehave og skole.

Måske du også vil læse

Hvordan vælger jeg de rigtige vinterstøvler til mit barn?

Når du vælger vinterstøvler til dit barn, er det vigtigt at fokusere på faktorer som isolering, vandtæthed, pasform og slidstyrke. Sørg for, at støvlerne holder fødderne varme, er vandtætte og samtidig tillader tilstrækkelig bevægelsesfrihed.

Hvornår skal jeg købe nye vinterstøvler til mit barn?

Det er tid til at købe nye vinterstøvler, når barnets fødder vokser, eller når støvlerne viser tegn på slitage. Check regelmæssigt pasformen for at sikre, at barnet har tilstrækkelig plads til at bevæge tæerne.

Hvordan sikrer jeg, at vinterstøvlerne er vandtætte?

For at sikre vandtæthed skal du vælge vinterstøvler med en vandtæt membran, sømforseglede syninger og vandafvisende materialer. Regelmæssig vedligeholdelse, såsom påføring af vandafvisende spray, kan også forbedre vandtætheden.

Kan jeg bruge uld- eller termostrømper sammen med vinterstøvlerne?

Ja, brug af uld- eller termostrømper kan forbedre isoleringen og holde barnets fødder varme. Sørg dog for, at støvlerne stadig har en passende pasform med ekstra lag sokker.

Hvad skal jeg gøre, hvis vinterstøvlerne begynder at lugte?

Lugt i vinterstøvler kan undgås ved at lade dem lufttørre mellem brug, bruge fugtabsorberende indlægssåler og lejlighedsvis anvende bagepulver eller lugtfjernere til sko. Rengør også støvlerne regelmæssigt for at fjerne bakterier.

Kan jeg bruge vandtætte spray på mine børns vinterstøvler?

Ja, brug af vandtætte sprayprodukter kan forbedre vinterstøvlernes evne til at afvise vand. Det er dog vigtigt at følge producentens anbefalinger og genanvende sprayen efter behov for at opretholde vandtætheden.