BEDSTE BABYLIFT

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Hvad er en babylift?

En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse eller en åben blødere udgave med hank.

Den faste babylift har en fast overdel, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj, men er lidt tung. Den åbne bløde lift er meget let og kan nem bæres med rundt og kan også fungere som babynest og isoleret legetæppe.

Vi har testet mange forskellige babylifte, men fremhæver her kun de modeller, vi kan stå indenfor sikkerhedsmæssigt. Vi er opmærksom på at der har været flere uheldige tilfælde , hvor baby er faldet ud af de bløde babylifte og vi går selvfølgeligt meget op i børns sikkerhed. De lifte, vi anbefaler herunder er dog alle sikkerhedsgodkendt og efter selv at have testet liftene til flere børn, kan jeg stadigt varmt anbefale dem begge. J

Jeg har aldrig været nervøs for at mit barn ikke lå trygt deri og man skal virkelig bære liften på en helt skæv måde og med helt udspændte enderstykker for at et barn kan falde ud af den. Man skal huske hvad en babylift er og tænke sig om hvordan man bruger den. Det er/kan være babys første seng, en lille tryg rede, som primært skal stå i hjemmet, ved sengen i evt bedside, i barnevogn eller klapvogn og skal kun løftes forsigtigt rundt. Det er ikke et transportmiddel/alternativ bæresele. Den er genial til babys første halve år og bestemt et produkt jeg vil anbefale. Men man skal selvfølgelig tænker over hvordan man bruger den og holder den – det er gældende for alle babylifte – også de gamle klassiske “faste” lifte. 

Du skal selvfølgelig altid sørge for at holde godt ved babylifte, når du bære dit barn i en babylift. Vi vurderer at de små ligger trygt og stabilt i den anmeldte babylifte herunder.

Vi anbefaler på alle måder at undgå de mere babynest lignende lifte og soveposer med bæreplader. De er for usikre og ustabile at bære et barn i.

Læs om de bedste babylifte herunder:

De bedste babylifte

Najell sleepcarrier

Bedst i test – Overraskende smart

NAJELL LIFT

Najell sleepcarrier er en super smart babylift, der også fungerer som et babynest.

Jeg må indrømme at dette produkt har overrasket mig meget positivt. Faktisk har det været mit meste brugte produkt ved mit sidste barn, indtil han voksede fra den.

Najell Sleepcarrier er super smart på grund af er størrelsen og vægten. Den vejer næsten ikke noget til forskel fra “normale” babylifte. Den har kraftige remme og en stabil bund, der gør det muligt at holde godt fast på liften uden den vipper. Den er nem at tage med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller. Jeg har med stor glæde selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite.

En anden fordel er at man nemt kan vugge baby i søvn, da den, som skrevet, ikke vejer ret meget i forhold til normale babylifte. Sikkerhedsmæssigt skal du selvfølgelig sørge for at alle sider er spændt ordenlig op og bunden holdes vandret.

En sikker babylift

Bunden er en stabil træplade og materialet er åndbart mesh stof. Najell er blevet lidt udskæld flere steder pga ulykkelige tilfælde, hvor baby er faldet ud af lifte. Jeg har dog selv testet liftet med flere børn og man skal virkelig holde liften skævt, ikke have ordentlig fat i remmene eller have løsnet siderne meget for at barnet ligefrem kan falde ud af det. Najell har dog tilføjet en sikkerhedslukning, som man kan sætte rundt om bæreremmene, så man ikke kan risikere at tabe den ene rem, som har været tilfældet i de uheldige tilfælde.

Najells lift er sikkerhedsgodkendt og du skal på ingen måde være nervøs for at bruge babylift. Men liften skal selvfølgelig bruges med retmæssig omtanke, som alt andet udstyr til børn.

Jeg har roligt vugget mit barn i søvn mange gange uden han på nogen måde er rutsjet op eller ned eller været i nogen fare. Men siderne skal selvfølgelig være lukket til og liften skal holdes vandret. Jeg har aldrig brugt bæreselen, som også frarådes hos Tænk, da jeg ikke rigtigt kan se ideen i den. 

Man skal huske hvad en babylift er og tænke sig om hvordan man bruger den. 

Det er/kan være babys første seng, en lille tryg rede, som primært skal stå i hjemmet, ved sengen i evt bedside, i barnevogn eller klapvogn og skal kun løftes forsigtigt rundt. Det er ikke et transportmiddel/alternativ bæresele. 

Najell er et fantastisk produkt til babys første halve år. Baby vil elske den og det er jeg sikker på at I også vil. Absolut et godt køb!

Hvis du vil læse mere om hvordan Najell sleepcarrier kan bruges som babynest og legetæppe, så læs med her.

Se de bedste priser på Najell Sleepcarrier her:
bedste babylift

Bedst TIL PRISEN – VIRKELIG LÆKKER BABYLIFT

FILIBABBA BABYLIFT

Frida babyliften fra danske Filibabba giver virkelig Najell kamp til stregen. Samme lækre udformning og gode kvalitet. 3D airmesh kvalitet sikre høj åndbarhed og bærepladen i bunden sikre god stabilitet. Filibabbas babylift er en lille smule længere end Najell, men passer stadigt perfekt i både barnevogne, kombivogne og klapvogne.

Frida babyliften er let og lækker og kan nemt bæres rundt og tages med på tur. Filibabbas babylift kommer med et overdækken, som giver lidt ekstra beskyttelse og varme til baby. Derudover kan man tilkøbe en lille kaleche, hvilket er super smart ti lisær forår og sommerbabyer. Det har jeg ofte manglet ved Najells lift, som afskærmning for solen.

Sikkerhed i fokus

Babyliften har kraftige remme, der kan lukkes sammen med velcro, som sikre at man får korrekt fat om begge bæreremme. Sikkerheden er altså i fokus hos Filibabba.

Frida babylift er selvfølgelig sikkerhedsgodkendt og er perfekt at bruge som både babylift, legetæppe og babynest. Husk altid at sørge for at alle sider er lukkede inden liften løftes.

Du får rigtig meget for pengene med babyliften fra Filibabba. Brug den som babys første seng, som kan står i hjemme, i bedside crib, i barnevognen m.m.

Et super godt valg og et fantastisk produkt til babys første halve år. Et rigtig godt køb.

Se de bedste priser på Filibabba babylift her:
Easygrow favn babylift

Bedst i test til lange babyer

EASYGROW FAVN

Babyliften, Favn, fra Easygrow giver virkelig Najell kamp til stregen.

Funktionsmæssigt kan de to babylifte næsten det samme. Det er begge lette og nemme at have med rundt. De kan begge bruges som babynest evt. med et lammskind eller lignende i bunden og de kan begge super nemt laves om til legetæppe.

Easygrow Favn kan dog få legebøjler påmonteret, så liften pludselig er lavet om til et aktivitetstæppe. Det er super smart, så man få mest muligt ud af samme produkt. Samtidigt ligger baby lunt og isoleret fra kolde gulve.

Easygrow Favn er lavet med en yderside i vandtæt og smudsafvisende kvalitet. Du kan derfor nemt folde liften ud på græs eller lignende udenfor uden bekymringer for fugtskader eller lignende.

Langt liggemål

Til forskel fra Najell liften er Easygrow Favn ca. 10-12 cm længere. Den kan derfor bruges lidt længere tid. Også perfekt, hvis du har et langt barn, der måske allerede i en alder af 4-5 måneder er på størrelse med en 7-8 måneders baby. Så hvis I venter et barn og begge er høje forældre, får I muligvis også en lang baby og derfor glæde af det lidt længere liggemål Easygrow Favn babyliften har.

Easygrow Favn er nem at have med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og mange klapvognsmodeller. Vi kan varmt anbefale den sammen med Baby Jogger City Elite 2 eller City MiniGT2.

Sikkerhedsmæssigt er alt perfekt. Bunden er en stabil, madrassen er blød men ikke for blød og siderne er lavet i åndbart mesh stof, så baby altid kan få luft.

Et køb vi på det varmeste kan anbefale og som sagtens kan bruges til flere børn.

Se de bedste priser på Easygrow Favn her:
Køb Easygrow Favn i pakketilbud med legebøjler her:

Gør babyliften ekstra lækker og lidt mindre for dit spædbarn med et lækkert lammeskind eller en blød minimizer. Kan også med fordel bruges i barnevogn og klapvogn bagefter.

Se et stort udvalg af dem her:
babyjogger lift

Super smart og en virkelig lækker kombivognsløsning

BABY JOGGER

FAST BABYLIFT – LIGGEDEL TIL BABY JOGGER KLAPVOGNE

Liften/liggedelen fra BabyJogger er rigtig smart, men selvfølgelig kun hvis du også har købt klapvognen fra Babyjogger. Der findes liggedele til både City Elite 2, Mini GT og City Tour 2 fra Baby Jogger. Til hverdagsbrug vil vi klart anbefale City Elite 2 (bedst terrængående) eller City Mini GT2 (perfekt til bylivet). City Tour2 er bedst som rejseklapvogn.

Den faste babylift fra Baby Jogger kan klikkes på klapvognsstellet i stedet for klapvognssædet og fungere derved som en kombivogn. Babyliften eller liggedelen skaber en tryg hule for baby og er nem at tage med sig rundt. Sammen med klapvognsstellet, der ikke fylder meget, er det nemt at pakke bilen og have det hele med – selv i små biler.

Denne faste babylift er lidt mere klodset og tung at bære rundt end liften fra Najell, men er derimod mere lukket og afskærmende for baby og kan bruges i længere tid. Så det er jo lidt en smagssag, hvad man vægter højest.

Når baby vokser fra denne lift, kan jeg klart anbefale at købe en sovepose/kørepose til Baby Jogger klapvognen. Så kan du faktisk sagtens undvære en barnevogn.

Se de bedste priser på Baby Jogger liggedele her:
Odder lift

Klassisk babylift i høj kvalitet

ODDER

Liften fra Odder oser af lækker kvalitet. Den passer perfekt ned i barnevognene fra Odder. Liggemålet er blot mindre og perfekt til babys første tid. Liften kan ikke klikkes på noget stel og er kun til at stille ned i barnevognen for at gøre den mere tryg for en lille nyfødt.

Fordelen er at du kan tage liften med rundt og derved bevare et trygt sted for baby at sove. Hvis du har et sensitivt barn, kan afskærmningen være et stort plus i forhold til den åbne lift fra Najell.

Ulempen er dog størrelsen og vægten – en “lukket” lift er klart mere klodset af bære rundt med sammenholdt med liften fra Najell.

En klassisk  babylift af velkendt god kvalitet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING BABYLIFT

Hvad er en babylift?

En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse eller en åben blødere udgave med hank.

Den faste babylift har en fast overdel, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj, men er lidt tung. Den åbne bløde lift er meget let og kan nem bæres med rundt og kan også fungere som babynest og isoleret legetæppe.

Vi har testet mange forskellige babylifte, men fremhæver her kun de modeller, vi kan stå indenfor sikkerhedsmæssigt. Vi er opmærksom på at der har været flere uheldige tilfælde, hvor baby er faldet ud af de bløde babylifte og vi går selvfølgeligt meget op i børns sikkerhed. De lifte, vi anbefaler herunder er dog alle sikkerhedsgodkendte og efter selv at have testet liftene til flere børn, kan jeg stadigt varmt anbefale dem begge.
Jeg har aldrig været nervøs for at mit barn ikke lå trygt deri og man skal virkelig bære liften på en helt skæv måde og med helt udspændte enderstykker for at et barn kan falde ud af den. Man skal huske hvad en babylift er og tænke sig om hvordan man bruger den. Det er/kan være babys første seng, en lille tryg rede, som primært skal stå i hjemmet, ved sengen i evt bedside, i barnevogn eller klapvogn og skal kun løftes forsigtigt rundt. Det er ikke et transportmiddel/alternativ bæresele. 

En babylift er genial til babys første halve år og bestemt et produkt jeg vil anbefale. Men man skal selvfølgelig tænker over hvordan man bruger den og holder den – det er gældende for alle babylifte – også de gamle klassiske “faste” lifte. 
Du skal selvfølgelig altid sørge for at holde godt ved babylifte, når du bære dit barn i en babylift. Vi vurderer at de små ligger trygt og stabilt i den anmeldte babylifte herunder.
Vi anbefaler på alle måder at undgå de mere babynest lignende lifte og soveposer med bæreplader. De er for usikre og ustabile at bære et barn i.
Læs om de bedste babylifte her på siden.

Hvad skal man bruge en babylift til?

En babylift kan stå i barnevognen eller klapvognen og skabe et trygt sted i den første tid for baby. Nogle babylifte kan også klikkes på et klapvognsstel og dermed fungere som kombivogn – smart.

Hvilken babylift?

Den faste babylift har en fast overdel, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj, men er lidt tung. Den åbne bløde lift er meget let og kan nem bæres med rundt og kan også fungere som babynest.
Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan babyliften være en smart løsning. Jeg vil her klart anbefale den åbne baby lift fra Najell, da den er fast men samtidigt utrolig let at bære. Et af de produkter, jeg ville ønske jeg havde haft til alle mine børn.
Mange vælger den faste lift, da den har overdelen som en barnevognskasse, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj. Hvis det er ønsket, vil jeg klart anbefale Baby jogger liften, da den kan klikkes på baby jogger klapvognsstellet og fungere som en kombivogn. Så behøver du faktisk ikke en barnevogn. Du kan blot købe en god sovepose til klapvognen, når baby vokser ud af liften.
Men hvis du ønsker at bruge babyliften i barnevognen, vil jeg klart anbefale den åbne babylift fra Najell. Den er så lækker og let at bære baby i.
Personligt synes jeg at en fast babylift er lidt tung og klodset, men som en del af en kombivogn er det smart.
Den bløde babylift vil jeg dog til en hver tid anbefale. Den passer perfekt ind i en klapvogn, der kan ligges ned og er så nem og let at have med på farten.

Hvad skal man bruge en babylift til?

Babylift, babynest og kørepose/sovepose tjener lidt samme formål – et trygt sted for baby at sove.
En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse, som kan stå i barnevognen og tages med rundt. Det kan også være en lettere udgave med fast hank, som kan stilles i barnevognen eller nemt tages med rundt.
Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan liften være smart. Her kan jeg anbefale den lette udgave, som den fra Najell.
En fast babylift kan ved nogle mærker også kombineres med en klapvogn og derved fungerer som en super smart kombivogn. Det er personligt der, jeg synes, den faste og lidt tungere babylift er smart. Så har du en kombivogn og kan måske helt undvære barnevognen, hvis du skifter liften ud med en god sovepose/kørepose, når barnet er vokset ud af liften.
Nogle har brug for en af de fire typer og andre vælger at have flere. Hvad man vælger at købe afhænger blot af ens behov og præferencer.
Jeg har selv haft lidt forskelligt til mine børn og behovet har ikke været ens, da de er fra hver deres sæson og familiens behov blevet ændret for hvert barn, der kom til 🙂

ANBEFALING TIL BABYLIFT

  • Hvis du venter et forårsbarn/sommerbarn – køb en babylift og vent og se om behovet for soveposen opstår hen på efteråret. Liften fra Najell har været uundværlig ved mit sommerbarn og en sovepose til barnevognen, da efteråret/vinteren startede.
  • Hvis du venter et efterårsbarn/vinterbarn – tøv ikke med at købe en sovepose til barnevognen/kombivognen og evt. en lift, hvis du føler behovet er for det.

Læs anmeldelser af soveposer og køreposer her.

Måske du også vil læse