Babystrik

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Er der noget bedre end babystrik til de små? Jeg elsker det og er så heldige at både farmor, mormor og oldemor strikker lækkert baby strik til mine børn. Det er lavet med kærlighed og meget værdsat.

Det kan dog være svært at finde gode baby strik opskrifter. Jeg har dog herunder forsøgt, at give lidt inspiration til lækre baby strikkeopskrifter, bøger m.m.

Få inspiration til matchende babytøj her.

strik opskrifter babyhue
babystrik
strik opskrifter
babystrik
babystrik
strik opskrifter bamse sweater
strik barn
baby hue strik
babystrik romper
babystrik
baby strik futter
strik barn
babystrik
babytæppe strik opskrift
strik baby
strik opskrift baby
babystrik
babystrik
strik til børn
baby strik
strik til børn
babystrik

Strik opskrifter

Skønne bøger med baby strik opskrifter og børnestrik

strik opskrifter bog

Kærlighed på pinde

70 opskrifter og næsten 200 sider – KÆRLIGHED PÅ PINDE fyldt med inspiration til dig, der holder af at strikke til babyer og børn i alderen fra nyfødt til 8-10 år.

Inspireret af nordiske vintagestrikkebøger, har håndstrikdesigneren Lene Holme Samsøe skabt en gennemført bog med strik, der både er klassisk, aktuelt og underholdende at strikke. Her er strik til hele garderoben: Trøjer, frakker, bukser, sweatre, rompers og kjoler, samt lune huer, tørklæder og pandebånd. Alt har fine, men enkle, detaljer og mønstre med et nostalgisk og klassisk præg.

strik opskrifter børnestrik

Nordic – Dansk børnestrik

Trine Frank Påskesen viser i “Nordic – Dansk børnestrik” hvordan man selv kan strikke alt fra shorts til cardigans til børn i 0-6-års alderen.

Strikkeopskrifterne varierer i sværhedsgrad, men beskrives så udførligt, at nye strikkere kan følge med. Inspirationen til opskrifterne er fundet i den nordiske design filosofi. Materialer og detaljer er udvalgt med omhu, så det færdige resultat kan holde i flere år.

“Nordic – Dansk børnestrik” samler designs fra de dygtigste designere i Danmark.

strik opskrifter babystrik bog

Babystrik fra Paelas

Babystrik fra Paelas, byder de op til en skøn omgang barselsstrik: De 30 opskrifter er lavet til drenge og piger i alderen 0-3 år. Fælles for dem alle er det enkle, rene nordiske udtryk i forskellige strukturer, garnkvaliteter og sværhedsgrader. Teknikker og fremgangsmåder forklares i et særskilt kapitel, så man nemt kan komme i gang.

De mange billeder af bogens uimodståelige modeller vil give de fleste, der enten har eller kender en lille størrelse, lyst til at komme i gang med det samme!

Forkæl dig selv eller din flittige strikkehjælper

perfekt opbevaring til strikketøjet og alt muligt andet

garn taske strikketaske

Saturn lædertaske fra Muud

Håndlavet taske i læder – god til opbevaring af sakse, strikkeværktøj og div.

skind strik taske

Mars lædertaske fra Muud

Tag strikketøjet med på farten – den lækre håndlavede lædertaske kan indeholde det hele.

Læs også…

Gode webshops med lækkert garn og gode priser

rito

Rito.dk

Rito byder på et kæmpe stort udvalg af lækkert garn til markedets bedste priser.

Besøg shoppen her