DE BEDSTE HJEMMESKO TIL BØRN

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Hold dit barns fødder varme indenfor og hjælp dit barn mod mindre sygdom gennem vinteren. Køb de bedste hjemmesko til dit barn og bliv klar til den kolde tid.

Så hvilke hjemmesko er bedst? Vi har testet forskellige hjemmesko – læs mine anmeldelser herunder. Hjemmeskoene er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

bedste hjemmesko børn
Testvinder -Bedst i test 0-4 årige

Bisgaard stjerne hjemmesko


Bisgaards stjerne hjemmesko er uden tvivl markedets bedste hjemmesko til små børn. De har en fantastisk god støtte og stabilitet langs anklen – god til både baby og større børn. Netop denne støtte gør også stjerne hjemmeskoen til en super fin begyndersko til de helt små. Der er god plads til bevægelse i skoen, men samtidigt sørger velcrolukningen for at skoen sidder godt til. Hjemmeskoen er lavet i lækker blødt skind, som er naturligt og åndbart for dit barns fod. Sålen er skidsikker gummi, som giver et godt fast underlag for dit barn. Alle mine børn er startet med Bisgaard stjerne hjemmesko. Det er et super valg til dit barn.

Køb hjemmesko på bisgaard.com eller se de bedste priser her:
bedste hjemmesko børn

Bedst i test til de små piger

Bisgaard Bloom hjemmesko

Bloom ballerina hjemmeskoen fra Bisgaard er simpelthen de sødeste lille sko til de små piger. Den har samme gode støtte og stabilitet langs anklen, som stjerne hjemmeskoen fra Bisgaard. Den er bare lavet i et super sødt og feminint design. Min pige startede med netop denne sko, da hun begyndte med hendes første skridt.

Bloom hjemmeskoen er lavet i lækker blødt skind, som er naturligt og åndbart for dit barns fod. Sålen er skidsikker gummi, som giver et godt fast underlag for dit barn. Eneste minus er at sko kun går til str 25, så det er kun til de små piger.

Jeg kan varmt anbefale denne yndige hjemmesko fra Bisgaard.

Køb hjemmesko på bisgaard.com eller se de bedste priser her:

hjemmesko børn

Bedst i test til børnehavebarnet

Bundgaard Tunnu hjemmesko

Tannu hjemmeskoen fra Bundgaard er en super god hjemmesko til både store og små. Hjemmeskoen fås helt op til str 32, så kan også gå til de små årgange i skolen.
Tannu er lavet i lækkert blødt skind. Den går op langs anklen ligesom stjernehjemmeskoen fra Bisgaard og giver super god støtte til foden. De har en god skridsikker gummibund og er rummelige, så de små fødder kan bevæge sig frit.
Pasformen er bred, men kan bruges til alle fodtyper ved justering med velcrolukningen. Tansu kan også bruges som begyndersko og de er super nemme at komme i for både store og små.
Et virkelig godt valg af hjemmesko til både store og små.

Se de bedste priser på Bundgaard Tannu her:

hjemmesko børn

Bedst til prisen

Pom Pom hjemmesko

Pom Poms hjemmesko er en super fin hjemmesko. Skindskoen har en god fast hælkappe og støtte langs anklen samt skridsikker gummibund, der sørger for et godt fodfæste for dit barn. Velcrolukningen hjælper til at skoen sidder godt på foden.

Denne hjemmesko er en smule smallere i modellen, så hvis dit barn har en bred fod, så vælg i stedet Bundgaard Tannu hjemmeskoen.

Hjemmeskoen fra Pom Pom har en fornuftig pris og er et rigtig fint valg til dit barn.

Se de bedste priser på Pom Pom hjemmesko her:
bedste uldfutter

Bedste uld futter til baby

Joha uld futter

Soft wool futterne fra Joha kan virkeligt anbefales til baby. De er lækre bløde, dejlig varme og så sidder de godt fast på foden pga ribkanten og indsnørringen.

Kan varmt anbefales til de helt små, der ikke går endnu og til brug under dynen eller i soveposen i barnevognen til vinter.

Se de bedste priser på de bløde Joha uld futter her:
hjemmesko børn

Bedst til pigerne

Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor har lavet de fineste ballerinaer – perfekt som hjemmesko. De fåes både med og uden glimmer, men må bare sige at dem med glimmer er et kæmpe hit til piger, der kan lide at pynte sig.

God gummisål med fast hælkappe og elastikkerne over foden får hjemmeskoen til at sidde helt perfekt. De fine ballerinaer er også perfekt som små sommersko eller til en festlig kjole. Herhjemme bliver de også flittigt brugt sammen med udklædningskjolerne 🙂

Se det store udvalg af ballerinaerne samt de bedste priser her:
bedste hjemmesko til børn

Lækker blød skindsko i skønne prints

Konges Sløjd Mamour

Konges Sløjd har lavet en lækker hjemmesko i skind. Den har lidt samme pasform som Pom Pom. Kan godt være en anelse stram over vristen. Så hvis dit barn har en høj vrist eller lidt tyk fod, vil jeg nok anbefale en hjemmesko fra Bundgaard eller Bisgaard i stedet.

Ellers er det en virkelig lækker hjemmesko med fast hælkappe og støtte langs anklen samt god skridsikker gummibund. Vi har testet en skøn cognac farvet ruskind men se også lige de mange smukke prints hjemmeskoen også fås i. Bestemt et rigtig fint valg til dit barn.

Se de smukke print og de bedste priser på Mamour hjemmeskoen her:
bedste hjemmesko til børn

Lækker uld hjemmesko

Bisgaard uld hjemmesko

Bisgaards uld hjemmesko er en dejlig varm indendørssko til de små. Den har en god fast hælkappe og støtte langs anklen. Ulden holder foden temperaturreguleret og den skridsikre gummibund sørger for et godt fodfæste for dit barn. Velcrolukningen sørger for at skoen sidder godt til.

Bestemt et rigtig godt valg til dit barn.

Køb hjemmesko på bisgaard.com eller se de bedste priser her:
hjemmesko børn

Sødeste skindfutter

Donsje hjemmesko

Donsje laver de sødeste hjemmesko i skind til de små. De går lidt op langs anklen og giver ok støtte. De har blødt for, så de små fusser holdes varme. Velcrolukningen om anklen sørger for at skoen sidder godt til. 0-12 måneder har ruskind i bunden og 12-30 måneder har gummisål

Mega søde hjemmesko til de små.

Se de bedste priser på Donsje hjemmesko her:

Måske du også vil læse…