BEDSTE AMME BH

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

En amme bh er svær at undvære. Brystet er pludseligt et sted, der skal være hurtig og nem adgang til. Dertil skal en god amme bh kunne åbnes med en hånd, da du oftest har baby på armen. Samtidigt skal en god amme bh give støtte, men uden at strammer for meget.

Hvilken amme bh er bedst?

Vi har testet en masse forskellige – læs anmeldelserne af de bedste amme bh er og find din favorit.

ANBEFALING:

Jeg vil anbefale at købe fire ammebh’er til start. En lys og en mørk med god støtte til brug om dagen og to til at sove med.

Hvis jeg skulle købe i dag, ville jeg vælge:

Og husk også ammetoppen – genial til efterfødselstræning, til at sove med, men også til brug om dagen under en skjorte eller kjole.

amme bh

Bedst i test

Carriwell Carri-gel deluxe amme bh med gelebøjle

Optimal støtte – klar favorit – også til stor barm

Carriwell har med denne amme bh skabt den, efter min mening, optimale amme bh. Det åndbare microfiber stof gør at du kan komme af med varmen. Stoffet former sig flot om brystet og de smarte gelebaserede “bøjler” giver en rigtig god støtte.

Stoffet går forholdsvis højt op på brystet, så også den store barm får god støtte. Denne ammebh kan som alle andre fra Carriwell åbnes og lukkes let med en hånd.

Carriwell amme bh med gelebøjler kan varmt anbefales.

Se de bedste priser på Carriwell Gel Deluxe – amme bh med gelebøjler her:

amme bh

Bedst til prisen

SERAPHINE AMME BH

Blød bambus kvalitet med rigtig god støtte

Saraphine har lavet en enkelt, blød og alligevel super støttende amme bh. Den dækker lidt mere af brystet end Carriwels økologiske bh og har faktisk lidt samme pasform som Carriwells gel deluxe blot uden gelebøjlerne.

Jeg synes denne amme bh giver et godt hold uden at trykke ubehageligt nogen steder. Ammebh’en kan derfor også bruges om natten. Jeg vil også anbefale denne amme bh til en større barm.

Saraphines amme bh sælges i en pakke med 2 stk. til en rigtig fornuftig pris – et virkelig godt valg.

Tjek også de lækre ammetoppe fra samme mærke.

Se de bedste priser på Seraphine amme bh her:

amme bh

Bedste budgetvalg

Carriwell new mum amme bh

Prisvindende pasform – super god basis amme bh

Carriwell har med denne amme bh skabt en fantastisk basis amme bh. Den støtter godt men uden at stramme for meget.

Den har ingen bøjler, fyld eller blonder, men er bare helt basic. Den gør det derfor også godt som nat bh.

Carriwell new mum amme bh er lavet i åndbart microfiber stof, der former sig skønt efter kroppen.

Alt i alt en god amme bh, hvor man får meget for pengene.

Se de bedste priser på Carriwell New Mum amme bh her:

bedste amme bh

Bedste økologiske valg

Carriwell økologisk amme bh

Denne amme bh er lavet I økologisk bomuld og er super blød at have på. Den lille blonde rundt i kanten synes jeg er et stort plus, da det ofte under amning er den andre kan se og så gør det jo ikke noget at det ser pænt ud.

Nu har jeg ikke selv en kæmpe barm, så jeg synes denne amme bh giver fin støtte. Men hvis du har en stor barm vil jeg anbefale dig at købe en Carri-gel bh med bløde “bøjler”, da den giver væsentlig mere støtte. Som nat bh, vil denne ammebh dog også være god til den større barm.

Jeg synes man får en rigtig god amme bh til en fornuftig pris – klart en af mine favoritter.

Se de bedste priser på Carriwell økologisk ammebh her:

amme bh

Bedste amme bh til natten

Carriwell Crossover

Denne lækre, bløde amme bh i bomuld er den perfekte sovemakker. Der er ikke noget der strammer eller trykker på de til tider ømme bryster.

Denne amme bh giver ikke samme støtte, som  de andre ammebh’er og er derfor bedst til natten. Den holder fint ammeindlæg på plads og giver hurtigt og nemt adgang til brystet.

Carriwell crossover sidder lidt som crossover amme bh’en fra Mamalisious. Forskellen er at Carriwell er lavet af økologisk bomuld og Mamalisious er lavet af polyamid.

En crossover amme bh kan også anbefales som opstartsbh, da den ikke strammer for meget over de meget ømme og følsomme bryster.

Et rigtig godt valg, som du vil blive glad for.

milker amme bh

Lækkert åndbart materiale

Milker bambus

Milker har lavet en fantastisk basis amme bh. Den støtter godt men uden at stramme for meget. Den minder i pasform om Carriwell New Mum amme bh, men er til forskel lavet i åndbart og antibakterielt økologisk bambus fiber materiale.

Ammebh’en har ingen generende kanter og gør det derfor også godt som nat bh. Denne amme bh er dog bedst til en mindre barm. Kan bestemt anbefales.

Se de bedste priser på Milker Barbara bambus amme bh her:

ammebh

Bevar femininiteten – blødeste blonder

Mamalicious Senia

Mamalisious har virkelig kreeret en smuk amme bh med blonder. Denne bløde bh ligner ikke en almindelig ammebh, men med trykknapperne foran kan man nemt åbne op til brystet.

Der er ikke den store støtte i denne ammebh, så hvis du har en meget stor barm, vil jeg ikke anbefale denne ud over til natten. Men der er den til gengæld også helt perfekt, da du både kan føle dig feminin og behagelig.

Bestemt en ammebh jeg til en hver tid ville købe igen – så smuk jo.

Se de bedste priser på Senia amme bh med blonder her:

amme bh

Enkel og feminin

Cache Coeur Serena

Franske Cache Coeur laver nogle lækre ammebh’er. De er uden bøjle, men giver god støtte alligevel. Jeg synes denne ammebh sidder godt og den lille blonde gør den lidt feminin på trods af det ellers lidt sporty look.

TILBUD
Spar 80
Cache Coeur Amme BH - Serena - Grå str. 70 C/D
Pris 319 kr.
TILBUD
Spar 80
Cache Coeur Amme BH - Serena - Sort str. 70 C/D
Pris 319 kr.
ammebh

Favorit til natten

Mamalicious Crossover

Denne bløde ammebh har ikke noget åbne og lukke system, men du trækker blot stoffet til side og så er der nem adgang til brystet. Jeg synes ikke der er meget støtte i denne bh og er helt sikkert ikke en god løsning, hvis du har en stor barm. Dog fungerer bh’en super godt at sove med, da den er tilpas løs og alligevel tæt nok til at holde ammeindlæg på plads. Denne bh kan også anbefales som opstartsbh, da den ikke strammer for meget over de meget ømme og følsomme bryster.

TILBUD
Spar 46
Mamalicious crossover amme - bh med blonder, sort, MLCROSSY - Mamalicious - Amme - bh - Buump
Pris 133 kr.
TILBUD
Spar 36
Mamalicious MLCROSSY Amme-BH m. Blonder - Sort
Pris 143 kr.
TILBUD
Spar 36
Mamalicious Crossover Graviditets- og Amme BH - Sort str. M/L
Pris 144 kr.
GRATIS FRAGT
Mamalicious crossover amme-bh med blonder, sort, MLCROSSY - S/M
Pris 179 kr.
amme bh

Lækre blonder

Cache Coeur Iris

Franske Cache Coeur formår at kombinere de feminine detaljer med det funktionelle. Denne amme bh med blonder har et super smart åbne og lukke system – det er en lille magnet, der hurtigt og nemt lukker bh’en op og i.

Personligt synes jeg det er ret skønt at kunne føle sig lidt lækker klædt på selvom man ammer, så for mig er blonden et stort plus. Jeg synes dog sømmet midt på brystet giver en lidt spids pasform, men det er jo en smagssag.

TILBUD
Spar 80
Cache Coeur Amme BH - Iris - Sort str. 80 B
Pris 319 kr.
ammebh

Blød og behagelig

Carriwell padded Carri-gel

Denne ammebh fra Carriwell skiller sig ud fra de andre ved at have indlæg i. Kvaliteten er super blød og bestemt lækker at have på, men når man i forvejen har større barm og også bruger ammeindlæg, synes jeg det bliver for meget med de tynde indlægspuder, der er i denne.

Derudover synes jeg denne bh med fyld varmer ekstra, hvilket ikke fungerer om sommeren. Om vinteren synes jeg dog at det var meget rart.

Fordelen ved puderne er dog at barmen formes flot under tætsiddende tøj.

Jeg tænker ønsket om puder i ammebh’en er en smagssag. Pasformen er super og kan bestemt anbefales.

Se de bedste priser her:

amme bh

Flot blonde detalje

Carriwell lace drop cup

Carriwell har med denne ammebh forsøgt at tilføje lidt femininitet i designet. Udseendemæssigt synes jeg også det fungerer meget fint, men det går desværre lidt ud over pasformen. Pasform kommer selvfølgeligt altid an på brystet, men for mig synes jeg at blonde eller syningen nemt kommer til at ramme mod brystvorten, hvilket ikke er rart. Derudover bliver ammeindlæg ret synlige under denne ammebh type.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en amme bh?

En amme bh er en essentiel del af garderoben for enhver ny mor, der ammer sit barn. Den er specifikt designet til at give komfort og støtte til en ammende mor, samtidig med at den giver nem adgang til brysterne under amning.

Formålet med en amme bh er at gøre amning mere behagelig og praktisk. Den er designet med en række funktioner, der gør det lettere for en mor at amme sit barn, når som helst og hvor som helst. For det første har den typisk en åbning på forsiden, der gør det nemt at trække koppen til side for at give adgang til brystet. Dette gør det også lettere at amme i offentligheden uden at skulle fjerne hele bh’en.

Amme bh’er kommer også i en række forskellige stilarter og størrelser, så de kan passe til forskellige kropstyper og bryststørrelser. De kan være polstrede eller uforede, med eller uden bøjle, og med justerbare stropper og bånd for at give den rette støtte.

En god amme bh skal også være lavet af åndbart materiale, der holder huden tør og forhindrer irritation og infektion. Det anbefales også at have flere amme bh’er, da en mor kan have brug for at skifte dem flere gange om dagen på grund af lækage eller sved.

Det kan være en god ide at købe en amme bh halv vejs i graviditeten. De fleste ammebh’er er nemlig også rigtig gode og behagelige gennem graviditeten til de ømme, voksende bryster. Og så er man også klar, når babyen ankommer.

En amme bh en vigtigt køb for enhver ammende mor, der ønsker at gøre amning mere behagelig og praktisk. Ved at vælge den rigtige bh kan man få den rette støtte og komfort, samtidig med at man kan amme sit barn på en diskret og bekvem måde.

Hvilken amme bh er bedst?

Jeg vil anbefale at købe fire ammebh’er til start. En lys og en mørk med god støtte til brug om dagen og to til at sove med.

Hvis jeg skulle købe idag, ville jeg vælge:

2 stk. pakken fra Saraphine – god pris, flotte farver og god pasform
Carriwells Carri-gel amme bh i sort, som giver bedst støtte
Carriwells økologiske cremefarvede amme bh, som både kan bruges dag og nat
Mamalisious bløde ammebh med eller uden blonder – perfekt til natten, men også fin til dagen, hvis din barm ikke har brug for så meget støtte
Og husk også ammetoppen – genial til efterfødselstræning, til at sove med, men også til brug om dagen under en skjorte eller kjole.

Hvilken amme bh er bedst til stor barm?

Carriwells Carri-gel amme bh giver klart bedst støtte til en stor barm.

Hvilken amme bh er bedst til at sove med?

Mamalisious bløde ammebh med eller uden blonder – perfekt til natten, men også fin til dagen, hvis din barm ikke har brug for så meget støtte.
Carriwells økologiske cremefarvede amme bh, som både kan bruges dag og nat. Giver lidt mere hold en den fra Mamalisious.

Måske du også vil læse