DE BEDSTE SLYNGEVUGGER

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

En slyngevugge er en genial opfindelse og især en slyngevugge med motor! Hvis dit barn bedst falder til ro vuggende er slyngevuggen din nye bedste ven. En slyngevugge kan også give dig frie hænder til andre gøremål eller større søskende. Baby ligger trygt og svøbt nede i slyngevuggen og falder til ro med blid bevægelse.

Vi har testet tre forskellige slyngevugger – de kan det samme, men jeg har vurderet dem ud fra pris, kvalitet, materialevalg og komfort.

Slyngevugge med motor

Bedst i test

MOONBOON SLYNGEVUGGE

Kræs for baby – super lækre materialer

Moonboon har lavet en virkelig lækker slyngevugge med masser af lækkert tilbehør. Det økologiske bomuld, vuggen er lavet i, er super blødt. Derudover er det GOTS-certificeret, som den eneste slyngevugge på markedet. GOTS-certificeringen er en garanti til os forbrugere om økologisk tekstil og ansvarlig produktion. Den allergivenlige kapok madras er lækker blød for baby at ligge på. Vuggen er lavet så den er rigtig nem at samle. Derudover bliver vuggen leveret i en fin pose, som den nemt kan pakkes ned i, hvis den skal med på tur. Med et beslag til dørkarmen kan vuggen nemlig nemt sættes op og fungere som rejseseng.

Et kæmpe plus for slyngevuggen er at man kan tilkøbe en motor til den. Slyngevugge med motor – genialt! Så kan baby vugges i søvn uden man selv behøver at stå ved siden af. Kæmpe win. Hvad angår motoren leverer Moonboon også her bedste kvalitet på markedet.

Motor til slyngevuggen, stativer og beslag skal dog tilkøbes,  men motoren og slyngevuggen findes også i en samlet tilbudspakke.

Moonboon slyngevuggen er et virkelig godt valg og kan helt klart anbefales.

Du kan også læse om stativer til slyngevuggen her.

Se de bedste priser på Moonboon slyngevuggen her:

bedste slyngevugge

Bedst til prisen!  Super sam-pak tilbud

BABY NOHR SLYNGEVUGGE

Slyngevuggen fra Baby Nohr vinder bedst til prisen. Her får du en rigtig lækker vugge i 100 % økologisk bomuld med en tværpind af birketræ. Forskellen mellem Moonboon, Baby Nohr og Membantu er meget lille. Kvaliteten af selve vuggen mærkes næsten ens. 

Slyngevuggen fra Baby Nohr er super nem at samle og sætte op og deres skarpe sampakkepris med både stativ og motor, gør dem til vinderen af bedst til prisen. 

Et andet plus er at slyngevuggen fra Baby Nohr kommer med to fjedre – en til 2-10 kg og en til 10-15 kg. Så kan vuggen bruges i rigtig lang tid uden at du behøver bruge penge på yderligere tilkøb.

Baby Nohr har lavet et flot og enkelt stativ som passer ind i de fleste hjem (hvis man har plads) og som er nemt at samle.

Jeg synes der er rigtig meget værdi for pengene især ved køb at pakkeløsningen. I forhold til gensalg, giver det også god mening at købe motor og evt. stativ med.

Se de bedste priser på slyngevuggen fra Baby Nohr her:

Membantu slyngevugge

Gode detaljer – lækker vugge – godt køb

MEMBANTU SLYNGEVUGGE

Membantu er en super lækker vugge i 100 % økologisk bomuld. Forskellen mellem Moonboon og Membantu og slyngevuggen fra BabyNohr er meget lille.

Hvad der taler for Memebantu er, at den, som den eneste på markedet, har en indbygget afskærmning/baldakin. Så hvis dit barn er ekstra sensitiv, kan det være en ide at vælge netop denne slyngevugge. Baldakin kan dog tilkøbes ved andre mærker.

Membantu kan ligesom Moonboon købes med en vuggemotor. Det er oftest i sampakke med motoren at der kan spares penge. Vuggemotoren er genial og giver dig den pause, som nogle gange kan være tiltrængt med en lille ny.

I forhold til gensalg er det også klart en fordel af have vuggemotoren med. Hvis man ser isoleret på slyngevugge prisen er der en lille prisforskel mellem Moonboon og Membantu, som også kan tale for Membantu.

Men hold øje med aktuelle kampagner hos begge mærker. Der kan være penge at spare især i samkøb med slyngevugge motor. Jeg kan bestemt anbefale denne slyngevugge, så tøv ikke med det køb. Og gør dig selv den glæde at tilkøbe motoren også – den vil du ikke fortryde 😉

Du kan også læse om stativer til slyngevuggen her.

Se de bedste priser på slyngevuggen her:

slyngevugge

Populær model med meget udstyr

NONOMO SLYNGEVUGGE

Slyngevuggen fra Nonomo er lavet i 100 % bomuld og madrassen er uld. Slyngevuggen er lækker og man kan mærke at det er en stærk kvalitet. Jeg synes dog at stoffet er lidt mere stift på denne vugge fra Nonomo end de andre to jeg har testet. Nonomo har masser af udstyr; herunder motor, stativ, ophæng til væggen m.m. Alt udstyr skal tilkøbes.

Se de bedste priser på Nonomo slyngevuggen her:

Leander hængevugge

En fantastisk svævende oplevelse

LEANDER

Leanders svævende vugge kan monteres i loftet eller på et tilkøbt stativ. Til forskel fra slyngevuggerne har Leander vuggen en fast kant rundt og baby kan kun “svæve” frem og tilbage og ikke op og ned.

Leanders vugge fungerer lidt mere som en rigtig babyseng, hvor du selv kan svøbe baby og ligge ned i. Baby ligger trygt og falder i søvn med blide vug som kroppens bevægelser selv kan sætter gang i.

Hængevugger er med til at styrke babys motorik og balanceevner og giver en rolig vej ind i søvnen. Jeg synes kvaliteten er virkelig god og så skøn for baby. Kan bestemt anbefales.

Se de bedste priser på Leander vuggen her:

VUGGE, SLYNGEVUGGE ELLER BEDSIDE CRIB?

Vugge eller bedside crib kan være babys første seng og kan bruges indtil de begynder at kunne sætte sig op selv. En vugge er som det ligger i navnet en lille seng, der med blide bevægelser vugger baby i søvn. En vugge kan i den klassiske form stå på gulvet, men kan også hænge, som de populære slyngevugger. Hvis dit barn har svært ved at finde ro, kan en vugge være en ideel løsning. En bedside side crib er en lille seng med åbning i den ene side , der står ved siden af moderens seng. Læs mere om dem her.

En vugge og bedside crib udelukker ikke hinanden og mange er meget glade for at have begge dele. En vugge kan nemt flyttes rundt i huset og bruges i løbet af dagen, hvor en bedside crib er guld værd om natten, så barnet ligger tæt på moderen når der skal ammes og alligevel har sin egen lille seng.

Jeg havde hverken vugge eller bedside crib til mine første børn, men efter at have prøvet det til mit yngste barn, må jeg bare sige – hvilken gave!

Mine ældste børn blev puttet i et babynest i en tremmeseng, men ville ønske jeg havde haft en bedside crib dengang, så jeg havde været fri for at skulle ud af sengen om natten for at amme og baby kan hurtigt få tryghed, når man ligger lige ved siden af – lækkert og bestemt anbefalelsesværdigt. En slyngevugge er en historie for sig selv og er bestemt også anbefalelsesværdig – især hvis du har et barn, der har brug for at blive vugget i søvn.

Måske du også vil læse