TERMOSTØVLER

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Bliv klar til efteråret og køb de bedste termostøvler til dit barn. Når gummistøvlerne bliver for kolde og efteråret nærmer sig er termostøvler super geniale. De er nemme for børnene at hoppe i, vandtætte og klar til mange timers leg udenfor. En termostøvle kan dog ikke erstatte en god vinterstøvle, da der ikke er den samme støtte og komfort for barnet i en termostøvle.

Så hvilke termostøvler er bedst? Vi har testet forskellige termostøvler – læs mine anmeldelser herunder. Termostøvlerne er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

Husk også den uundværlige skotørre, så fodtøjet altid kan være tørt til næste dag.

bedste termostøvler

Bedst i test til 0-3 årige

Bisgaard korte termostøvler

Vi elsker Bisgaards termostøvler. De er gode til de små i den lave model og lige så gode til de større børn i den normale model.

De er bløde og fleksible og ikke for tunge og klodsede, som termostøvler nemt kan være. Og så er de super nemme at komme i for både store og små.

De er foret med lammeuld inden i, som gør dem bløde og dejlig varme.

Mine børn bruger termostøvler fra den første efterårsdag melder sig til langt hen i foråret.

Og Bisgaards er helt klart favoritten.

Derfor vinder Bisgaard både bedst i test til de små for deres lave model, som ses her samt deres højere model, som ses herunder. Gå efter en kort model til børn under 3 år – de sidder meget bedre og nemmere for de små at gå i.

Klar anbefaling til Bisgaards termostøvler.

Se de bedste priser her:
bedste termostøvler børn

Bedst til prisen

En Fant termostøvler

Termostøvlerne fra En Fant er et super godt valg til dit barn. Termostøvlerne lavet i letvægtigt termoplast-materiale, der er både er slidstærkt, fleksibelt og robust. Støvlerne er fri for PVC og phtalater og kan holde fødderne varme helt ned til -30 grader. De er foret med en lækker blød uldblanding og i bunden er der en aluminiumsmembran, der isolerer mod kulden.

Termostøvlerne fra En Fant har en god skridsikker bund og er super praktiske, da de kan vaskes i maskinen på 30 grader.

De er super nemme at komme i for både store og små. Et virkelig fint valg af termostøvle.

Se de bedste priser her:
bedste termostøvler

Bedst i test til 3-12 årige

Bisgaard termostøvler

Bisgaards termostøvler er bare gode. De er bløde og fleksible og ikke for tunge og klodsede, som termostøvler nemt kan være. De giver ok støtte om foden uden at stramme. Det gør at støvlen er knap så “gummistøvle løs”.

De er super nemme at komme i for både store og små.

De er foret med lammeuld inden i, som gør dem bløde og dejlig varme.

Mine børn bruger termostøvler fra den første efterårsdag melder sig til langt hen i foråret – og Bisgaards er helt klart favoritten. Bestemt en varm anbefaling til Bisgaards termostøvler.

Køb hos Bisgaard.com eller se et udvalg her:
bedste termostøvler til børn

De letteste termostøvler

Viking Playrox termostøvle

Playrox fra Viking er klart markedets letteste termostøvler.  De er lidt termostøvlens svar på Crocs. Ultralette og skønne for børnene at løbe rundt i. De er forede og har god isolering og kan holde fødderne varme ned til -5 grader. Perfekt til den danske vinter. Jeg vil dog anbefale en god vinterstøvle, når temperaturen kommer længere ned end – 5 grader.

Playrox har gode gummisåler med trædemønster i flere retninger, så børnene ikke glider.

Rigtig fine termostøvler – især også gode til de “varme” børn, der nemt sveder fødderne.

Se de bedste priser på Viking Playrox:
bedste termostøvler til børn

De mest bæredygtige termostøvler

Viking Ecorox termostøvle

Ecorox fra Viking er markedets mest bæredygtige termostøvle.  Den er lavet af 33 % biobaseret materiale.

Facon og funktionsmæssigt ligner Ecorox meget Ultra termostøvlerne fra Viking. Ecorox er en isoleret og let termostøvle, der er super dejlig varm og meget nem for børnene at tage på. Ecorox er foret med en uldblanding, som giver maksimal varme og er vurderet til at holde fødderne varme helt med til -20 grader. Støvlerne har gode robuste såler med knopper i flere retninger, hvilket giver et godt greb selv på sneglatte veje.

Perfekt til vådt, sjappet vintervejr. Et rigtig fint valg til dit barn.

bedste termostøvler

Bedst i test til brede fødder

Viking Ultra 2.0 termostøvle

Ultra 2.0 fra Viking er en vanvittig god kvalitet og et perfekt valg af termostøvler til børn, der færdes i alt slags terræn. Støvlerne har et fantastisk god greb selv på sneglatte veje pga. den specielle bund.

Støvler er lavet i et specielt materiale, der gør dem ultra lette og dejlig varme. Faktisk er de 40% lettere end andre støvler lavet af gummi. De har en lidt bredere pasform end Bisgaard fx, da de er lavet til at man også kan have en tyk sok i dem om vinteren. Derfor også en optimal støvle for den lidt bredere fod. De er foret med lækkert fleecefor og skulle kunne holde foden varm helt ned til -20 grader. Også fantastisk til skovbørnehavebørn. Et virkelig godt valg til dit barn.

Se de bedste priser her:
bedste termostøvler

Bedst til smalle fødder – testens smalleste termostøvler

Aigle termostøvler

Termostøvlerne fra Aigle er kendt for god kvalitet. De har en lidt smal pasform, så bedst til smalle fødder og ben.

Jeg vil ikke anbefale denne støvlerne fra Aigle til børn under 2-3 år. Deres fødder og ben er simpelthen for babytykke til at komme ned gennem skaftet.

Hvis du derimod har en børnehave eller skolebarn med en smal fod er netop denne termostøvle helt perfekt.

Støvlerne er foret med 100 % polyester.

Se de bedste priser her:
bedste termostøvler

Smukke prints

Konges Sløjd

Konges Sløjd laver super fine termostøvler i en dejlig kort model, som er nem at få på de små. Skaftet er en smule bredere end modellen fra Bisgaard, som kan være en fordel, hvis dit barn har dejlig tykke babyben. Ulempen kan dog være at de så ikke sidde så tæt til og nemmere falder af hos andre børn.

Støvlerne er foret med 50% uld og 50 % polyester.

Det bedste ved Konges Sløjd er alle deres smukke prints, som også kan ses på deres støvler. Du kan lave de fineste sæt med matchende støvler og regntøj og termotøj.

Se de bedste priser her:

Skotørre

En skotørre er uundværlig, når man har børn. Fodtøjet og flyverdragterne komme ofte hjem våde og skal være klar til næste dag i børnehave og skole.

Så er en skotørre virkelig genial. Man sætter en slange ned i hver sko eller støvle og så blæser den varmluft i den og fodtøjet er tørt på et par timer. Slangerne kan også komme ned i flyverdragten og den er tør på kort tid. Et must have. Se de bedste skotørrere herunder.

Ofte stillede spørgsmål om termostøvler

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Begyndersko må ikke være for store, men der skal selvfølgelig være plads til at kunne vokse. Beregn ca. 1-1,5 cm ekstra plads fra tåspids til skosnude. 

Så hvilke termostøvler er bedst?

Jeg vil anbefale termostøvler fra enten Bisgaard eller Viking. En Fant er også et rigtig godt valg til en rigtig fornuftig pris.

Måske du også vil læse