SLYNGEVUGGE STATIV

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Mangler du et sted at hænge din slyngevugge? Få et overblik over de bedste og flotteste stativer og ophæng til slyngevugger herunder.

Mest populære stativer til slyngevugger

De bedste stativer til slyngevugger

Moonboon slyngevugge stativ
Moonboon slyngevugge stativ

MOONBOON SLYNGEVUGGE STATIV

Her vil din slyngevugge hænge flot. Top lækkert stativ på tre ben og træ på toppen. Findes i hvid og mørkegrå, som passer ind i de fleste hjem. Stativet kan stilles op alle steder med plads til det og kan nemt pakkes sammen og tages med. Simpelt og stilrent design.

Vejl. pris: 1895 kr

Vægophæng til slyngevugge

NONOMO VÆGOPHÆNG

Det her vægophæng er genialt og super lækkert til din slyngevugge. Vægophænget er lavet i ubehandlet egetræ og kan nemt klappes ind til siden, når den ikke er i brug. En virkelig smart løsning, hvis man ikke lige har plads til et gulv stativ.

Vejl. pris: 1299 kr

slyngevugge stativ

NONOMO SLYNGEVUGGE STATIV

Enkelt og fint stativ til slyngevugge. Stativet er lavet af galvaniseret stål og står på 4 ben. Stativet optager ca. 1 kvm plads. Simpel og fin løsning. FIndes i mørkegrå og sølv. Kan købes i en god pakkeløsning med slyngevuggen fra Nonomo.

Vejl. pris: 1299 kr for stativet

Vejl. pris: 2499 kr for stativet og slyngevuggen

Køb her

slyngevugge stativ

NONOMO SLYNGEVUGGE STATIV

Stativ til slyngevugge i stål. Står i en bue som en parasolfod og optager ca. 1 kvm plads. Elegant og fin løsning. FIndes i mørkegrå og sølv.

Vejl. pris: 1699 kr

Måske du også vil læse…

Find også inspiration til lækkert babysengetøj her.

Vil du læse test og anmeldelser af slyngevugger, så klik her.

Har du brug for andet til din baby, kan du læse min baby shopping guide her.