SLYNGEVUGGE STATIV

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Mangler du et sted at hænge din slyngevugge? Få et overblik over de bedste og flotteste stativer og ophæng til slyngevugger herunder.

Mest populære stativer til slyngevugger

De bedste stativer til slyngevugger

Moonboon slyngevugge stativ
Moonboon slyngevugge stativ

MOONBOON SLYNGEVUGGE STATIV

Her vil din slyngevugge hænge flot. Top lækkert stativ på tre ben og træ på toppen. Findes i hvid og mørkegrå, som passer ind i de fleste hjem. Stativet kan stilles op alle steder med plads til det og kan nemt pakkes sammen og tages med. Simpelt og stilrent design.

Vejl. pris: 1895 kr

Vægophæng til slyngevugge

NONOMO VÆGOPHÆNG

Det her vægophæng er genialt og super lækkert til din slyngevugge. Vægophænget er lavet i ubehandlet egetræ og kan nemt klappes ind til siden, når den ikke er i brug. En virkelig smart løsning, hvis man ikke lige har plads til et gulv stativ.

Vejl. pris: 1299 kr

slyngevugge stativ

NONOMO SLYNGEVUGGE STATIV

Enkelt og fint stativ til slyngevugge. Stativet er lavet af galvaniseret stål og står på 4 ben. Stativet optager ca. 1 kvm plads. Simpel og fin løsning. FIndes i mørkegrå og sølv. Kan købes i en god pakkeløsning med slyngevuggen fra Nonomo.

Vejl. pris: 1299 kr for stativet

Vejl. pris: 2499 kr for stativet og slyngevuggen

Køb her

slyngevugge stativ

NONOMO SLYNGEVUGGE STATIV

Stativ til slyngevugge i stål. Står i en bue som en parasolfod og optager ca. 1 kvm plads. Elegant og fin løsning. FIndes i mørkegrå og sølv.

Vejl. pris: 1699 kr

VUGGE, SLYNGEVUGGE ELLER BEDSIDE CRIB?

Vugge eller bedside crib kan være babys første seng og kan bruges indtil de begynder at kunne sætte sig op selv. En vugge er som det ligger i navnet en lille seng, der med blide bevægelser vugger baby i søvn. En vugge kan i den klassiske form stå på gulvet, men kan også hænge, som de populære slyngevugger. Hvis dit barn har svært ved at finde ro, kan en vugge være en ideel løsning. En bedside side crib er en lille seng med åbning i den ene side , der står ved siden af moderens seng. Læs mere om dem her.

En vugge og bedside crib udelukker ikke hinanden og mange er meget glade for at have begge dele. En vugge kan nemt flyttes rundt i huset og bruges i løbet af dagen, hvor en bedside crib er guld værd om natten, så barnet ligger tæt på moderen når der skal ammes og alligevel har sin egen lille seng.

Jeg havde hverken vugge eller bedside crib til mine første børn, men efter at have prøvet det til mit yngste barn, må jeg bare sige – hvilken gave!

Mine ældste børn blev puttet i et babynest i en tremmeseng, men ville ønske jeg havde haft en bedside crib dengang, så jeg havde været fri for at skulle ud af sengen om natten for at amme og baby kan hurtigt få tryghed, når man ligger lige ved siden af – lækkert og bestemt anbefalelsesværdigt. En slyngevugge er en historie for sig selv og er bestemt også anbefalelsesværdig – især hvis du har et barn, der har brug for at blive vugget i søvn. Læs mere om slyngevugger herunder.

Find også inspiration til lækkert babysengetøj her.

Vil du læse test og anmeldelser af slyngevugger, så klik her.

Har du brug for andet til din baby, kan du læse min baby shopping guide her.