AMMEINDLÆG

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Du kan her læse test og anmeldelser af de bedste ammeindlæg på markedet.

Efter anmeldelserne kan du læse mine erfaringer og anbefalinger til ammeindlæg.

Vaskbare/genanvendelige ammeindlæg

silke ammeindlæg

Bedst i test og bedst til prisen ammeindlæg

Carriwell silke

Disse silke ammeindlæg har overrasket mig meget positivt. Jeg har selv ret meget mælketilløb og jeg synes faktisk at hvis silkesiden på disse  indlæg fra Carriwell vendes ind mod brystet, så suger de rigtig godt. I de første par uger efter fødslen, hvor mælkemængden lige skal finde det rette niveau vil jeg dog anbefale engangsindlæg, der kan rumme lidt mere eller skifte hyppigt. Den eneste forbedring jeg kunne ønske er størrelsen – de er lidt til den lille side, men ellers de bedste genanvendelige ammeindlæg, jeg har prøvet.

Se de bedste priser på Carriwell silke ammeindlæg her:
130 kr. Inkl. fragt: 130 kr.
130 kr. Inkl. fragt: 130 kr.
102 kr. Inkl. fragt: 102 kr.
117 kr. Inkl. fragt: 117 kr.
ammeindlæg

Bedst til prisen ammeindlæg i uld – Beskyttelse mod træk og kulde

Joha uld – tynde

Det tynde ammeindlæg fra Joha er super lækkert blødt og kradser ikke mod huden. Den er lavet med en lille lomme, så du kan ligge et engangsindlæg der i.

Generelt om uld ammeindlæg:

Uldammeindlæg kan jeg ikke anbefale nok – især hvis du ammer om efteråret og vinteren. Ulden er med til at holde brystet varmt hele tiden og skærme mod træk. Jeg vil dog altid anbefale at bruge dem sammen med enten silkeindlægget eller engangsindlæg, da de efter min mening ikke er gode til at suge mælkeoverskud – indlægget bliver meget vådt og koldt og ømme/revnede brystvorter hænger fast i ulden. Så 0 stjerne som ammeindlæg men 5 stjerne som varmebeskyttende indlæg og perfekt i kombination med et engangsammeindlæg.

Køb for min. 549 kr hos UgleUnger og få 15 % på ALT.

Brug rabatkoden: BBABY15

Køb hos UgleUnger eller se de bedste priser på det tynde uld ammeindlæg fra Joha her:

ammeindlæg

Bedst i test ammeindlæg i uld – Beskyttelse mod træk og kulde

Joha uld – tykke

Så findes det ikke blødere – de tykke ammeindlæg fra Joha er lavet i det samme soft wool, som deres ulddragter og huer. Det er en lidt tykkere kvalitet, så det er lidt en smagssag om man synes det er rart at bruge.

Jeg elskede disse tykke ammeindlæg, da jeg ammede min to efterår/vinterbørn, men jeg synes de var for varme, da jeg fik mit sommerbarn. Der brugte jeg de tynde uld indlæg i stedet.

Jeg har dog altid brugt uld indlægget sammen med et engangsindlæg til at absorbere mælkoverskud. Johas tykke uld ammeindlæg for 5 stjerner for bedste og blødeste beskyttelse mod kulde og træk. Genial gennem vinteren.

Generelt om uld ammeindlæg:

Uldammeindlæg kan jeg ikke anbefale nok – især hvis du ammer om efteråret og vinteren. Ulden er med til at holde brystet varmt hele tiden og skærme mod træk. Jeg vil dog altid anbefale at bruge dem sammen med enten silkeindlægget eller engangsindlæg, da de efter min mening ikke er gode til at suge mælkeoverskud – indlægget bliver meget vådt og koldt og ømme/revnede brystvorter hænger fast i ulden. Så 0 stjerne som ammeindlæg men 5 stjerne som varmebeskyttende indlæg.

Køb for min. 549 kr hos UgleUnger og få 15 % på ALT.

Brug rabatkoden: BBABY15

Køb hos UgleUnger eller se de bedste priser på det tynde uld ammeindlæg fra Joha her:
ammeindlæg

Skal skiftes meget ofte

Carriwell bomuld

Carriwells bomuldindlæg er ikke en af mine favoritter. De suger nogen lunde men når de bliver fugtige skal de skiftes med det samme for ellers bliver de kolde. Derudover bør du ikke bruge dem i ammeopstartsperioden, hvor brystvorterne kan revne og have sår – bomuldsstoffet hænger fast og det er ikke rart for de i forvejen ømme brystvorter. Men hvis du husker at have nogle at skifte med eller ikke har så meget mælketilløb, så kan disse bomuldsindlæg godt være en god ide.

Engangsammeindlæg

ammeindlæg

Bedst til prisen og høj kvalitet

Oopsy

Disse engangsindlæg er astma og allergi testede, super tynde og rigtig behagelige at have på. De suger rigtig godt og kan sagtens holde en hel dag. De dækker brystet godt og ligger ikke og rutsjer rundt om brystet. Derudover har de en super fornuftig pris, så synes helt sikker dette produktet fortjener 5 stjerner.

Vejl. pris: 79,95 kr for 4 pakker med 24 stk.

ammeindlæg

Bedst i test til ammeopstart og revnede brystvorter

Nursicare

Ammeopstart kan være mega smertefuldt – noget jeg ikke var forberedt på ved mit første barn. En ting er ømme, hævede bryster, men hvis din baby tilmed har suttet brystvorten i stykker, så gør det bare ekstra ondt. Amning skal ikke gøre ondt og det er heldigvis kun en fase som alt andet. Men for at lindre og hjælpe revnede brystvorter, er disse ammeindlæg fra Nursicare altså gode.

Nursicare er et terapeutisk indlæg, der aktivt fremmer helingsprocessen og virker smertelindrende.
Jeg kan varmt anbefale Nursicare indlægget til ammeopstart og den første tid som nybagt mor. Nursicare ammeindlæg skal du kun bruge de første par uger – max en måned, som pleje og lindring. Hvis du efter en måned stadigt har problemer med sår på brystvorterne eller amning generel, vil jeg anbefale dig at søge vejledning hos en ammevejleder.

Vejl. pris fra: 267 kr for 1 pakke med 6 stk.

Nursicare terapeutisk ammeindlæg - 6 stk
Pris 267 kr.
Lansinih ammeindlæg

Lækre bløde og åndbare

Lansinoh

Lansinohs ammeindlæg er lækre bløde at anvende. Der står på kassen at de er ultratynde men de er tykkere end dem fra Oopsy. Dog er de også lidt blødere. Ammeindlægget er udviklet så huden kan ånde igennem det, hvilket er godt hvis du har problemer med fugt og svamp. Og helt genialt ved Lansinoh, er at du kan købe dem til en rigtig god pris hos Plusshop. Genialt koncept, hvor du kan købe et kæmpe udvalg af varer til meget gode priser. Det kræver et medlemsskab, men det er gratis den første måned og du kan altid melde dig ud igen – uden binding. Kan varmt anbefale både Lansinoh og Plusshop.

Se de bedste priser på Lansinoh ammeindlæg her:
Medela ammeindlæg

Lille og diskret

Medela

Medelas engangsammeindlæg skiller sig ud ved at være lidt mindre end de andre mærker. Men størrelsen til trods, kan indlægget sagtens suge den nødvendige væske og holde brystet tørt hele dagen. Indlægget er tynd, allergivenligt og behageligt at have på. Kun prisen trækker en stjerne ned.

Se de bedste priser på Medela ammeindlæg her:

ANBEFALINGER TIL AMMEINDLÆG

Ammeindlæg har for mig været helt uundværlige i alle mine ammeperioder. Hvor meget mælketilløb man har er selvfølgeligt forskelligt, men lige meget hvad, vil jeg anbefale at have et ammeindlæg gerne uld til at beskytte dig mod træk, kulde og en meget uønsket brystbetændelse. Det er kun i de varme sommermåneder jeg ikke har brugt uldammeindlæg sammen med et engangsammeindlæg. Jeg har altid overproduceret mælk, så mit ene bryst har altid lækket mælk, når mit barn spiste af det andet. Jeg har også altid lækket lidt, når mælken løb til og brysterne spændte op imellem amningerne. Det er jo forskelligt, så hvis du slet ikke lækker, vil jeg kun anbefale et uldindlæg til at beskytte mod kulde og træk. Men hvis du overproducerer som mig, så vil jeg anbefale en kombination af engangsindlæg og uld samt de genanvendelige silkeindlæg.

Måske du vil læse…