BEDSTE BABYNEST

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Et babynest er en lille blød rede, som skaber tryghed, da baby ligger lidt “klemt” som inde i maven mellem bløde puder. Derudover er det en nem ting at flytte rundt. Den kan med fordel både bruges på sofaen, i bedside crib, i barnevognen og i tremmesengen. Så føles det hele ikke så stort for den lille ny.

Vi har testet forskellige babynests og vurderet dem på funktion, kvalitet, design og sikkerhed. Du kan her læse anmeldelser af de bedste babynests. Ved hver anmeldt babynest ser du også markedets bedste priser på det omtalte produkt. Så er du fri for at søge rundt efter det bagefter.

Najell sleepcarrier

Testvinder – Overraskende smart

NAJELL SleepCarrier Vol. 2

Najell Sleepcarrier er egentligt en babylift, men jeg har valgt at tage den med her under babynest også, da den på fineste vis kan dække dette behov også. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til dette produkt inden test. Jeg synes ikke, den havde polstring nok som andre babynests. Men jeg må indrømme, at dette produkt har overrasket mig meget positivt. Faktisk har det været mit meste brugte produkt, da min yngste var nyfødt.

Najell Sleepcarrier er blød, men ikke for blød. Bunden er fast og giver en sikkerhed i at babys krop støttes og de små luftveje har de bedste betingelser. Derudover er materialet åndbart mesh stof, så baby ligger sikkert og godt.

Noget andet, der gør den super smart, er størrelsen. Den passer ned i både bedside crib, barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller. Najell sleepcarrier har kraftige remme, så den nemt kan tages med over alt. Jeg har, med stor glæde, selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite. En anden fordel er, at man nemt kan vugge baby i søvn, da den ikke vejer ret meget.

Derudover er den super nem at have med på besøg og omkring, som en lille babyseng og som legetæppe. Sleepcarrier kan nemlig foldes helt ud, så baby nemt kan ligge på gulvet og lege beskyttet mod kulde nedefra.

Jeg kan kun give Najells Sleepcarrier med varmeste anbefalinger – klart en af mine personlige favoritter.

Se de bedste priser på Najell Sleepcarrier her:

Bedst til prisen – Åndbar og lækker

Filibabba babynest

Det lækre babynest fra Filibabba er lavet i 100 % økologisk bomuldsatin og er bare virkelig lækker blød for baby at ligge i. Den har en blød aftagelig madras, som kan vaskes for sig, hvis uheldet er ude. Derudover har dette babynest særligt åndbare mesh-indlæg, der sikre babys sikkerhed og luft. Der er samtidigt heller ingen bindebånd eller andet, der kan være til fare for de små.

En perfekt og tryg base, som baby kan genkende fra mors mave.

Et rigtig godt køb fra Filibabba.

Easygrow favn babylift

Bedst i test til lange babyer

Easygrow Favn

Babyliften, Favn, fra Easygrow er som Najell egentligt en babylift, men som også har funktion som babynest evt. med en minimizer indsats eller et lækkert lammskind i bunden.

Easygrow Favn er let og lækker og kan nemt laves om til et skønt aktivitetstæppe med de legebøjler som kan påmonteres. Det er virkelig smart, så man få mest muligt ud af samme produkt. Samtidigt ligger baby lunt og isoleret fra kolde gulve.

Vandtæt og smudsafvisende

Easygrow Favn er lavet med en yderside i vandtæt og smudsafvisende kvalitet. Du kan derfor nemt folde liften ud på græs eller lignende udenfor uden bekymringer for fugt eller snavs.

Langt liggemål

Til forskel fra Najell liften er Easygrow Favn ca. 10-12 cm længere. Den kan derfor bruges lidt længere tid. Også perfekt, hvis du har et langt barn, der måske allerede i en alder af 4-5 måneder er på størrelse med en 7-8 måneders baby. Så hvis I venter et barn og begge er høje forældre, får I muligvis også en lang baby og derfor glæde af det lidt længere liggemål Easygrow Favn har.

Easygrow Favn er nem at have med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og mange klapvognsmodeller. Vi kan varmt anbefale den sammen med Baby Jogger City Elite 2 eller City MiniGT2.

Sikkerhedsmæssigt er alt perfekt. Bunden er en stabil, madrassen er blød men ikke for blød og siderne er lavet i åndbart mesh stof, så baby altid kan få luft.

Et køb vi på det varmeste kan anbefale og som sagtens kan bruges til flere børn.

Se de bedste priser på Easygrow Favn her:
Køb Easygrow Favn samlet med legebøjlerne her:
babynest

Skønne prints og smarte funktioner

KONGES SLØJD babynest

Konges Sløjd har tænkt det smarte babynest et skridt videre og gjort deres udgave anvendelig i længere tid. Udover bindebånd i bunden, så der kan åbnes op for den voksende baby har de også tilføjet en lynlås, så den bløde pude rundt om baby kan tages af og bruges alene rundt langs kanten i tremmesengen.

Et andet ekstra plus ved dette babynest er den kapok rullemadras, som medfølger – den kan let vaskes ved uheld uden hele reden skal med og samtidigt får baby glæde af kapokkens gode kvaliteter.

De smukke prints fra Konges Sløjd tæller bestemt også til deres fordel. Bestemt et godt køb.

Smart babynest og liftkombination

LIEWOOD babynest

Liewoods økologiske babynest er både nest og lift i et. I bunden af reden er der en udtagelig træplade og der er påsyet kraftige bærehåndtag på siderne af. Det er super smart, så den er nem at løfte ud af barnevognen eller bære rundt i huset. Redens liftfunktion er testet i forhold til de gældende europæiske sikkerhedsstandarder indenfor babylifte.

Jeg synes det er en super lækker babyrede  – det eneste der trækker lidt ned er at den er lidt smallere i liggemålet end de andre tests jeg har testet. Men bestemt ikke noget du skal vælge den fra på. Reden fåes i flere forskellige lækre prints.

cam cam babynest

Smukt babynest med bæreplade

CAM CAM babynest

Cam Cams babynest er lækker blød i kvaliteten og fåes i forskellige rolige farver.

Dette babynest  har en træbæreplade i bunden og fire stropper rundt langs kanten, som gør den mere stabil at flytte rundt på. Jeg synes dog personligt at det er lidt svært at bære baby i dette babynest, da jeg ikke føler at jeg har ordentligt fat om det hele i den små stropper. Men det tror jeg lidt er en smagssag. 

Dette babynest kan også åbnes i den ene ende, når baby bliver for lang og kan dermed bruges op til 8 måneders alderen. Jeg synes dog der mangler noget afskærmning af stropperne, når reden er lukket, så baby ikke kan hive fat i dem eller større søskende ikke så nemt fristes til at binde dem op.

babynest

Budgetvenlig babynest

MINITUDE babynest

Hvis du gerne vil have en hyggelig rede til baby men ikke har det store budget til det, er dette babynest fra Minitude en god løsning. Denne rede er lavet i polyester fremfor bomuld som de fleste andre reder, men den har stadigt Oeko-Tex Standard 100-certificering, så den ikke indeholder skadelige stoffer for dit barn. Madrassen og puderne rundt er ikke så tykke, men jeg synes stadigt de forskellige nests fra Minituder er gode prisvenlige alternativer.

Alt du skal vide om babynest

Hvad er et babynest?

Et babynest er en lille blød rede, som skaber tryghed, da baby ligger lidt “klemt” som inde i maven mellem bløde puder. Derudover er det en nem ting at flytte rundt. Den kan med fordel både bruges på sofaen, i bedside crib, i barnevognen og i tremmesengen. Så føles det hele ikke så stort for den lille ny.
Nogle nybagte forældre bruger også et babynest imellem sig i sengen, så baby kan sove tæt på, uden man risikerer at ligge sig ovenpå det lille menneske.
Jeg vil dog personligt anbefale at købe en bedside crib og sætte i forlængelse af jeres egen seng. Så kan du putte baby i babynest ved siden af din egen seng. Baby er stadigt tæt på, men du kan selv sove mere roligt, da du har bedre plads og ikke har nogen frygt for at ramme baby i søvne.
Den lille babyrede er også fantastisk at ligge  på køkkenbordet eller i sofaen. Så kan baby hele tiden være med rundt og samtidigt ligge trygt og blødt. 

Hvad er formålet med en babynest?

En babynest er designet til at skabe en tryg og hyggelig soveplads til spædbørn. Den omsluttende form giver barnet en følelse af tryghed, og den bløde polstring skaber en behagelig og sikker soveomgivelse.

Hvilket babynest skal jeg vælge?

Min anbefaling er helt klart testvinderen fra Najell, da du med den får en god kombination af babynest og lift. Håber du kunne bruge mine anmeldelser og har fundet inspiration til dit næste køb 🙂

Kan jeg bruge en babynest i sengen?

Ja det kan den, men det anbefales at placere babynesten i en vugge eller tremmeseng, hvor barnet får sit egen soveområde.

Hvor længe kan jeg bruge en babynest?

Et babynest kan bruges fra nyfødt og på til 5-6 måneders alderen – afhængigt af barnets udvikling og størrelse. Når barnet selv begynder at kunne rejse sig fra babynestet er brugstiden forbi.

Er en babynest transportabel?

Ja, de fleste babyneste er lette og bærbare, hvilket gør dem velegnede til at bruge i forskellige rum i huset eller endda når du er på farten. Der er dog på ingen måde en babylift og du bør aldrig bære dit barn i et babynest.

Kan jeg vaske en babynest i maskinen?

Ja, de fleste babynests kommer med aftagelige betræk, der kan vaskes i maskinen. Det er vigtigt at følge producentens vaskeanvisninger for at bevare pudeens form og materialernes integritet.

Kan jeg bruge en babynest til tvillinger?

Nogle babynest-modeller er designet til at rumme tvillinger med større dimensioner. Det er dog vigtigt at vælge en større babynest og altid have tilsyn med begge børn under brug.

Måske du også vil læse…