HELDRAGT TIL BABY

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Du kan her læse om de bedste heldragter til baby. Jeg har testet heldragter fra forskellige gode mærker og du kan herunder læse min anmeldelser og anbefalinger af de bedste heldragter på markedet.

Anmeldelserne er vurderet ud fra kvalitet både før og efter vask, pasform og pris.

HELDRAGT I BOMULD

Marmar heldragt

Bedst i test

MARMAR COPENHAGEN

Marmars laver flere kollektioner om året med lækkert børnetøj. De har derudover et basis program med bodyer, heldragt og bukser. Det er dette basis program, som har jeg testet. I programmet er der altid gode basis farver og så tilføjer Marmar nye sæson farver et par gange om året.

Marmar heldragten er lavet i 50 % modal og 50 % bomuld – OEKO-TEX certificeret. Modal gør heldragten ekstra lækker blød og du vil ikke fortryde at købe denne kvalitet til din baby.

Jeg har testet kvaliteten igennem flere vask og ved ekstra varme. Blødheden bevares og kvaliteten bliver hverken skæv eller nusset. Pasformen er normal i størrelsen men tilpas rummelig, så det er nemt at få baby i dragten.

Marmar heldragterne i modal får en helt klart anbefaling herfra.

Se de bedste priser på MarMars heldragter her:
heldragt baby

Blød og lækker økologisk bomuld

SERENDIPITY

Serendipity er kendt for lækkert design i rolige farver. Deres kollektioner er altid fyldt med skønne styles til både baby og større børn. Sammen med deres sæsonkollektioner har de også deres basis program i økologisk bomuld. Det er en stribet heldragt fra basis programmet jeg har testet.

Jeg må sige, at jeg blev overrasket over kvaliteten. Den er super blød og lækker for de små at have på. Jeg synes åbningen ved halsen er et stort plus, da dragten nemt kan tages ned over skuldrene i tilfælde af uheld. Men hvis uheldet er ude og tøjet får behov for at blive vasket ved lidt højere grader, går det desværre lidt udover kvaliteten.

Dragten krymper ikke eller bliver skæv. Kvaliteten falmer eller nuldre ikke efter vask, så kan sagtens bruges til flere børn. Pasformen er også er stort plus, da modellerne er rummelige og derfor nemme at give på. Størrelserne er meget normale og alderssvarende.

Jeg er fan og vil på det varmeste anbefale produkter fra Serendipity og deres lækre basis program.

Se de bedste priser på Serendipity heldragter her:

HELDRAGT I ULD

Jeg er en ægte uld-mor og mine børn har stort set uld på hver dag de fleste måneder om året. Jeg har derfor prøvet mange mærker gennem årerne. Mange uld produkter er skrøbelige overfor vask og jeg har mange gange stået med stampede og ubrugelige produkter efter vask.

Joha uld silke ulddragt

TESTVINDER – Bedst til prisen – høj kvalitet

JOHA uld/silke

Joha fortjener topanbefaling for deres uld kvaliteter. Jeg har både testet Johas uld/silke kvalitet og deres 100 % merino uld kvalitet. Jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor pænt det holder sig. Jeg har, efter uheld, vasket på 60 grader uden det forandrer kvaliteten. Derudover er Joha absolut det mest vaskede hos os, da mine børn næsten altid har det inderst, og det kan ikke ses. Det holder sig virkelig pænt. Pasformen er også god – rummelige modeller i alderssvarende størrelser. Det eneste minus ved Joha er deres farvevalg og prints, der ofte er helt off. Men hvis man holder sig til deres basis styles er farverne mere anvendelige. Men tænk hvor vildt et produkt de kunne have, hvis de optimerede på deres kollektionsprogram. Kvaliteterne har de i hvert fald styr på. 5 stjernet anbefaling !

69002369-14FE-4EB6-B42C-F893FF25C9E8

Super blød uld kvalitet

ENGEL uld/silke

Engel er mest kendt for deres tykke ulddragter, men de har også andre lækre kvaliteter i deres sortiment. Jeg har her testet deres uld/silke kvalitet, som findes i både heldragt, body og bukser. Kvaliteten er lækker blød og kradser på ingen måde. Pasformen er tilpas rummelig og størrelsen alderssvarende. Engels heldragt er med fødder og det er jo et smagsspørgsmål om man er til det eller ej. Personligt kan jeg godt lide bukser med fødder men ikke heldragter.  Babyer hiver deres ben op under sig får nemt benene ud af dragten. Når det så er sagt, synes jeg faktisk denne dragt fra Engel bliver nemmere på end andre jeg har prøvet. Kvalitetsmæssigt skal man være opmærksom på at Engels uld ikke tåler så hård vask. Blødheden aftager lidt i vask og kvaliteten stamper nemt, hvis du ikke er forsigtig ved vask. Men bestemt et meget lækkert produkt.

Anbefalinger til heldragt

Udbuddet af babytøj er stort og kan godt være lidt uoverskueligt at navigere i. Jeg har gennem årerne erfaring med mange forkellige mærker og kvaliteter. God kvalitet kan godt betale sig. Hvis kvaliteten er i top, kan du nemmere sælge tøjet videre efter brug eller gemme det til flere børn. Babytøj vaskes ofte og er tit udsat for uheld, så kvaliteten skal kunne holde til dette.

Mine anmeldelse herunder er derfor vurderet ud fra kvalitet både før og efter vask, pasform og pris.

Måske du også vil læse…