SOFTSHELL TIL BØRN

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Hvad er softshell?

Softshell til børn er genialt i det danske klima og især til mindre børn. Det er vandafvisende som almindeligt regntøj og samtidigt super lækkert åndbart. Softshell er vindafvisende og varmer dejligt, men ikke isolerende som termotøj. Derfor bedst med en strik under i starten af foråret. Derudover vil jeg anbefale et par bløde termobukser under på køligere dage eller hvis dit barn stadigt sidder mest stille og leger. Softshell dragter er super god dagplejebørn efter flyverdragten eller på varmere dage, hvor termoregndragten bliver for varm.

Softshell vs regntøj?

Softshell har lige så højt et vandsøjletryk som almindeligt regntøj og fungere derfor lige så fint i regnvejr. Softshell er bare langt mere åndbart end klassiske regntøj og derfor mere behageligt for barnet at have på. Softshell tøj har dog sjældent tapede sømme, som regntøj og kan derfor ikke holde vandet helt ude, hvis dit barn vælger at tage bad i en vandpyt i længere tid. Softshell er derfor bedst i børn over 1,5-2 år, som ikke kun sidder ned og leger udenfor.

Softshell overtøj er genialt for børn at have på, da det er langt mere åndbart og rart at lege i end klassisk regntøj. Softshell dragter er perfekt udetøj til 1-3 år og to delt softshell sæt derefter.

Så bedste softshell dragt? Vi har testet nogle forskellige dragter – læs mine anmeldelser herunder. Dragterne er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

Det bedste softshell til børn

bedste softshell dragt

Bedst til test

Reima

Reima er kendt for slidstærkt kvalitetsovertøj. Det gælder bestemt også for deres lækre softshell dragt. Den er lækker let i kvaliteten og nemt at få barnet i. Dragten har kraftig forstærkning på både knæ og bagdel, som gør den yderst anbefalelsesværdig til især de helt små, som stadigt kravler meget. Derfor testens bedste softshell dragt. Det er generelt er det bare en virkelig lækker kvalitetsdragt, som sagtens kan holde til flere børns brug.

 • Softshell Vandsøjletryk på 10.000 mm
 • Åndbarhed på 3.000 g
 • Vindtæt

Se det store udvalg af Reima softshell dragter her :

Se det store udvalg af Reima softshell jakker og bukser her:

bedste softshell dragt

Bedst til prisen

Name it

Softshell dragten fra Name it er yderst budgetvenlig og super fin i kvaliteten. Dragten er nemt at komme i og er af en god slidstærk kvalitet. Det er lækkert vandtæt med et højt vandsøjletryk, men samtidigt dejligt åndbart. Perfekt til forår, sommer og efterår.  Hvis der ønsker mere isolering, kan wheats termobukser med fordel bruges indenunder. Så hvis du mangler budgetvenligt softshell tøj, kan Name it varmt anbefales.

 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbarhed på 3.000 g
 • Vindtæt
 • Delvist tapede sømme
Se de bedste priser her:
bedste softshell dragt

Børnenes favorit – sejt print

Molo

Molo er aldrig kedeligt. Deres overtøj er altid fyldt med de sejeste prints, der falder i alle børns hjerter. Deres softshell dragter er også smukt dekoreret og klart et print du vinder stjerner hos dit barn med. Kvalitetsmæssigt er Molo altid i top og du går aldrig galt i byen med dit valg her. Dog kunne jeg godt have ønsket lidt ekstra forstærkning på knæ og bagdel. Når det så er sagt har jeg ikke oplevet problemer med slid på områderne, så tænker stoffet er stærkt nok uden. Bestemt et godt valg. Helt sikkert bedste softshell dragt, hvis du spørger de små 🙂

 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbarhed på 5.000 g/m2/24 hours
 • Vindtæt
 • Hurtigtørrende

Billigste softshell dragter på markedet

Billigste softshell jakker og bukser på markedet

Måske du også vil læse