Graviditet uden strækmærker

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Plej dig selv i den søde ventetid og hjælp kroppen med at komme godt igennem graviditeten – måske endda uden strækmærker. Forkæl dig selv med lækre olier, tørbørstning, gua sha massage, copping m.m.

Hvordan undgår man strækmærker under graviditet?

Jeg er heldig og er kommet igennem 4 graviditeter uden strækmærker, men jeg har også brugt tid på at pleje maven med lækre olier og cremer. Derudover har jeg plejet mig selv med tørbørstning og gua sha massage på både krop og ansigt. Både Gua sha massage og tørbørstning har desuden hjulpet mig rigtig meget mod vand i kroppen. Det var fantastisk og kan varmt anbefales.

Læs mere herunder om de bedste cremer og olier til den gravide mave og andet inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv og din krop under graviditeten og bestemt også efter.

Få også inspiration til hvad du bør have klar til babys ankomst her.

Gravid – forebyg strækmærker

De bedste olier og cremer til gravide

bedste creme mod strækmærker gravid
Testvinder – Genial og Uundværlig

Rudolph Care 

Mommy and me body balm

Søg ikke længere, bare køb. Denne lækre body balm fra Rudolph Care er en stor favorit hos os. Både som gravid og bagefter. Konsistensen er blød og nærmest smelter på huden. Super lækker creme til den gravide mave, men også en favorit for alle mine børn, når de selv skal have creme på. Rigtig god til forebyggelse af strækmærker.

245 kr. Inkl. fragt: 245 kr.
245 kr. Inkl. fragt: 245 kr.
245 kr. Inkl. fragt: 245 kr.
245 kr. Inkl. fragt: 245 kr.
olie mod strækmærker
Bedste body olie

Evolve Skin Saviour body oil

Denne lækre olie kan klart anbefales – den fugter huden rigtig godt uden at fedte i lang tid bagefter. Den indeholder økologisk baobab olie, som giver huden masser af næring og hjælper med at forhindre strækmærker. 100 % naturligt, vegansk og bæredygtigt indhold. Olien har en svag duft af citrus, men så lidt at duften ikke genere en sart graviditetsnæse. Helt klart et godt køb til selvforkælelse og som olie mod strækmærker.

Se Pris

strækmærker gravid
Top lækker økologisk olie

The Organic Pharmacy Stretch mark oil

Olien er rig på vitaminer og gode fedtstoffer, som giver perfekt næring til den udspændte hud. Jeg synes olien er rigtig lækker på kroppen. Den trænger hurtigt ind og fedter ikke lang tid bagefter. Olien har en svag duft af citrus og lavendel – ikke generende for en sart graviditetsnæse. Jeg bruger stadigt olien efter fødslen, da jeg synes den er super lækker til både mave og ben. Rigtig god olie mod strækmærker. Eneste minus er prisen og derfor “kun” 4 stjerner.

185 kr. Inkl. fragt: 185 kr.
310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.

Mine favoritter til selvforkælelse i den søde ventetid

Du må gerne – som gravid er din krop er på overarbejde. Måske har du vand i kroppen?  Det er tid til selvforkælelse. Og hvis den kommende far læser med – så find herunder nogle tips til hvad du kan forkæle din gravide partner med 😉 Lav dit eget hjemme wellness med lækre masker, olier og ansigts- og kropsmassage.

gua sha massage

Calmlish Gua Sha

Gua sha massage er noget forholdsvis nyt i min verden – jeg har det sidste års tid forkælet mig selv med gua sha massage i ansigtet nogle gange om ugen og jeg elsker det. Blide strøg der massere ansigtet og løsner op for de spændinger og lymfevæske man har opbygget gennem dagen. Udover massagen har en skøn og afslappende effekt, får huden også fornyet glød, mindre porer, øget elastisitet, reducerede rynker og mindre mørke rander/hævelse under øjnene. Og med vand i kroppen under graviditeten har gua sha flere gange reddet mit hævede ansigt. Bestemt alle pengene værd.

evolve

Evolve Miracle facial oil

Denne ansigtsolie er uundværlig del af min hudpleje – jeg bruger den som ekstra fugt og når jeg laver gua sha eller copping massage. Konsistensen er let og nærende og trænger ret hurtigt ind i huden, så du skal ikke være bange for at huden skinner af olie bagefter. Olien indeholder naturligt retinol fra økologisk hyben og antioxidanter fra økologisk arganolie. Bestemt et godt køb.

310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
279 kr. Inkl. fragt: 279 kr.
299 kr. Inkl. fragt: 299 kr.
310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
vacuum massage

Sard Copenhagen

Mit favorit morgenritual er at “vække” huden med lidt ansigtsolie og denne lille sugekop fra Sard.

Har du vand i kroppen? Er ansigtet er lidt hævet eller måske meget hævet som gravid? Så vil du elske den blide massage med sugekoppen.

Behandlingen sætter gang i blodcirkulationen, booster hudens celler og affaldsstoffer udskilles. Det føles lidt som om vandet i kroppen forsvinder for en stund. Jeg påfører lidt ansigtsolie og kan sagtens massere mit ansigt med sugekoppen mens jeg laver morgenmad til børnene – det behøver ikke være en lang proces for at give ansigtet lidt ekstra energi.

Sugekopperne findes også i større version til kroppen – der er jeg dog mere til tørbørstning. Men en klar anbefaling til denne budgetvenlig velvære sugekop til ansigtet. Husk ansigtsolien – læs om mine favoritter her.

310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
279 kr. Inkl. fragt: 279 kr.
299 kr. Inkl. fragt: 299 kr.
310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
strækmærker gravid

Karmameju

Tørbørstning har altid været min bedste ven især som gravid. Hvis man har vand i kroppen eller føler sig træt i kroppen er det guld værd at give kroppen en omgang blid massage inden et bad. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i i kroppens nervensystem, blodcirkulation og lymfesystem. Ansigtsbørsten kan tilmed også bruges på den tørre babyhud samt til stimulering i hovedbunden til forebyggelse af arp.

299 kr. Inkl. fragt: 299 kr.
299 kr. Inkl. fragt: 299 kr.
bedste ansigtsmaske

Evolve

Den lækreste duft af kakao spreder sig når du smøre denne skønne maske på – ikke dumt for en lækkersulten gravid 🙂 Masken eksfolierer og renser huden med naturlige kokosnødgranulat og den søde mandel olie tilfører fugt og efterlader huden næret og beroliget. Jeg synes masken er rigtig skøn at bruge og huden efterlades blød og lækker. Kakaoen farver dog en del, så jeg foretrækker at bruge den inden et bad.

154 kr. Inkl. fragt: 154 kr.
139 kr. Inkl. fragt: 139 kr.
aiayu

Aiayu

Forkæl dig selv med lidt luksus mens du venter – denne bløde badekåbe i økologisk bomuld er min egen favorit. Kåben er lavet i dobbelt lag, der giver den en ekstra blød og varm følelse. Derudover er designet gennemtænkt ved at bæltet i livet er syet fast bagpå og dermed altid er nem at binde omkring. Jeg elskede den som gravid og elsker den lige så meget som ammende. Kåben har en relativ høj pris, men til gengæld får du også et top lækkert bæredygtigt produkt som holder år efter år.

save my face pude

Save my face puden

Valg af hovedpude er super individuelt, så jeg skal ikke påstå at denne pude ændre dit liv. Når det så er sagt vil jeg alligevel give den min varmeste anbefaling.

Save my face puden er lavet med tanke om at skåne ansigtshuden mest muligt om natten. Formen gør at du får luft til ansigtet, så huden ikke blive trykket og “lagt i folder”. Derudover får hudens creme og andre plejeprodukter luft til at virke på huden i stedet for at blive tørret af i hovedpuden.

Puden findes i to forskellige størrelser. Jeg har testet den store pude og jeg synes den er for flad til at bruge alene, men sammen med en anden tynd hovedpude fungerer det godt. Hvis du har en lidt tykkere hovedpude, vil jeg anbefale dig at købe den lille model, så du ikke kommer for højt op med hovedet.

Jeg synes ideen er genial og jeg elsker at min ansigt ikke er fyldt med “sovefolder” om morgenen.

tørbørstning

The Organic Pharmacy

Tørbørsten fra The Organic Pharmacy er et budgetvenligt redskab, der giver dig mulighed for at forbedre hudens blodcirkulation og elasticitet og fjerne døde hudceller inden bad. En kæmpe fordel ved denne børste er det lange skaft, der gør det muligt at massere ryggen også. Jeg synes kvaliteten er god – ikke så lækker som børsterne fra Karmameju, men hvis man kigger til prisen synes jeg at man får en fin kvalitet og meget for pengene.

Måske du også vil læse

Skriv en kommentar