BABYSENGETØJ

Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsorerede

Du kan her læse om det lækreste babysengetøj på markedet. Jeg har testet forskelligt babysengetøj og vurderet dem på kvalitet, design og pris. Du kan læse min anmeldelser og anbefalinger af det lækreste babysengetøj herunder.

Sengetøj er jo meget et spørgsmål om smag og behag. Der findes så mange forskellige designs og kvaliteter, så vælg det du vil glædes over at putte din lille stjerne trygt i. Jeg er personligt mest til rolige farver og ikke for vilde prints og har altid valgt økologisk bomuld eller hør/silke til mine børn. Læs anmeldelser af mine favoritter her.

Det bedste babysengetøj

bedste babysengetøj

Toppen af poppen

GARBO AND FRIENDS

Babysengetøjet fra Garbo and Friends er luksus til de små. Det er en brand som virkelig forstår at skabe stemning og helhed omkring deres produkter. Babysengetøjet især muslin kvaliteten, som vi har testet er bare ultra blød og lækker. Derudover formår Garbo and Friends at skabe en fantastisk sammenhæng mellem deres andre produkter i samme smukke prints. Du kan skabe det sødeste babyunivers med sengerand, sengetøj, stofbleer, tæpper m.m. Bestemt fem stjerner til Garbo and Friends, som dog ligger lidt i den dyre ende prismæssigt og derfor ikke vinder testen. Men mangler du et lækkert ønske eller skal der lidt ekstra forkælelse til, så tøv ikke med at købe lækkerier fra Garbo and Friends.

Vejl. pris fra: 559 kr

Køb billigt hos Jollyroom eller se de bedste priser på Garbo and Friends sengetøj her:

babysengetøj

Smukkeste prints i den blødeste kvalitet

KONGES SLØJD

KONGES SLØJD overrasker konstant med de smukkeste prints og jeg har været trofast tilhænger fra de startede. Deres kvalitet på økologisk baby sengetøj er med tiden blevet en super blød bomuld. Bestemt en af favoritterne herhjemme. Et andet stort plus er også at Konges Sløjds smukke prints altid bliver lavet i andre produkter til baby også, så som babynest, stofbleer, pusletasker, puslepuder m.m. Det største “minus” er at det er svært at vælge mellem de mange flotte prints 🙂

Se de bedste priser på Konges Sløjd sengetøj her:

Vejl. pris fra: 379,95 kr

bedste babysengetøj

Bedst til prisen – virkelig fint budgetvenligt sengetøj

NØRGAARD MADSEN

Sengetøjet fra Nørgaard Madsen er en virkelig fin kvalitet til en god pris. Det er økologisk bomuld og udvalget er kæmpe stort. Er du til små biler eller enhjørninger – der er det hele. Og er du som mig mest til et hyggeligt blomsterprint i neutrale farve, synes jeg det på billedet er super sødt. Her får du i hvert fald god værdi for pengene.

Vejl. pris fra: 199 kr

bedste babysengetøj

Søde print og god kvalitet

THATS MINE

Så mange fine print og god kvalitet. Thats mine føles kvalitetsmæssigt som Konges Sløjd og Studio Feder. Jeg tror bare at man skal vælge efter hvilket print man godt kan lide. Thats mine laver også matchende sengerande, tasker, puslepuder, stofbleer og endnu mega cute babytøj.

Se alle de lækre produkter fra Thats mine her.

Vejl. pris fra: 349 kr

babysengetøj

Æstetisk smukt

STUDIO FEDER

STUDIO FEDER rammer tidens ønske om æstetik og naturfarver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den stenvaskede økologiske bomuldskvalitet er en smagssag. Jeg synes personligt at det er skønt at ligge i som voksen og fint til juniorsengetøj. Men som babysengetøj synes jeg at det bliver for “stift” at svøbe baby i. Et super godt valg, men mest til større børn.

Vejl. pris fra: 349,95 kr

bedste babysengetøj

Lækker økologisk bomuldssatin – en favorit blandt mange

CAM CAM

Cam Cams fantastiske univers er en favorit blandt mange. Cam cam babysengetøj findes i de skønneste prints. Der er bestemt noget for alle. Økologisk baby sengetøj i en blød bomuldssatinkvalitet. Efter flere vask synes jeg dog at kvaliteten bliver en smule mere nulret end de andre mærker jeg har prøvet – derfor en stjerne mindre. Men blot en lille detalje og bestemt ikke noget der skal holde dig fra at købe sengetøj fra Cam Cam.

Priser fra: 429 kr

Måske du også vil læse

Bliv klar til efteråret og køb de bedste termostøvler til dit barn. Find test og anmeldelser af de bedste termostøvler på markedet.

Leder du efter vandtætte sko, så læs her om de bedste tex sko til børn. Test og anmeldelser af de bedste vandtætte børnesko på markedet

Leder du efter den bedste amme bh? Find test og anmeldelser af 12 forskellige ammebher – læs mine anbefalinger og find din favorit amme bh

Du kan her læse test og anmeldelser af de bedste ammeindlæg på markedet. Efter anmeldelserne kan du læse mine erfaringer og anbefalinger til ammeindlæg. Vaskbare/genanvendelige ammeindlæg Bedst i test og…

Skal du forkæle en lille ny verdensborger? Find inspiration til den helt rette barselsgave her.

DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL DE BEDSTE TERMOJAKKER & TERMODRAGTER Er du også misundelig på dine børns termotøj? Er du på jagt efter den bedste termotøj til voksne? Så kig med…

Leder du efter den bedste flyverdragt til dit barn? Læs anmeldelser af de bedste flyverdragter til børn i alderen 3-10 år.

Vi har testet forskellige ulddragter til babyer. Joha uld, Engel ulddragt. Læs vores anmeldelser og anbefalinger til den bedste ulddragt.

Hjælp dit barn? Sæt navnemærker i tøj, sko, madkasser m.m og hjælp glemte sager retur igen. Læs om de bedste navnemærker her

Leder du efter den bedste termotøj til dit barn? Find test og anmeldelser af forskelligt termotøj her og bliv klar til efteråret.