BABYSENGETØJ

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Du kan her læse om det lækreste babysengetøj på markedet. Jeg har testet forskelligt babysengetøj og vurderet dem på kvalitet, design og pris. Du kan læse min anmeldelser og anbefalinger af det lækreste babysengetøj herunder.

Sengetøj er jo meget et spørgsmål om smag og behag. Der findes så mange forskellige designs og kvaliteter, så vælg det du vil glædes over at putte din lille stjerne trygt i. Jeg er personligt mest til rolige farver og ikke for vilde prints og har altid valgt økologisk bomuld eller hør/silke til mine børn. Læs anmeldelser af mine favoritter her.

Det bedste babysengetøj

Toppen af poppen

OYOY LIVING MINI

Babysengetøjet fra OYOY Living Mini er luksus til de små. Det er en brand som virkelig forstår at skabe stemning og helhed omkring deres produkter. Babysengetøjet, som vi har testet er bare ultra blød og lækkert. Derudover formår OYOY Living at skabe en fantastisk sammenhæng mellem deres andre produkter. Du kan skabe det sødeste babyunivers med alt til børneværelset.

Bestemt fem stjerner til OYOY Living.

Vejl. pris fra: 379 kr

Se det lækre sengetøj her:

Lækreste, bløde kvalitet

FILIBABBA

Det skønneste univers af lækre ting finder du hos Filibabba. Fantastisk kvalitet og gennemført børneunivers, hvor alt kan komme til at passe sammen. Køb sengerand, sengetøj, legetøj og pynt til værelset i samme tema. Så sødt. Og samtidigt er alle deres produkter af virkelig god kvalitet.

Filibabba kan varmt anbefales.

Se alle de lækre produkter fra Filibabba her.

Vejl. pris fra: 379 kr

bedste babysengetøj

Søde print og god kvalitet

THATS MINE

Så mange fine print og god kvalitet. Thats mine føles kvalitetsmæssigt som Konges Sløjd og Studio Feder. Jeg tror bare at man skal vælge efter hvilket print man godt kan lide. Thats mine laver også matchende sengerande, tasker, puslepuder, stofbleer og endnu mega cute babytøj.

Se alle de lækre produkter fra Thats mine her.

Vejl. pris fra: 349 kr

babysengetøj

Smukkeste prints i den blødeste kvalitet

KONGES SLØJD

KONGES SLØJD overrasker konstant med de smukkeste prints og jeg har været trofast tilhænger fra de startede. Deres kvalitet på økologisk baby sengetøj er med tiden blevet en super blød bomuld. Bestemt en af favoritterne herhjemme. Et andet stort plus er også at Konges Sløjds smukke prints altid bliver lavet i andre produkter til baby også, så som babynest, stofbleer, pusletasker, puslepuder m.m. Det største “minus” er at det er svært at vælge mellem de mange flotte prints 🙂

Se de bedste priser på Konges Sløjd sengetøj her:

Vejl. pris fra: 379,95 kr

bedste babysengetøj

Bedst til prisen – virkelig fint budgetvenligt sengetøj

NØRGAARD MADSEN

Sengetøjet fra Nørgaard Madsen er en virkelig fin kvalitet til en god pris. Det er økologisk bomuld og udvalget er kæmpe stort. Er du til små biler eller enhjørninger – der er det hele. Og er du som mig mest til et hyggeligt blomsterprint i neutrale farve, synes jeg det på billedet er super sødt. Her får du i hvert fald god værdi for pengene.

Vejl. pris fra: 199 kr

babysengetøj

Æstetisk smukt

STUDIO FEDER

STUDIO FEDER rammer tidens ønske om æstetik og naturfarver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den stenvaskede økologiske bomuldskvalitet er en smagssag. Jeg synes personligt at det er skønt at ligge i som voksen og fint til juniorsengetøj. Men som babysengetøj synes jeg at det bliver for “stift” at svøbe baby i. Et super godt valg, men mest til større børn.

Vejl. pris fra: 399,95 kr

bedste babysengetøj

Lækker økologisk bomuldssatin – en favorit blandt mange

CAM CAM

Cam Cams fantastiske univers er en favorit blandt mange. Cam cam babysengetøj findes i de skønneste prints. Der er bestemt noget for alle. Økologisk baby sengetøj i en blød bomuldssatinkvalitet. Efter flere vask synes jeg dog at kvaliteten bliver en smule mere nulret end de andre mærker jeg har prøvet – derfor en stjerne mindre. Men blot en lille detalje og bestemt ikke noget der skal holde dig fra at købe sengetøj fra Cam Cam.

Priser fra: 429 kr

Måske du også vil læse