BEDSTE PUSLETASKE

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Pusletasker er lavet med tanke for alt det man kan have med til sin baby uden det hele roder rundt oveni hinanden. Der er ofte afmålte lommer til bleer, vådservietter, sutteflasker m.m., så du hurtigt kan finde de ting du har brug for.

Vi har testet forskellige pusletasker – hver pusletaske er vurderet på funktion, kvalitet, design og pris. Læs om dem alle herunder. Håber du finder inspiration til dit køb.

Top 5 bedste pusletasker:

DE BEDSTE PUSLETASKER

pusletaske

Bedst I TEST – virkelig godt køb på den lange bane

KONGES SLØJD

Konges sløjd laver uden tvivl den bedste pusletaske. Et virkelig godt køb, der kan bruges gennem mange år.

Tasken er lavet i blød oekotex-certificeret polyester og bomuld, som er Bionic Finish Eco overfladebehandlet og dermed vandtæt!

Fordelingen i pusletasken er helt perfekt – der er et indbygget pusleunderlag og mange forskellige rum af gode størrelser, så bleer, tøj mm. kan holdes adskilt.

Pusletasken fra Konges Sløjd er en af mine favoritter. Jeg slæber altid lige lidt ekstra med og det er den rummelig nok til at kunne klare. Faktisk kan den rumme skiftetøj til flere børn ad gangen, hvilket er en stor fordel i vores hjem 😉

Udover de mange gode rum indeni tasken, har tasken også to udvendige lommer. Den ene har en smart og direkte åbning til vådservietter. Helt genialt, da det altid er dem, man står og leder efter. Den anden lomme udenpå kan rumme nøgler og andre ting, du hurtigt skal kunne komme til.

Pusletasken har en fast bund, der gør den mere stabil end andre pusletasker. Slutteligt vil jeg fremhæve den stabile flaskeholder funktion, der er inde i tasken. Lommen er lavet i “termo” og derfor kan holde koldt og varmt.

Bare et super godt køb – også når børnene ikke bruger ble længere. Så er lommerne geniale til undertøj, tandbørster mm. Derfor et genialt køb også på den lange bane 🙂 

Se de bedste priser på Konges Sløjd pusletaske lige her:

bedste pusletaske

BEDSTE INDDELING – masser af plads og indbygget pusleunderlag

DAY ET MINI Diaper Bag

Day et Mini har lavet flere forskellige pusletaske, men her kan du læse om Re-Q diaper bag. Denne lækre pusletaske har en geniale opbygning. Tasken har to store rum, som begge har lommer til bleer, vådservietter, sutter m.m samt masser af plads til skiftetøj, mad og legetøj.

Taskens opdeling giver også plads til at man sagtens kan have bleer og skiftetøj med til to børn i hver deres rum. Udenpå har tasken to mindre lommer samt to lommer i siderne til flasker.

Helt genialt for denne taske er det indbyggede pusleunderlag, der er lynet uden på tasken og dermed ikke fylder og roder rundt inden i tasken. Det er smart og den foldes nemt sammen og ser pæn ud.

Diaper bag har en smuds og vandafvisende overflade og en skulderstrop, så den også kan hænge på barnevognsstyret.

Diaper bag kommer i flere forskellige farver, så der er noget for en hver smag. Vær dog obs på at vælge diaper bag og ikke baby bag fra Day et Mini. Baby bag har nemlig kun et stort rum og ikke håndtag, som diaper bag.

Denne pusletaske er bare et rigtig godt køb!

Se de bedste priser på Day Et Mini Diaper Bag lige her:

Se en præsentation af Day Et Mini Diaper bag

pusletaske

Genial til de små ture

H2O FAGERHOLT

Jeg ved godt at denne lækre taske fra H2O Fagerholt ikke er lavet som en reel pusletaske. Jeg har dog valgt at have den med her alligevel, da jeg selv bruger den enormt meget og synes den er genial til de små hverdagsture.

Hvis man lige skal hente børn, ud og handle, på udflugt nogle timer og ikke behøver at have flere sæt skiftetøj med, så er denne ret så rummelige bumbag altså smart. Den rummer nemt et par bleer, vådservietter, et sæt skiftetøj, stofble, sutter, pung og mobiltelefon. Og hvis man undlader pungen og blot nøjes med de få nødvendige kort, så kan der også sagtens være plads til et sammenklappet pusleunderlag.

Og så har den bare et super fedt design.

Bestemt en anbefaling fra hjertet!

Se BUMBAGS FRA h2o fagerholt herunder:

Alternativt har Konges Sløjd også lige lavet en top lækker bumbag med plads til pusleudstyr.

Se den her:

bedste pusletaske

Klar favorit til de helt små

CAMA COPENHAGEN

Denne lækre pusletaske fra Cama Copenhagen er også en helt genial pusletaske – især til de helt små.

Designet fungerer som et mobilt puslebord. Når tasken åbnes helt op, foldes en blød madras ud og alt hvad du har brug for opbevares i små lommer ved siden af. Baby kan ligge trygt og godt og blive skiftet næsten alle steder. Selv på et hårdt flisegulv, en bænk i parken eller hvor I nu er henne. Derfor favorit til de helt små.

Pusletaskens yderstof er af vandtæt materiale og har rigeligt plads til skiftetøj, bleer og andre baby nødvendigheder. Inde i tasken er der 2 praktiske ekstra lommer, som du kan tilgå uden hele tasken skal pakkes ud. Udenpå er der en lille og stor lomme til nøgler, telefon og andre små ting.

Du kan til tasken tilkøbe to smarte holder til at sætte på barnevognen eller klapvognen. Så kan du nemt klikke tasken på holderne, når I skal på tur.

En virkelig god pusletaske og bestemt et godt køb!

Se de bedste priser lige her:

hospitalstasken

Lækker smudsafvisende kvalitet i flotte farver

CAM CAM

Cam Cam er svær at komme udenom, når det gælder pusletasker. Deres pusletaske er blød og den smudsafvisende yderside og inderside gør den praktisk at have med på farten.

Pusletasken har en god opdeling med store rummelige lommer. Størrelsen på tasken passer fint under de fleste barnevogne og klapvogne. Der medfølger ikke et pusleunderlag til tasken, men kan købes ved siden af. Det vil jeg anbefale at gøre, så har du altid et rent og trygt sted at pusle baby.

Se forskellige bud på pusleunderlag længere nede på siden.

Et stort plus for Cam Cams pusletasker er også deres design og mange flotte farver. De skriger ikke pusletaske langt væk og sagtens kan bruges som weekendtaske eller lignenede efterfølgende.

Du skal dog være opmærksom på at du køber den nyeste model fra Cam Cam. Lynlåsen er lavet længere på de nye modeller, hvilket gør det meget nemmere at komme ned i tasken.

Bestemt et rigtigt fint valg – også på den lange bane.

Se de bedste priser her:

bedste pusletaske

Stilrent valg – Super cool og rummelig

Rethinkit shopper bag

Pusletasken fra ReThinkit er den pusletaske, jeg har testet, der minder mest om en almindelig taske. Men det gør den bare endnu mere relevant – også til træning, weekendture og meget andet.

Pusletasken har kun et stort rum, men til gengæld er den så rummelig, at du sagtens kan have et pusleunderlag deri samt alt andet du skal have med på tur. Der er også et mindre rum i tasken til nøgler, kort, sutter og andet, der gerne skal være hurtigt tilgængeligt.

Et stort plus ved tasken er den vandafvisende kvalitet, der gør den ideel at have med på alle trilleture i alt slags vejr.

Et andet stort plus ved denne skønne taske er den lange rem/hank, der gør at tasken både kan bæres over kryds og hænge på barnevognsstyret (så længe tasken ikke er for tung).

En virkelig lækker pusletaske, som både har et fedt design og god anvendelighed – også når der ikke skal pusles mere.

pusletaske

Yderst budgetvenlig – Vandafvisende og rummelig 

RAINS

Tote tasken fra Rains er egentlig ikke en decideret pusletaske. Jeg har bare valgt at tage den med, da jeg synes den er super smart til at have med på farten i alt slags vejr. Den er nemlig vandtæt. Og hvis jeg stod midt i en kæmpe regnbyge, ville jeg bestemt foretrække tørt indhold i min pusletaske fremfor mange rum.

Tasken har nemlig kun et stort rum, men til gengæld er den så rummelig, at du sagtens kan have et pusleunderlag deri samt alt muligt andet. Den kan også med fordel bruges som weekendtaske. En virkelig lækker og praktisk taske, som både har et fedt design og god anvendelighed – også når der ikke skal pusles mere.

Se de bedste priser på Rains tote bag her:

bedste pusletaske

Smart hvis du ejer en Bugaboo vogn

BUGABOO

Pusletasken fra Bugaboo kan bruges sammen med Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee5 og Bugaboo Buffalo. Tasken kan monteres på håndtaget af vognen og er derfor mest smart, hvis du ejer en af de nævnte vogne.

Tasken er rigtig godt indrette med 4 gode rum indeni tasken samt et foldbart pusleunderlag. Udenpå har pusletasken også 4 lommer, hvor den ene er en isoleret lomme, der kan holde sutteflasken varm. Et andet plus ved pusletasken er at den ikke skriger langt væk af pusletaske og du kan sagtens bruge den efter bleskift er et lukket kapitel.

Enkelt og pæn. Lidt dyr, hvorfor den kun får 4 stjerner.

bedste pusletaske

Systematisk og praktisk

SKIP HOP

Pusletaske fra Skip Hop har god plads og en masse praktiske lommer – hele 10 fordelt indeni og udenpå, så her har du mulighed for at pakke systematisk med alt adskilt og hurtigt finde det du mangler. Der medfølger en vand og smudsafvisende madras, som nemt kan foldes sammen og tages med.

Tasken har en pæn og kønsneutral farve, hvilket muligvis gør den til en favorit for far og så kan den let sættes på klapvogn eller barnevognsstyret.

Skip hop tasken kan bruges over lang tid, da dens mål passer med en 15″ bærbar computer og dermed kan anvendes som andet end pusletaske. 

Personligt synes jeg tasken er super praktisk og smart men ikke min egen favorit, da jeg godt lide en pusletaske med lidt mere spræl. Til gengæld synes min mand at denne taske er rigtig smart 😉

Ofte stillede spørgsmål om pusletasker

Hvad er en pusletaske?

Pusletasker er lavet med tanke for alt det man kan have med til sin baby uden det hele roder rundt oveni hinanden. Der er ofte afmålte lommer til bleer, vådservietter, sutteflasker m.m., så du hurtigt kan finde de ting du har brug for.

Er en pusletaske nødvendig?

Helt nøgternt kan man jo i princippet bruge en hvilken som helst taske til pusletaske. Den skal bare være af en rummelig størrelse. Men når det så er sagt, så har rigtige pusletasker altså nogle designmæssige fordele, som du bliver glad for i dit barns første år, hvor du kommer til at skifte en hel del bleer på farten.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en pusletaske?

Når du vælger en pusletaske, bør du tænke på størrelsen, funktionaliteten og stil. Vælg en taske, der opfylder dine behov, har tilstrækkelig opbevaringsplads, og som passer til din personlige smag.

Hvor stor skal en pusletaske være?

Pusletaskens størrelse afhænger af dine behov og præferencer. Nogle foretrækker rummelige tasker med plads til ekstra tøj og legetøj, mens andre foretrækker mere kompakte modeller til hurtige udflugter.

Hvordan organiserer jeg bedst indholdet i pusletasken?

Organisering er nøglen. Brug indvendige lommer og rum til at opdele bleer, vådservietter, skiftetøj og andre nødvendigheder. Dette gør det lettere at finde tingene, når du har brug for dem.

Hvilken pusletaske skal man købe?

Jeg har virkelig prøvet mange forskellige pusletasker gennem årerne og jeg har fremhævet de bedste her. Jeg ville dog selv gå med Konges Sløjd eller Day et Mini alt efter hvilken opdeling, du helst foretrækker. Og så en rummelig bumbag til de kortere ture. Jeg har været super glad for at have begge tasker ved mit fjerde barn, da de supplerer hinanden super godt. Bumbag er altid med på farten og står fast i bilen, så den er klar til at komme med. Konges Sløjd rummer alle børnenes skiftetøj, bleer m.m. og pakkes også altid med på tur.

Kan jeg bruge min almindelige taske som pusletaske?

Du kan bruge din almindelige taske som midlertidig løsning, men pusletasker er designet specifikt til at opfylde de unikke behov, der opstår ved pasning af en baby. De har ofte ekstra funktioner og rum, der gør det mere praktisk.

Er det nødvendigt med en pusletaske med termoisolering?

En pusletaske med termoisolering kan være nyttig til at holde flasker varme eller kolde. Dette er praktisk, især når du er på farten og ønsker at opretholde den rette temperatur for dit barns mad eller drikke.

Er det nødvendigt at vælge en pusletaske med skiftemåtte?

En pusletaske med en medfølgende skiftemåtte er praktisk, da det giver dig en ren overflade til at skifte bleen. Dette er især nyttigt, når du er på steder, hvor skiftefaciliteter ikke er tilgængelige.

Kan begge forældre dele en pusletaske?

Ja, mange pusletasker er designet unisex og kan deles mellem begge forældre. Vælg en stil, farve og design, som begge forældre føler sig komfortable med.

Hvordan rengør jeg en pusletaske korrekt?

Rengør pusletasken i henhold til producentens anvisninger. De fleste pusletasker er nemme at tørres af med en fugtig klud, men nogle modeller kan også maskinvaskes. Husk altid at tage indholdet ud inden vask.

Kan jeg bruge pusletasken som en almindelig taske, når mit barn bliver ældre?

Ja, mange pusletasker er alsidige og kan bruges som almindelige tasker, når dit barn ikke længere har brug for bleer og ekstra udstyr. Nogle designs har endda funktioner, der gør dem velegnede til daglig brug.

Måske du også vil læse