Boligindretning og ting til hjemmet

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Shop lækkerier til hjemmet og find gode gaveideer blandt disse butikker

De bedste boligbutikker

magasin Black Friday

MAGASIN

De fleste kender Magasin – stedet hvor du finder næsten alt hvad hjertet begærer. Hurtig levering fra deres online shop. Fri fragt over 499 kr.

Køb her

OYOY DESIGN LIVING

Lækre møbler i god kvalitet – stort udvalg

Køb her

RO COLLECTION

Eksklusive møbler og smukke accessories. Håndværk og æstetik går hånd i hånd. Virkeligt besøg værd!

Køb her

kitchenone Black Friday

KITCHENONE

KitchenOne.dk har siden år 2008 solgt køkkenudstyr af høj kvalitet i hele Danmark, og er specialiseret i at yde en optimal købsoplevelse. Stort udvalg af kendte mærkevarer.

Køb her

the nap

THE NAP

Den bedste hovedpude! Bare prøv den. Du vil ikke fortryde det.

Køb her

KITCHN

Webshop med salg af danskproducerede og -designede køkken, badeværelse, bryggers og garderober. Skabe, skuffer, låger, bordplader, vaske, armaturer og tilbehør. Erfarent og professionelt personale.

Køb her

JACOBSEN PLUS

Her kan du finde alt hvad hjertet begærer indenfor bolig og interiør!

Og så endda til markedets bedste priser.

Køb her

WITT PIZZA

Lav verdensklasse pizza på ingen tid. Den sprødeste skorpe på under et minut.

Køb her

PLUSSHOP

Genialt koncept, hvor du betaler 139 kr. om måneden for at kunne købe et stort udvalg af produkter til mega gode priser. Prøv den første måned gratis og du kan afmelde dit abonnement når som helst. På plusshop kan du købe alt hudpleje til legetøj, haveredskaber og babyudstyr. Virkeligt besøg værd!

Køb her

COOP SHOPPING

Stort udvalg af kvalitetsprodukter til baby, boligen og dig selv. Jeg synes deres webshop er overskuelig og priserne er konkurrencedygtige.

Køb her

Elgiganten Black Friday

ELGIGANTEN

Elgiganten kræver næppe den store introduktion. Her finder du konkurrencedygtige priser på alt fra baby alarmer til spillekonsoller.

Køb her

DRØMMELAND

Drømmeland er en landsdækkende kæde der sælger et stort udvalg af senge, elevationssenge, boksmadrasser og kontinentalsenge. Udover det er der et stort udvalg af madrasser, sengerammer, dyner, puder, topmadrasser og sengetøj.

Køb her

SAXO 

Stort udvalg af bøger og en rigtig god bogklub med gode medlemsfordele.

Køb her

VIVISU

Vivisu vækker vi dine tegninger og idéer til live. Vivisu er eksperter i 3D Visualiseringer, og  leverer løsninger til både private og virksomheder. Ud fra skitser, tegninger og materialefortegnelser genskaber Vivisu dit design som et fotorealistisk 3D billede. 

Læs mere her

Læs også…