Madpakker til børn

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

madpakker

Står du i madpakke cirkusset og mangler du lidt inspiration? Få madpakke ideer og tips til at gøre hverdagen nemmere.

Jeg smører lige for tiden madpakker til 4 børn herhjemme – det kræver gode madkasser til nemt overblik og gode redskaber, som gør arbejdsgangen så let som muligt. Læs om de bedste madkasser her og gode redskaber herunder til at gøre hverdagen nemmere. Få også inspiration til hvordan du gør madpakken sjov for børnene.

Madpakke ideer – gør hverdagen nemmere

Inspiration til hjælpende redskaber

madpakke inspiration

The Saladbar

Din nye bedste ven

The Saladbar vil muligvis blive din nye bedste ven i kampen mod madpakkerne. Jeg er personligt kæmpe fan. Jeg vasker og snitter frugt og grønt om søndagen, så ligger det klar i denne boks i hvert deres rum. Så er det hele klar, når madpakkerne skal laves og skal blot fordeles. Det sparer tid og man føler sig mere inspireret, når det allerede ligger samlet og klar til fordeling. Eneste ulempe er at den selvfølgelig fylder en del i køleskabet, men samtidigt har man ikke bøtter fra vindruer, blåbær, tomater mm stående. Kæmpe anbefaling.

Vejl. pris: 199 kr

madpakker

Muffinsforme

Hold tingene adskilt

En helt simpel silikone muffinsform kan gøre madpakken mere overskuelig og lækker for de små. I madkasser med større rum er det genialt at bruge en lille muffinsform til at holde tingene adskilt. Put evt pasta med lidt pølsestykker i en form, så kan den sagtens stå i samme rum som brødet eller frugt og grønt.

Se et udvalg af gode muffinsforme her:

madpakke inspiration

Udstikkere

Gør madpakken sjov for de mindste

Køb små udstikkere i forskellige former og gør pålæg, frugt og grønt mere spændende. Hvem vil ikke gerne spise et vandmelonshjerte eller en smuk agurkblomst?

Hos de forskellige forhandlere herunder har jeg linket til forskellige bud på udstikkere 🙂

Vejl. pris fra: 25 kr

Se et udvalg af gode udstikkere her:

Madpakker til børn

Her finder jeg mest inspiration til lækre madpakker

madpakker til børn

Julie Bruun

Kæmpe inspiration og lækre madpakke ideer. Julies opskrifter hitter altid hos mine børn om det er til madpakker eller aftensmad.

Læs mere her

madpakker til børn

Valdemarsro

Altid mega god inspiration. Lækre madpakke ideer og bare skønne børnevenlige opskrifter til aftensmad og alt indimellem.

Læs mere her

madpakke ideer

Hashtagmor

Spændende inspiration til lækre madpakker til børn. Også de lidt hurtige opskrifter, som kan være nødvendigt i en travl hverdag.

Læs mere her

Måske du også vil læse