HELDRAGT i ULD

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Du kan her læse om de bedste ulddragter til børn. Vi har testet heldragter i uld fra forskellige gode mærker og du kan herunder læse min anmeldelser og anbefalinger.

Her er anmeldelser af almindelige “tynde” ulddragter til indebrug. Hvis du vil læse anmeldelser af de bedste tykke ulddragter til udebrug, skal du klikke her.

Vores anmeldelser herunder er vurderet ud fra kvalitet både før og efter vask, pasform og pris.

DE BEDSTE ULDDRAGTER TIL BØRN

Joha uld silke ulddragt

TESTVINDER – Bedst til prisen – høj kvalitet

JOHA ulddragt i uld/silke

Joha ulddragten fortjener topanbefaling for deres uld kvaliteter. Jeg har både testet Johas uld/silke kvalitet og deres 100 % merino uld kvalitet. Jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor pænt det holder sig. Jeg har, efter uheld, vasket på 60 grader uden det forandrer kvaliteten. Derudover er Joha absolut det mest vaskede hos os, da mine børn næsten altid har det inderst, og det kan ikke ses. Det holder sig virkelig pænt. Pasformen er også god – rummelige modeller i alderssvarende størrelser. Det eneste minus ved Joha er deres farvevalg og prints, der ofte er helt off. Men hvis man holder sig til deres basis styles er farverne mere anvendelige. Men tænk hvor vildt et produkt de kunne have, hvis de optimerede på deres kollektionsprogram. Kvaliteterne har de i hvert fald styr på. 5 stjernet anbefaling !

Køb for min. 549 kr hos UgleUnger og få 15 % på ALT.

Brug rabatkoden: BBABY15

Shop hos UgleUnger eller se markedets bedste priser her:

bedste ulddragt

Fantastisk uld kvalitet

JOHA ulddragt i merino uld

Jonas merinould kvalitet, er super lækker – kvalitet og facon kan ligestilles med merinokvaliteten fra Smallstuff. En rigtig lækker heldragt, der fås i flere forskellige farver til fornuftige penge.

Et stort plus ved dragten er at den til nat kan bukkes rundt om fødderne, så baby holder varmen. Så hvis din baby tager strømper af under putning og sparker dynen af under søvn, så kan denne heldragt anbefales. Kanten kan bukkes op inden sengetid, og holder sig fint oppe, så det aktive barn ikke snubler i dragten.

Udover natdragterne findes kvaliteten også som bodyer med og uden ærmer, huer og meget andet. Herhjemme har mine børn stort set altid en uld body eller undertrøje på inderst i alle måneder med R 🙂 Kan varmt anbefales.

Køb for min. 549 kr hos UgleUnger og få 15 % på ALT.

Brug rabatkoden: BBABY15

Shop hos UgleUnger eller se markedets bedste priser her:

heldragt uld

Den blødeste uld kvalitet

HUST & CLAIRE ulddragt i uld/bambus

Hust & Claire har lavet en super lækker uld kvalitet blandet med bambus, der gør den ekstra dejlig blød. Heldragterne som på billedet findes i et hav af forskelige farver og mønstre og er perfekt til at sove i. Ribkanten ved fødderne er tilpas stram (uden at stramme) men nok til at kanten ikke falder ned om fødderne, når de små løber rundt.

I samme kvalitet fås også bukser og bodyer og undertrøjer – perfekt året rundt. Ulden er temperaturregulerende og kvaliteten gør at det også sagtens kan bruges forår og sommer.

Bestemt et godt valg, som også holder sig godt i vask. Bør vaskes ved max 40 grader, men jeg har testet at kvaliteten ikke stamper ved 60 grader, så i tilfælde af uheld kan kvaliteten sagtens vaskes ved det.

Se markedets bedste priser her:

heldragt uld

Lækker kvalitet, der holder i vask

SMALLSTUFF ulddragt

Jeg går personligt normalt udenom Smallstuff, da jeg synes deres tøj er alt for smalt og småt i størrelserne, men lige deres uld produkter fungerer altså rigtig fint. Helt normalt i størrelsen, lækker i kvaliteten og holder sig rigtig pænt i vask.

Deres merinould kvalitet, som jeg har testet her, kan ligestilles med Joha’s merino uld kvalitet. En rigtig fin heldragt til fornuftige penge.

Et stort plus ved dragten er at den til nat kan bukkes rundt om fødderne, så baby holder varmen. Så hvis din baby tager strømper af under putning og sparker dynen af under søvn, så kan denne heldragt anbefales.

Se markedets bedste priser her:

69002369-14FE-4EB6-B42C-F893FF25C9E8

Super blød uld kvalitet

ENGEL ulddragt i uld/silke

Engel er mest kendt for deres tykke ulddragter, men de har også andre lækre kvaliteter i deres sortiment. Jeg har her testet deres uld/silke kvalitet, som findes i både heldragt, body og bukser. Kvaliteten er lækker blød og kradser på ingen måde. Pasformen er tilpas rummelig og størrelsen alderssvarende. Engels heldragt er med fødder og det er jo et smagsspørgsmål om man er til det eller ej. Personligt kan jeg godt lide bukser med fødder men ikke heldragter.  Babyer hiver deres ben op under sig får nemt benene ud af dragten. Når det så er sagt, synes jeg faktisk denne dragt fra Engel bliver nemmere på end andre jeg har prøvet. Kvalitetsmæssigt skal man være opmærksom på at Engels uld ikke tåler så hård vask. Blødheden aftager lidt i vask og kvaliteten stamper nemt, hvis du ikke er forsigtig ved vask. Men bestemt et meget lækkert produkt.

Se markedets bedste priser her:

Ofte stillede spørgsmål om heldragter i uld

Hvornår bør børn have uld på?

Jeg er en ægte uld-mor og mine børn har stort set uld på hver dag de fleste måneder om året. Det kan især anbefales i alle måneder med R – altså de varmeste måneder undtaget. Uld varmer, men virker også temperaturregulerende. Bare rigtig godt at bruge som undertrøje, body, bluser og heldragter.

Hvad er en heldragt i uld?

En heldragt i uld eller natdragt i uld er af en noget tyndere kvalitet end køredragterne. De er beregnet til inde brug og mange er glade for at bruge disse ulddragter som nattøj. Babyer ligger ikke altid stille under en dyne og en god natdragt i uld er derfor en god ide, så de ikke fryser. Jeg er en ægte uld-mor og mine børn har stort set uld på hver dag de fleste måneder om året. Jeg har derfor prøvet mange mærker gennem årerne. Mange uld produkter er skrøbelige overfor vask og jeg har mange gange stået med stampede og ubrugelige produkter efter vask. Jeg har derfor kun fremhævet de mærker, jeg har gode erfaringer med. Joha og Hust and Claire er de eneste mærker, der aldrig er stampet for mig – selv efter uheld og vask ved høje temperaturer bevarer det formen. Ingen reklame – bare ren anbefaling fra hjertet.

Måske du også vil læse