VUGGE

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Du kan her læse anmeldelser af vugger og  blive klogere på forskellen mellem vugger og bedside cribs. Anmeldelser er baseret på egne tests og er vurderet ud fra funktion, kvalitet, design og sikkerhed.

ALMINDELIGE VUGGER

En lille babyseng, der står på gulvet men som kan vugge baby med blide bevægelser.

vugge

CAMBRASS

Super anvendelig, smuk og mobil

Moseskurven fra Cambrass kan hurtigt laves til en vugge, når kurven placeres i det stativ, der følger med købet. Moseskurven har jeg selv været super glad for, da den er nem at tage med overalt og samtidigt kan bruges som lift. Genialt når baby falder i søvn i stuen og skal bæres ind i soveværelset. Så er baby puttet i moseskurven, som bare kan stilles i stativet. Super fin babyseng.

GRATIS FRAGT
Vugge i Kurveflet Natur
Pris 2.539 kr.
GRATIS FRAGT
Dukkevogn / Vugge kurveflet hvid
Pris 699 kr.

MAMAROO

Teknologisk seng

Jeg tænker far nemt bliver imponeret over denne seng. Den har så mange forkskellige indstillinger og funktioner at man næsten selv bliver helt træt. Ej, den er selvfølgelig rigtig smart og helt sikkert en god løsning, hvis dit barn har brug for meget forskellig bevægelse og lyd for at finde roen. Den kan styres fra mobilen og har 5 forskellige bevægelsesmønstre og lyd. Vuggen kan, som de fleste andre vugger, bruges til barnet selv kan sætte sig op. Jeg tænker bestemt sengen er smart, men jeg synes også det er rigtig mange penge at bruge på en seng, der skal bruges så kort tid.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1200
MamaRoo Sleep - birch
Pris 3.599 kr.
baby vugge

KIDS CONCEPT

Smuk babyvugge

Denne lækre bambus vugge fra Kids Concept er ret lækker. Den passer perfekt ind i nordisk indretning og du kan nemt vugge dit barn i søvn med vuggens blide bevægelser. Vuggen kan også låses fast, så den ikke kan vugge. Et stilrent vuggevalg 🙂

Vejl. pris: 1675 kr

Se andre smukke babyvugger her:

ALMINDELIGE “VUGGER”/ BABYSENG UDEN BEVÆGELSE

En lille babyseng, som ikke kan vugge og baby kan bruge til han/hun selv kan sætte sig op.

Se en masse lækre babysenge her:

GRATIS FRAGT
Cam Cam Harlequin Babyseng White
Pris 9.500 kr.
GRATIS FRAGT
Cam Cam Harlequin Babyseng Light Sand
Pris 9.499 kr.
GRATIS FRAGT
Cam Cam Harlequin Babyseng White
Pris 9.499 kr.
GRATIS FRAGT
Stokke® Snoozi™ Rejsetaske
Pris 520 kr.
Se flere produkter her

VUGGE ELLER BEDSIDE CRIB?

Vugge eller bedside crib kan være babys første seng og kan bruges indtil de begynder at kunne sætte sig op selv. En vugge er som det ligger i navnet en lille seng, der med blide bevægelser vugger baby i søvn. En vugge kan i den klassiske form stå på gulvet, men kan også hænge, som de populære slyngevugger. Hvis dit barn har svært ved at finde ro, kan en vugge være en ideel løsning. En bedside crib er en lille seng med åbning i den ene side , der står ved siden af moderens seng. Læs mere om dem her.

En vugge og bedside crib udelukker ikke hinanden og mange er meget glade for at have begge dele. En vugge kan nemt flyttes rundt i huset og bruges i løbet af dagen, hvor en bedside crib er guld værd om natten, så barnet ligger tæt på moderen når der skal ammes og alligevel har sin egen lille seng.

Jeg havde hverken vugge eller bedside crib til mine første børn, men efter at have prøvet det til mit yngste barn, må jeg bare sige – hvilken gave!

Mine ældste børn blev puttet i et babynest i en tremmeseng, men ville ønske jeg havde haft en bedside crib dengang, så jeg havde været fri for at skulle ud af sengen om natten for at amme og baby kan hurtigt få tryghed, når man ligger lige ved siden af – lækkert og bestemt anbefalelsesværdigt. En slyngevugge er en historie for sig selv og er bestemt også anbefalelsesværdig – især hvis du har et barn, der har brug for at blive vugget i søvn. Læs mere om slyngevugger herunder.

Find også inspiration til lækkert babysengetøj her.

Læs også: Stativ til Slyngevugge 

SLYNGEVUGGE & HÆNGEVUGGE

Når det gælder slyngevuggen, har jeg mange veninder, hvis energi og overskud er blevet reddet af netop denne. Nu har jeg også selv fået testet slyngevuggens magi. Slyngevuggen er en genial opfindelse, hvis dit barn bedst falder til ro vuggende og kan give dig frie hænder til andre gøremål eller større søskende. Baby ligger trygt og svøbt nede i vuggen og falder til ro med blid bevægelse. Vi har testet flere forskellige slyngevugger – de kan jo det samme men vi har vurderet dem ud fra pris, kvalitet, materialevalg og komfort.

Læs alt om de geniale slyngevugger og se bedst i test vinderen lige her.

Måske du også vil læse…