Børnetøj, babyudstyr & legetøj

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Skal du shoppe babytøj, børnetøj og udstyr til de små, så kig med her for vores favorit butikker.

Hvis det også er nogle af dine favoritbutikker, så klik endelig videre gennem vores links, når du alligevel skal handle, så hjælper du til at holde begynderbaby kørende 🙂

Læs også: Tjekliste – den ultimative baby shopping guide

De bedste butikker med børnetøj, babyudstyr og legetøj

bedste børnetøjsbutik

BABYRIGET

Stort udvalg af børnetøj, babyudstyr og lidt til mor til konkurrencedygtige priser.

Babyriget forhandler blandt andet lækkert termotøj og bedst i test ulddragter

Køb her

babysam Black Friday

BABYSAM

Stort udvalg af kvalitetsprodukter. Jeg synes deres webshop leverer hurtigt og du kan nemt returnere i butik ved fejlkøb. I forbindelse med reklamationer har jeg også kun fået god service.

Køb her

børnenes kartel

BØRNENES KARTEL

Stort udvalg af legetøj og babyudstyr – et smukt univers.

Køb her

børn i balance

BØRN I BALANCE

Det bedste legetøj til dine børn

Køb her

ciha

CIHA

Ciha sælger legetøj der udvikler børn.
Ciha inspirerer forældre til at bruge legetøjet på en måde, som gør deres børn klogere og dygtigere.
Derudover sælger de hjælpemidler som piktogrammer og bøger. Hvis du ikke kender Ciha så skynd dig at besøge butikken nu.

Køb her

jollyroom Black Friday

JOLLYROOM

Jollyroom har alt til baby og børn til markedets bedste priser. Find alt fra autostole til legetøj 🙂

Køb her

kidsworld

KIDS-WORLD

Kæmpe udvalg af tøj, fodtøj og legetøj til baby og børn. Altid gratis fragt! Bestemt et besøg værd.

Køb her

loukrudt

LOUKRUDT

Skønneste webshops med alt fra smukke håndlavede puslesæt til et bredt udvalg af interiør, legetøj og accessories.

Køb her

lille pip

LILLE PIP

Lille pip sælger tøj, sko, interiør og legetøj til børn. Gode mærker som Bisgaard, Bibs, Molo, Mikk-Line, En Fant, CeLaVi, Pippi, MP Denmark, Filibabba og PlanToys. Køb børnetøj, børnesko og alt til at indrette børneværelset hos Lillepip.dk.

Køb her

luksusbaby Black Friday

LUKSUSBABY

Luksusbaby har nærmest alt i børnetøj og tilbehør. Kæmpe stort udvalg af lækre mærker og den bedste kundeservice. Super hurtig og GRATIS levering. Luksusbaby forhandler babytøj og tøj til børn mellem 0-16 år. Virkeligt et besøg værd.

Luksusbaby forhandler blandt andet mange forskellige flyverdragter, som du kan læse anmeldelser af her.

Køb her

mammashop Black Friday

MAMMASHOP

Stort udvalg af graviditetstøj, ammebh’er, babyudstyr og legetøj.

Køb her

membantu logo

MEMBANTU

Membantu sælger de populære vuggemotor, slyngevugger og svøb, der hjælper babyer med søvnen. Den store mængde søvn er utrolig vigtig for de små og er afgørende for normal vækst og udvikling. Læs mere om slyngevugger her.

Køb her

moonboon Black Friday

MOONBOON

Moonboon producerer vi hængevugger og vuggemotorer i økologiske og bæredygtige materialer. Læs anmeldelsen af slyngevuggen her.

Køb her

Ovellie

OVELLIE

Super lækker webshop med fedt legetøj og andre skønne ting til børneværelset, Bestemt et besøg værd.

Køb her

buump Black Friday

BUUMP

Buump er en dansk webshop med fokus på produkter til kvinder i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel, herunder ventetøj og ammetøj, skønhedsprodukter, kosttilskud, graviditets- og ammepuder, bøger samt gaver til f.eks. babyshower og barselsgaver.

Køb her

ugleunger

UGLE UNGER

Danmarks største udvalg af babytøj, børnetøj og voksentøj fra Joha og Katvig. Høj kvalitet og super personlig service.

Køb her

LITTLE UNBOX

LittleUnBox er en månedlige forkælelses kasse til gravide og babyer op til 2 år. Det er et månedligt abonnement, hvor du modtager en skræddersyet kasse med lækre ting særligt tilpasset barns alder og udvikling eller dig som gravid. En “goodiebox for gravide og babyer”. Forkæl dig selv og dit barn!

Køb her

BYHAPPYME

Byhappyme.com sælger navnemærker, navnesutter og bestik med navn. Det er sjove, brugbare produkter til babyer og børn som har høj kvalitet til en lav pris. Rigtig godt sted, når du skal gøre klar til institutionsopstart med navn på alt fra sut til støvler.

Køb her

KIDS LABEL

Kids Label sælger navnemærker til DK´s bedste priser. Navnemærker er uundværlige i dagpleje, vuggestue og skole. Det er selvklæbende små specielle klistermærker, der kan sættes fast i børns tøj, sko og ting.

Køb her

LIVRIG

Livrig har primært fokus på bæreredskaber, men har også mange andre lækre ting til de små. Stor fokus på bæredygtighed. Kan varmt anbefales

Køb her

MIN BEDSTE BOG

De bedste gave til fødselsdagen for de små. Personliggjorte børnebøger til børn i alderen fra 1-10 år. Mine børn ELSKER bøgerne herfra – genialt koncept! Også en perfekt gave ide.

Klik på linket herunder og brug koden “begynderbaby10”, så får du 10 % på hele dit køb.

Køb her

MED24

Sunde valg, helt enkelt. Hos Med24 finder du et  kæmpe sortiment af helseprodukter m.m. Det er her jeg køber babygrød fra Holles til opstart på fast føde og de billigste priser på gode ammeindlæg.  Og så har de vanvittig hurtig levering!

Køb her

MIN EGEN VERDEN

Min egen verden har specialiseret os i personlige gaver til babyer og børn, bl.a. bamser med navn, fødselsdata, længde og vægt broderet på, hagesmække, bomuldsbleer, håndklæder, bodystockings, sengetøj. De forhandler også børnemøbler, barnevogne, babyudstyr, legetøj,mm.

Køb her

PLUS SHOP

Total favorit webshop. Plus shop er genialt. De har alt muligt forskelligt til vanvittig gode priser. Jeg køber vaskemiddel og rengøringsprodukter som jeg ikke gider slæbe hjem. Derudover har de et mega godt udvalg af legetøj til skarpe priser. Så det er her jeg køber ind til kalendergaver og julegaver. Jeg har også købt autostole og fodtøj til børnene hos Plus shop. Derudover har de et stort udvalg af hudplejeprodukter, makeup og alt muligt andet. Dit første køb betaler du ikke abonnementspris – først måneden efter og der kan du jo bare melde dig ud inden, hvis du har købt det du har brug for. Så smart – prøv det 🙂

Køb her

SERENDIPITY

Serendipity Organics sælger 100% økologisk og bæredygtigt tøj til børn og kvinder. Børnetøj er til målgruppen præmatur, 0-2 år, 2-11 år. Serendipity er GOTS certificeret. Det er så lækker blød kvalitet og det holder sig så pænt i vask. Jeg er især fan af deres basis bomuld i ensfarvet og strib.

Køb her

Måske du også vil læse…