MADKASSER TIL BØRN

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Leder du efter den bedste madkasse til dit barn? Gør hverdagen lettere og bliv klar til skole eller børnehave.

Jeg fylder lige for tiden 7-9 madkasser hver dag herhjemme – det kræver gode madkasser med nemt overblik og gode redskaber, som gør arbejdsgangen så let som muligt. Vi har testet en masse forskellige madkasser og du kan læse om de bedste madkasser herunder.

De bedste madkasser til børn

  1. Yumbox Original – Bedst til børnehaven
  2. Yumbox Tapas – Bedst til skolebørn
  3. Oyoy Mini Yummy – Bedste madkasse til mellemmåltider
  4. Yummi Yummi – Mest miljørigtige madkasse
  5. Sistema – Bedste budgetvalg
bedste madkasser til børn

Testvinder – klart bedste madkasse til børnehavebørn

YUMBOX Original 6 rum

Madkasserne fra Yumbox er virkelig geniale. De opdeler maden, så det er overskueligt og lækkert for dit barn. Silikonelåget sikre at den er 100 % tæt og sikre derfor at der hverken er yoghurt eller frugtsaft ud i tasken. Opdelingen med de 6 forskellige rum gør at maden ikke vælter sammen, når madkassen puttes i tasken. Den ser derfor stadigt frisk og indbydende ud, når dit barn åbner madkassen. Jeg synes også som forældre det er nemmere at lave en lækker varieret madpakke – om det er de små rum eller farverne inde i madkassen ved jeg ikke, men opgaven bliver i hvert fald lidt sjovere. Madkassen er nem at vaske i opvaskeren og tager heller ikke lang tid at vaske af i hånden. Og selvom prisen er højere end fx Sistema, så er kvaliteten også derefter. Vi har en Yumbox madkasse, der kører på fjerde år uden problemer.

Yumbox Original med 6 rum er perfekt størrelse til frokost i børnehaven og de første skoleklasser alt efter hvor meget dit barn spiser. Der kan være 2-3 halve stykker rugbrød i et midterrummet og frugt/grønt/protein i de andre. Hvis du skal have plads til mere mad, så vælg Yumbox Tapas i stedet.

Absolut en værdig testvinder!

bedste madkasse

Testvinder – bedste madkasse til skolebarnet

YUMBOX Tapas XL 4 eller 5 rum

Madkasserne fra Yumbox er uden tvivl bedst i test. De opdeler maden, så det er overskueligt og lækkert for dit barn. Silikonelåget sikre at den er 100 % tæt og sikre derfor at der hverken er yoghurt eller frugtsaft ud i tasken. Yumbox Tapas er en størrelse større end Yumbox Original og kan derfor rumme perfekt frokostmængde for skolebarnet. Opdelingen fås her med 4 eller 5 rum. Vi har testet den med 4 rum og den kan rumme 3-4 halve stykker rugbrød samt en bolle eller en sandwich samt frugt/grønt. På billedet kan du se størrelsesforskellen mellem Yumbox original og Yumbox Tapas (til højre)

Virkelig god kvalitet, der holder i flere år – absolut varmeste anbefaling!

bedste madkasse

Testvinder – bedste snack madpakke

OYOY Madkasse

Madkassen fra Oyoy Mini er super genial til mellemmåltiderne eller til de mindste børnehavebørn, der ikke spiser så meget. Madkassen er lavet i silikone og holder tæt i låget. Den er lækker blød at holde ved men står samtidigt “fast” i køleskabet, så den ikke falder ud i hovedet på de små, når de henter madpakken i børnehaven.

God opdeling med plads til både brød og frugt og grønt opdelt på et stort og to små rum.

Madkassen er nem at åbne for selv de mindste børnehavebørn.

Et godt køb. Se de bedste priser på Oyoy madkassen her:

madpakker

Mest miljørigtige madkasse

YUMMI YUMMI Bento box Medium 3

Madkasserne fra Yummi Yummi er super lækre og helt klart det mest miljøvenlige valg. Madkasserne er lavet i 100% stål og kan nærmest ikke slides op. Madkasserne findes i forskellige størrelser og med og uden rum. Jeg vil klart anbefale madkassen med 3 rum, så maden kan deles op og ikke vælter sammen.

Vi har her testet Bento Medium 3 og størrelsesmæssigt er den perfekt til formiddag/eftermiddagsmadpakken. Madkassen kan rumme 1-2 halve stykker rugbrød eller en bolle, en drikkeyoghurt eller lignende samt frugt og grønt.

Låget er nemt at få af og på og sidder fint fast, så madkassen ikke åbner sig i tasken. Låget slutter tæt, så der ikke kommer frugtsaft i tasken, men er ikke 100% lækagefri, som Yumbox, så put ikke yoghurt eller lignende i.

Madkassen er nem at vaske op og kan også fint komme i opvaskeren. Virkelig god kvalitet – godt og miljørigtigt valg.

bedste madkasser til børn

Bedst til prisen – bedste madkasse til prisen

SISTEMA Bento Cube lunch

Madkasser fra Sistema er nok uden tvivl Danmarks mest solgte. De har et kæmpe udvalg og laver en rigtig fin kvalitet. Vi har testet forskellige typer madkasser fra Sistema. Denne hedder Bento Cube lunch om er et nyt design fra Sistema. Den har en god opdeling og rummer perfekt frokost for et skolebarn og et meget sultent børnehavebarn. Den kommer med to små inddelingslag, men vi har faktisk ikke brugt dem. Inddelingen fungerer rigtig fint uden. Der er ca plads til 3-4 halve rugbrød, en halv bolle samt frugt/grønt. Et fint og prisvenligt valg.

bedste madkasser til børn

Super fin madkasse til mellemmåltid

YUMBOX Snack box

Yumbox laver virkelig de bedste madkasser til børn. Opdelt, nemt og overskueligt for både børn og voksne. Yumbox Snack er den mindste størrelse og passer perfekt til et mellemmåltid.  Madkassen har 3 rum, så brød og frugt kan opdeles og ikke blive ødelagt af hinanden. På billedet ses størrelsesforskellen mellem Yumbox Original og Yumbox Snack (til højre). Et virkelig godt valg som holder mange år.

madkasse til børn

Super fin madkasse til formiddag/eftermiddag

SISTEMA Small split

Denne lille madkasser fra Sistema er super fin til mellemmåltidet. Den har to rum og det passer lige med et halvt stykke rugbrød i den ene og frugt/grønt og en lille snack i det andet rum. Et fint og prisvenligt valg.

madkasse

Super fin madkasse til formiddag/eftermiddag

SISTEMA Snack attack

Denne lille madkasser fra Sistema er super fin til mellemmåltidet. Den har to små rum til frugt/grønt og en lille snack samt et stort rum på størrelse med en toast. I det store rum kan der sagtens være et halvt stykke rugbrød eller en klapsammen mad samt en bolle. Et fint og prisvenligt valg.

Måske du også vil læse