BEDSTE AMMETOP

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

En ammetop er svær at undvære. Brystet er pludseligt et sted, der skal være hurtig og nem adgang til. Dertil skal en god ammetop kunne åbnes med en hånd, da du oftest har baby på armen.

Mine anbefalinger til ammetop

Mindre barm (under D skål):

Købe en ammetop, der giver god støtte til at bruge om dagen (Carriwell) og to, der er blødere og løsere til natten.

Stor barm (over D skål):

Køb en god amme bh til brug om dagen og køb 2 bløde ammetoppe med fornuftig støtte til at sove og amme i om natten.

Vi har testet nogle forskellige ammetoppe og du kan læse anmeldelser af de bedste ammetoppe herunder.

ammetop

Bedst i test

Carriwell ammetop

Bedste ammetop med shapeeffekt

Denne ammetop er lavet i microfiber og er super elastisk. Ammetoppen er lavet i super lækkert strækstof, som hjælper med at holde den bløde efterfødselsmave på plads. Ammetoppen giver et godt hold om barmen og brystet er nemt tilgængeligt ved amning. Hvis du har en meget stor barm, vil jeg dog ikke anbefale denne top alene, men vælge en god ammebh at sætte under toppen.

Denne ammetop fra Carriwell er en klar favorit til brug om dagen og fungerer også perfekt som træningstop (også efter endt amning), da den giver et fantastisk hold/shape ned over maven. Personligt bruger jeg den stadigt til både træning, men også under kjoler og bluser, som shapewear. Ammetoppen fra Carriwell findes i både hvid og sort.

Slutteligt vil jeg fremhæve at den holder sig fantastisk i vask – famler ikke og kan sagtens tåle tørretumbler. Den varmeste anbefaling herfra.

ammetop

Bedst til prisen

Seraphine

Blød bambus kvalitet med behagelig støtte

Seraphine har lavet en enkelt, blød og alligevel super støttende ammetop. Den dækker lidt mere af brystet end Carriwels ammetop og kan derfor bedre bruges til alle barmstørrelser. Denne ammetop har ikke opstrammende effekt omkring maven, så kan derfor også bruges til at sove i.

Ammetoppen fra Seraphine giver et godt hold uden at trykke ubehageligt nogen steder og er derfor ekstra perfekt i starten, hvor barmen er yderst sensitiv.

Et rigtig godt valg til både nat og dag. Seraphines ammetop sælges i en pakke med 2 stk. til en fornuftig pris.

Tjek også det lækre ammevenlig tøj fra samme mærke.

ammetop

Blød og lækker antibakteriel kvalitet

Milker

Ammetoppen fra Milker er lavet i en lækker blød antibakteriel bambus kvalitet. Ammetoppen giver et godt hold om barmen og sidder tæt til ned om maven. Hvis du ikke ønsker den så tæt, bør du gå en størrelse op.
Et stort plus for denne top er at den er lavet med lidt ekstra længde, så den også kan bruges som graviditetstop. Kvaliteten holder sig super pænt og kan sagtens bruges også efter amningen er slut. Et super godt valg af ammetop

Se de bedste priser på Milker ammetoppen her:

ammetop

Bedste budgetvalg

Mamalicious

God ammetop til natten eller med ammebh under om dagen

Denne bløde ammetop i bomuld fra Mamalicious er god til at sove i. Den giver et lille hold og der er nemt adgang til brystet. Blusen er også fin til at bruge om dagen, da du nemt kan komme til at amme, men den kræver en ammebh under, synes jeg, da der ikke er meget hold i toppen.

Et meget budgetvenlig godt valg.

Måske du også vil læse….