SIKKERHEDSGITTER

Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsorerede

Er din baby begyndt at bevæge sig væk fra aktivitetstæppet, er det nu du skal give hjemmet et sikkerhedstjek. Hvis du har trapper, brændeovn eller rum du ikke ønsker baby skal færdes i, vil jeg anbefale dig at købe et sikkerhedsgitter.

Jeg har valgt at fremhæve to forskellige typer af sikkerhedsgitter; presmonteret og vægmonteret. Det presmonterede sikkerhedsgitter skåner væggen for skruer og huller og er klart min favorit. Den kan bruges alle steder. Jeg vil dog ikke anbefale at bruge den ved toppen af en trappe, hvis presset mod forventning skulle løsne sig mens barnet læner sig ind over det. Her vil jeg anbefale et vægmonteret sikkerhedsgitter i stedet, da det skrues fast på væggen.

Presmonteret sikkerhedsgitter

BABYDAN PERFECT CLOSE

sikkerhedsgitter

Testvinder -super nem montering

Babydan er kendt for at sætte sikkerheden i højsædet og jeg har derfor valgt at fokusere på deres forskellige modeller af sikkerhedsgitter. Perfect close er vores favorit – den er super nem at montere.

Den er også nem at tages med på tur, hvis gæsters hjem eller sommerhuset har brug for lidt ekstra sikkerhed. Perfect Close er et godt valg og kan helt klart anbefales.

Se de bedste priser på Perfect Close her:

BABYDAN ANNE

sikkerhedsgitter

Nem montering

Babydan Anne er et sikkerhedsgitter, som lukker når du skubber til det. Det er nemt at montere og kan købes i BabySam. Babydan Anne har samme mål og monteres på samme måde som Babydan Perfect Close.

Babydan Anne kan altså anbefales på ligefod med Babydan Perfect Close.

Vægmonteret sikkerhedsgitter

Har du brug for et gitter ved fx. en trappe, kan et vægmonteret sikkerhedsgitter helt klart anbefales. Det  sidder rigtig godt fast og ikke har dele ved gulvet, som man risikerer at snuble over.

BABYDAN FLEXIFIT

sikkerhedsgitter

Fleksibel og nem montering

Babydan Flexifit kan vægmonteres næsten alle steder, da vægbeslagene kan vinkles. Dette sikkerhedsgitter passer til åbninger fra 67-105,5 cm. Det kan ikke forlænges, så skal passe indenfor disse mål.

Se de bedste priser på Babydan Flexifit her:

BABYDAN EBBA

bedste sikkerhedsgitter

Super fleksibelt sikkerhedsgitter

BabyDan Ebba er et super fleksibelt sikkerhedsgitter, der er vægmonteret. Du skal altså skruemontere det til en væg eller dørkarm. Gitteret har drejebeslag, så det kan monteres på indersiden eller ydersiden af dørkarmen eller åbningen, så det passer til næsten alle slags åbninger. Bredden kan justeres uden brug af forlængere og kan dermed tilpasses både smalle og brede åbninger. Ebba sikkerhedsgitteret kan åbnes med bare én hånd, så du har den anden fri til dit barn.

Se de bedste priser på Babydan Ebba her:

BABYDAN OLAF

bedste sikkerhedsgitter

Kan længes i det uendelige

Babydan Olaf kan vægmonteres og forlænges i det uendelige. Perfekt rundt om brændeovnen eller store døråbninger.

Det er et fleksibelt system af sektioner, som du kan tilpasse til dit hjem og behov. Du kan tilføje både små og store sektioner, som du tilkøber separat. Fleksibiliteten gør sikkerhedsgitteret ideel til en bred og irregulær døråbning, trappe eller som rumdeler.

Du kan åbne gitteret fra begge sider med bare én hånd – nemmere bliver det ikke. Gitteret har en bred låge der giver mere plads og nemmere tilgang. Kan åbnes til begge sider og kan betjenes med en hånd.

Se de bedste priser på Babydan Olaf her:

Måske du også vil læse

Bliv klar til efteråret og køb de bedste termostøvler til dit barn. Find test og anmeldelser af de bedste termostøvler på markedet.

Leder du efter vandtætte sko, så læs her om de bedste tex sko til børn. Test og anmeldelser af de bedste vandtætte børnesko på markedet

Leder du efter den bedste amme bh? Find test og anmeldelser af 12 forskellige ammebher – læs mine anbefalinger og find din favorit amme bh

Du kan her læse test og anmeldelser af de bedste ammeindlæg på markedet. Efter anmeldelserne kan du læse mine erfaringer og anbefalinger til ammeindlæg. Vaskbare/genanvendelige ammeindlæg Bedst i test og…

Skal du forkæle en lille ny verdensborger? Find inspiration til den helt rette barselsgave her.

DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL DE BEDSTE TERMOJAKKER & TERMODRAGTER Er du også misundelig på dine børns termotøj? Er du på jagt efter den bedste termotøj til voksne? Så kig med…

Leder du efter den bedste flyverdragt til dit barn? Læs anmeldelser af de bedste flyverdragter til børn i alderen 3-10 år.

Vi har testet forskellige ulddragter til babyer. Joha uld, Engel ulddragt. Læs vores anmeldelser og anbefalinger til den bedste ulddragt.

Hjælp dit barn? Sæt navnemærker i tøj, sko, madkasser m.m og hjælp glemte sager retur igen. Læs om de bedste navnemærker her

Leder du efter den bedste termotøj til dit barn? Find test og anmeldelser af forskelligt termotøj her og bliv klar til efteråret.