DE BEDSTE VINTERJAKKER

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Er du på jagt efter den bedste vinterjakke, så kig med her. Om du skal ud og trille med barnevognen eller blot holde dig varm gennem vinteren, så får du her mine bud på de bedste vinterjakker på markedet i år.

bedste vinterjakker til voksne

Bedst i test – den ultimative vinterjakke

RAINS PUFFER JAKKE LANG

Puffer vinterjakken fra Rains er den ultimative vinterjakke. Den er vandafvisende og højisoleret. Vinterjakken er  fremstillet i et åndbart, men vandtæt materiale.

  • Åndbarhed: 4000 g / m2 vanddæmpning
  • Vindtæthed: 0,02 cmm luftgennemtrængelighed
  • Vandsøjletryk: 4000 mm/cm2

Jakken har detaljer i rustfrit stål og slidstærk gummibeskyttelse, lommer, en polstret hætte og Rains’ matte signatur coating. Netop denne overfladebehandling gør jakken ekstra vandtæt, hvilket er genialt i det danske efterårsvejr og i snevejr.

Jeg er mega fan af denne vinterjakke, som uden tvivl kan holde dig varm og ikke mindst tør hele efteråret og vinteren. Findes både i kort og lang model.

Et virkelig godt køb, som kan holde i flere år.

Se de bedste priser på Rains jakken (den lange model) her:

Se de bedste priser på Rains jakken (den lange model) her:

vinterjakke dame

Bedst til prisen – Fantastisk pasform og kvalitet

MOS MOSH NOVA JAKKEN

Nova jakken fra Mos Mosh bliver revet væk rundt i butikkerne og det er ikke uden grund. Det er en virkelig lækker vinterjakke til en fornuftig pris. Jakken er rummelig i størrelsen – jeg bruger normalt medium men kan passe en small.

Nova jakken er en ægte dunjakke og ikke bare polyester fyld, som de fleste andre vinterjakker på markedet. Den vil helt sikkert holde dig varm gennem vinteren. Og samtidigt er den pæn – kæmpe anbefaling herfra. Men tænk ikke for længe, de bliver hurtigt solgt 🙂

Vejl. pris: 1999 kr

bedste vinterjakke

Luksusvalget – Top lækker og varm frakke

H2O FAGERHOLT DUN JAKKEN

H2O Fagerholt laver bare top lækre styles og denne lange dunjakke er ingen undtagelse. Den er helt enkel i designet med logo på ryggen. Den er foret med andedun og vil helt sikkert holde dig varm gennem vinteren. Vildt cool. Pasformen er lidt oversize, så hvis du ikke vil blive helt væk i den, vil jeg anbefale dig at gå en størrelse ned. Fås også i en vildt fed kort model – link længere nede på siden.

Top lækker vinterjakke – kæmpe anbefaling herfra.

Se de bedste priser på H2O Fagerholt dunjakken i den lange model her:

Se de bedste priser på H2O Fagerholt dunjakken i den korte model her:

vinterjakke

Super valg til prisen

BASIC APPAREL DAGMAR

Vinterjakken fra Basic Apparel er super flot og en virkelig fin jakke til prisen. Den er vatteret, vindtæt og vandafvisende. Ikke en helt så varm jakke som Rains Puffer eller Nova jakken fra Mos Mosh, men til det danske klima, skal den nok holde dig varm. Hvis du er en meget kuldskær type, så vil jeg dog anbefale en vinterjakke fra Rains eller Mos Mosh i stedet.

vinterjakke gravid

Fantastisk 2 i 1 graviditets/bærevinterjakke

MAMALICIOUS GRAVIDITETS-/BÆREJAKKE

Mamalicious har lavet denne skønne vinterjakke. Den har et aftageligt stykke i midten, så jakken både kan bruges gennem graviditeten og bagefter. Rigtig fin kvalitet til en skarp pris. Og så kan jakken bruges med midterstykket i udenover bæreseler – det er smart. Fås i forskellige farver og prints. Et godt valg til dig som venter barn eller lige har født.

vinterjakke

Budgetvenligt valg – god værdi for pengene

OBJECT VINTERJAKKE

Vinterjakken fra Object er blød og lækker og har en pris de fleste kan være med til. Jakken går godt ned, så man ikke fryser bagdelen. Den har polyester fyld og er derfor ikke helt så varm og åndbar, men med en god strik under skal du også nok holde varmen i den. Jeg har taget den med, fordi jeg synes den har en budgetvenlig pris og en god pasform. 

Måske du også vil læse