LEDNINGSFRI STØVSUGER

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

En ledningsfri støvsuger blev et must efter vi fik børn. Vi kan støvsuge flere gange om dagen og det tager den halve tid at gøre det, da den blot skal tages fra strøm og er klar til brug. Så er det knap så uoverskueligt, når børnene komme ind med sand i skoene eller sidder og krummer ved bordet.

Da jeg var graviditet blev det især min bedste ven, da jeg ikke kunne holde til at trække ledningen ud af den almindelige støvsuger og samtidig kunne gå mere oprejst under støvsugning. Gør hverdagen nemmere og forkæl dig selv med en god ledningsfri støvsuger.

Hvilken ledningsfri støvsuger skal man vælge?

Vi har prøvet mange forskellige ledningsfri støvsugere, men jeg har kun valgt at fremhæve de bedste herunder. De er vurderet på funktion, vægt, sugeevne og pris.

ledningsfri støvsuger
ledningsfri støvsuger

Bedst i test

DYSON V11

Dyson er kendt blandt mange for deres kvalitetprodukter. Dyson V11 svigter heller ikke. Den har en fantastisk sugeevner og fungerer godt på alle overflade – også tæpper. Den er lidt til den tunge side, hvilket trækker lidt ned for mig men ikke for min mand.

Dyson er kram og er uden tvivl min mands favorit. Dyson V11 er dog en super maskine og vil helt klart gøre din hverdag lettere for dig. Absolut anbefalingsværdig.

Fordele:

 • Kraftig sugeevne
 • God på alle overflader også tæpper
 • Nem at anvende
 • Holder strøm til at støvsuge et helt hus – Op til 60 min brugstid

Ulemper:

 • Ingen moppefunktion

Se de bedste priser på Dyson V11 her:

ledningsfri støvsuger

Bedst til prisen

ROIDMI RS60

Roidmi RS60 er en super lækker ledningsfri støvsuger med kraftig sugeevne og moppefunktion. Den er let at bruge, da den ikke vejer så meget som Dyson. Derudover har den fremdrift og kører selv med, når man går rundt med den. Den kraftige sugeevne kan indstilles i tre styrker og får nemt krummer og andet skidt fjernet.

Støvsugerens moppefunktion fungerer rigtig godt, især på klinke/flise gulv. Det er en seperat enhed som fyldes med vand og klikkes bagpå støvsugeren. Så bliver gulvet tørret over lige efter skidtet er blevet suget op. På klinkegulv især gør det at det helt fine støv, som støvsugere måske har svært ved at få helt væk nu bliver tørret væk. Det er altså smart. Det afløser ikke den almindelig gulvvask, men det gør at du ikke behøver det helt så ofte.

Et andet stort plus ved denne ledningsfri støvsuger er det lys som automatisk tænder mørkere steder, som under sofaen eller sengen.

Roidmi er nem at betjene og nem at tømme  og fortjener bestemt alle sine 5 stjerner.

Fordele:

 • Kraftig sugeevne
 • Moppefunktion – genial til klinkegulve
 • Meget let og nem at gå rundt med
 • Holder strøm til at støvsuge et helt hus – Op til 70 min brugstid
 • Lys, så man kan se snavs under sofa og seng
 • Godt tilbehør, som special børste til fjernelse af mider og hår fra kæledyr

Ulemper:

 • Ikke verdensmester på gulvtæpper
 • Et længere skaft, som er rart hvis du er høj som jeg, er tilkøb

Se de bedste priser på Roidmi her:

Måske du også vil læse…