BABYALARM

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

En babyalarm er nødvendig, hvis du har dit barn skal sove lur udenfor eller sove på eget værelse, hvor det kan være svært at høre ham/hende.

Vi har testet mange forskellige babyalarmer, men lidt atypisk, har vi i denne kategori, kun valgt at fremhæve babyalarmer fra Neonate. Vi ønsker ikke at fremhæve de andre testede babyalarmer, da vi ikke har noget pænt at sige og derfor hellere undlader at have dem med. Vi har derfor valgt at fortælle om de forskellige modeller fra Neonate i stedet.

Vi er hverken købt eller betalt af Neonate for at skrive dette og har også selv betalt for de testede produkter. Det er bare de bedste babyalarmer på markedet.

Du finder herunder en guide til de forskellige babyalarm modeller fra Neonate. Du kan læse om babyalarmer med tidstagning, temperatur og mulighed for flere enheder tilkoblet. Derudover kan du også læse om babyalarm med kamera. Vi håber du finder anmeldelserne brugbare og en hjælp til at finde din favorit babyalarm.

bedste babyalarm

Bedst i test 

Neonate N65

Neonate N65 er nyeste model og har fået en flot designmæssig upgrade. Teknisk er den også blevet opgraderet med split screen, hvor alle tilkoblede babyenheder kan monitoreres samtidigt. Neonate N65 er helt enkelt den ultimative babyalarm med mindre du ønsker babyalarm med kamera. Så skal du vælge Neonate 8000DV.

Babyalarmen, Neonate N65, har en imponerende lang levetid på det genopladelige batteri. Jeg lader enhederne op to gange om måneden og jeg bruger babyalarmen hver dag og aften. Babyalarmen oplades via en ladestation. Alarmen har en super god rækkevidde på op til 800m og udsender meget lav stråling. Derudover har den talk-back funktion, så du beroligende kan fortælle dit barn at du er på vej.

Neonate N65 har en stor LCD skærm. Her kan du følge temperaturen hos dit barn samt følge med i hvor længe dit barn har sovet. Netop denne timer funktion eller tidstagning er genial til trætte småbørnsforældre, der ofte bliver i tvivl om hvornår det nu var mini kom ud og sove.

Et andet stort plus ved denne babyalarm er muligheden for at tilkoble op til 3 babyenheder til samme forældreenhed. Det er smart, hvis man har mere end et barn sovende samtidigt. Det er også genialt, hvis du, som jeg, har en babyenhed i barnevognen og en ved tremmesengen i soveværelset. Så er du fri for at flytte dem rundt hele tiden. Flere enheder er også smart, hvis babyalarmerne skal bruges af en dagplejemor. Som noget nyt kan du ved Neonate N65 navngive de forskellige babyenheder og det er en af de funktioner, der udover designet adskiller N65 fra Neonate 6900d og Neonate 6500d.

Vi kan klart anbefale Neonate N65.

Køb billigst hos Jollyroom eller Elgiganten (se priser herunder)

bedste babyalarm

Bedst til prisen 

Neonate BC-6900D & Neonate 6500D

Neonate 6900d og Neonate 6500d er ens bortset fra at 6900d er grå og oplades med stik i siden og 6500d er sort og oplades i en docking station.

Neonate 6900d og Neonate 6500d kan næsten det samme som Neonate N65. Det er designet og opsætningen på skærmen, der er forskellen.

  • Imponerende lang levetid på det genopladelige batteri
  • Fantastisk god rækkevidde på op til 800m og udsender meget lav stråling
  • Talk-back funktion
  • Stor LCD skærm
  • Temperaturmåler
  • Timer, så du kan følge med i hvor længe dit barn har sovet (must have til trætte forældre) 
  • Tilkobling af op til 3 babyenheder til samme forældreenhed

Vi har testet netop disse alarmer gennem 3 år og de fungerer stadigt som fra ny. Vi kan bestemt varmt anbefale Neonate 6500d eller 6900d

Køb billigst hos Jollyroom eller Elgiganten (se priser herunder)

bedste babyalarm

Lang levetid på batteriet

Neonate BC-5800D & Neonate 5700D

Neonate 5800d og Neonate 5700d er teknisk ens. De eneste forskelle er at Neonate 5800 er sort og oplades i en docking station og Neonate 5700 er grå og oplades med et stik i siden.

Disse to modeller har mange af de samme funktion som 6500d/6900d. Dog har denne babyalarm ikke talk-back funktion eller den smarte timer funktion, hvor du kan se hvor længe baby har sovet.

Disse babyalarmer kan bestemt også anbefales, da de ekstra funktioner jo sagtens kan undværes. Men da der ikke er den store prisforskel, vil jeg til en hver tid anbefale at købe Neonate 6900d eller 6500d i stedet.

Køb billigst hos Jollyroom eller Elgiganten (se priser herunder)

bedste babyalarm

Smart babyalarm med kamera

Neonate BC-8000DV

Neonate 8000dv er super smart. Du kan med denne babyalarm kigge med på en video af dit barn, da babyenheden er udstyret med et kamera. Det er en smart funktion, som dog koster noget mere strøm. Batteriets levetid er langt fra så højt som på de andre babyalarmer fra Neonate. Derudover er rækkevidden heller ikke så langt med video, men dog lang nok. Hvis man dog komme udenfor rækkevidden forsvinder kun billedet og ikke lyden. Du kan derfor stadigt høre dit barn op til 800 m væk.

Kamera er efter min mening ikke nødvendigt. Det er en sjov og betryggende funktion. Bestemt en god babyalarm!

Køb billigst hos Jollyroom eller Elgiganten (se priser herunder)

Ofte stillede spørgsmål omkring babyalarmer

Er en babyalarm nødvendig?

En babyalarm er nødvendig, hvis du har dit barn skal sove lur udenfor eller sove på eget værelse, hvor det kan være svært at høre ham/hende.

Hvilken babyalarm er bedst?

Jeg har testet mange forskellige babyalarmer, men lidt atypisk, har jeg i denne kategori, kun valgt at fremhæve babyalarmer fra Neonate. Jeg ønsker ikke at fremhæve de andre testede babyalarmer, da jeg ikke har noget pænt at sige og derfor hellere undlader at have dem med. Jeg har derfor valgt at fortælle om de forskellige modeller fra Neonate i stedet.

Hvilken babyalarm skal man vælge?

Jeg vil til en hver tid anbefale en babyalarm fra Neonate. Jeg er hverken købt eller betalt af Neonate for at skrive dette og har også selv betalt for de testede produkter.
Det er bare de bedste babyalarmer på markedet.
Du finder her en guide til de forskellige babyalarm modeller fra Neonate. Du kan læse om babyalarmer med tidstagning, temperatur og mulighed for flere enheder tilkoblet. Derudover kan du også læse om babyalarm med kamera. Jeg håber du finder anmeldelserne brugbare og en hjælp til at finde din favorit babyalarm.

Måske du også vil læse