BEDSTE SOLCREME til børn og voksne

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Sol og sommer kræver masser af solcreme, man hvad skal man vælge? Vi har testet en masse forskellige solcreme og mine børn og jeg selv er ret sarte og får nemt knopper og sviende øjne, hvis solcremen ikke er god nok. Derfor vil jeg gerne dele med jer, hvad vi har erfaret er den bedste solcreme til børn og voksne.

Top 3 solcreme til børn og voksne:

  1. Rudolph Care Kids – så lækker konsistens og nem at påføre – vi bruger den til ansigt, nakke og arme
  2. Splash spray til kroppen – utrolig nem at påføre og beskytter rigtig godt – vi bruger den til overkrop og ben
  3. Vichy Capital Soleil Protective Water – godt alternativ til Splash – vi bruger den til overkrop og ben
bedste solcreme

Testvinder – Bedste solcreme til børn til brug i ansigtet

RUDOLPH CARE KIDS

Lækker konsistens, nem af påføre. Solcremen giver ingen knopper eller sviende øjne. Rigtig god solcreme til børn og voksne. Kan på det varmeste anbefales.

Testvinder – Bedste solspray til børn og voksne

SPLASH

Fantastisk spray solcreme, der ikke skal smøres ud bagefter – kæmpe fan. Genialt til utålmodige børn, der ikke gider at have solcreme på. Det er en let og gennemsigtig spray, der trænger hurtigt ind og ikke fedter. Vi bruger den til kroppen og bruger SPF 50 til børnene. Nemt og hurtigt og besky

Se de bedste priser på Splash solspray her:

bedste solcreme til børn

En stærk anden plads – rigtig god solspray som ikke skal smøres efter

VICHY PROTECTIVE WATER

Solcremen eller solsprayen fra Vichy er et super godt alternativ til Splash solsprayen. Den er nem og hurtig at påføre, ok drøj i brug og skal ikke smøres ud efter påføring. Genialt til utålmodige børn, der ikke gider at have solcreme på. Det er en let og gennemsigtig spray, der trænger hurtigt ind. Også super god til voksne 🙂 Vi bruger den kun til kroppen. Klart en solcreme jeg køber igen. Kan bestemt anbefales

solcreme

Bedst til prisen – budgetvenlig solcreme til børn

DERMA SUN KIDS

Solcremen fra Derma Kids er en rigtig god solcreme til prisen. Den er ok nem at smøre ud, knap så lækker i konsistensen som Rudolph Care, men har også en helt anden pris. Solcremen har ingen duft og indeholder ingen skadelige stoffer. Den er testet på flere sarte børn og voksne og giver ingen irriteret hud, som er bestemt godkendt. Kan bestemt anbefales.

Vær opmærksom på at Derma laver Sun Kids og Sun Baby. Sun Baby efterlader et hvidt filter, så hvis du ikke ønsker dette, skal du vælge Derma Sun Kids.

solcreme

God børnevenlig solcreme

VICHY KIDS

Solcremen fra Vichy Kids er nem at smøre ud og tørre hurtigt. Den fedter ikke og efterlader ikke huden med et hvidt lag. Den kan både bruges i ansigtet og på kroppen uden det giver nogen knopper eller andre gener. Rigtig god værdi for pengene.

solcreme

Budgetvenlig – en solcreme, der kan ses

DERMA SUN BABY

Solcremen fra Derma Sun Baby er en god solcreme til prisen. Den er lidt drøj at smøre ud og indeholder fysisk filter, som efterlader et hvid lag på huden. Så kan man kan se hvor man kommer til 🙂  Det er dog en smagssag om man er til det eller ej. Men huden er godt beskyttet.

Ofte stillede spørgsmål om solcreme

Husk også UV-badetøj, solhat og badesko til de små 🙂

Måske du også vil læse