NAJELL BLACK FRIDAY

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

BLACK FRIDAY NAJELL

Leder du efter de bedste tilbud på produkter fra Najell. Læs med her og find de bedste black Friday tilbud på Babyliften Najell Sleepcarrier, bæreselerne Original Vol 2 og Easy, cover til bæresele m.m.

Se de bedste Black Friday tilbud på Najell her

pil ned

NAJELL Sleepcarrier babylift

NAJELL Original Vol. 2 Bæresele

NAJELL Barnevognshansker

NAJELL Easy Bæresele

NAJELL Cover til bæresele

NAJELL Graviditetspude

NAJELL Wrap slynge

Spar penge på Najell til Black Friday

Najell sleepcarrier er en super smart babylift, der også fungerer som et babynest.

Jeg kan klart anbefale at gå efter Najell Sleepcarrier og Original Vol. 2 bæresele til Black Week. Det er to produkter, som er guld være med baby om bord. Og hvis de så kan købes til billigere penge til Black Friday er det jo ikke helt dumt.

Najell Sleepcarrier er super smart på grund af er størrelsen og vægten. Den vejer næsten ikke noget til forskel fra “normale” babylifte. Den har kraftige remme, så den nemt kan tages med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller. Jeg har med stor glæde selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite.

En anden fordel er at man nemt kan vugge baby i søvn, da den, som skrevet, ikke vejer ret meget i forhold til normale babylifte. Sikkerhedsmæssigt er alt i top. Bunden er en stabil træplade og materialet er åndbart mesh stof.

Det er altså et super godt køb!

Jeg har derfor samlet alle de bedste Black Week tilbud på Najell produkter herover, så du nemt kan få et overblik over dine bedste køb.

Hvis du vil læse mere om hvordan Najell sleepcarrier kan bruges som babynest og legetæppe, så læs med her.