Barselsgaver under 400 kr

Alle anmeldelser er baseret på vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sætter derfor stor pris på, når du handler gennem vores links og dermed støtter vores arbejde

Er du heldig at skulle forkæle en lille ny verdensborger eller mangler du inspiration til hvad du kan ønske dig i barselsgave til dit lille vidunder, så kig med her.

Find barselsgave ideer og inspiration til gaver under 400 kr.

Hvad er en god barselsgave?

En barselsgave til baby skal gerne være søde babyting, som også er brugbare. Gode barselsgaver kunne være et lækkert babytæppe, baby sengetøj, stofbleer, en blød nusseklud eller babylegetøj. Babylegetøj er en god barselsgave. Det har  man som forældre oftest ikke selv købt i forvejen.

Godt babylegetøj kunne være aktivitetslegetøj, som kan leges med for sig selv eller hænges på et aktivitetsstativ. Under aktivitetsstativet er det godt at have et blød legetæppe eller legegulv, som også kunne være barselsgave ideer.

Bidelegetøj er også altid en god ide.  Alle små børn elsker at undersøge alting med munden. Sofie Giraf og diverse rangler har altid været et hit hos os.

Jeg har selv fået barnets bog i forskellige udgaver til alle mine børn. Det er altid en fantastisk barselsgave at få.

Andre barselsgave ideer kunne også være babystrik. Det er altid skønt at få noget som andre har lavet specielt til ens lille mus. Find inspiration til gode strikkeopskrifter til baby her.

Hvis du ikke kan strikke, men stadigt gerne vil give babytøj, kan du finde inspiration til smukt og lækkert babytøj her.

Måske du også vil læse