HELDRAGT i ULD

Alle anmeldelser er baseret pรฅ vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sรฆtter derfor stor pris pรฅ, nรฅr du handler gennem vores links og dermed stรธtter vores arbejde

Du kan her lรฆse om de bedste ulddragter til bรธrn. Vi har testet heldragter i uld fra forskellige gode mรฆrker og du kan herunder lรฆse min anmeldelser og anbefalinger.

Her er anmeldelser af almindelige “tynde” ulddragter til indebrug. Hvis du vil lรฆse anmeldelser af de bedste tykke ulddragter til udebrug, skal du klikke her.

Vores anmeldelser herunder er vurderet ud fra kvalitet bรฅde fรธr og efter vask, pasform og pris.

DE BEDSTE ULDDRAGTER TIL Bร˜RN

Joha uld silke ulddragt

TESTVINDER – Bedst til prisen – hรธj kvalitet

JOHA ulddragt i uld/silke

Joha ulddragten fortjener topanbefaling for deres uld kvaliteter. Jeg har bรฅde testet Johas uld/silke kvalitet og deres 100 % merino uld kvalitet. Jeg mรฅ sige, at jeg er overrasket over, hvor pรฆnt det holder sig. Jeg har, efter uheld, vasket pรฅ 60 grader uden det forandrer kvaliteten. Derudover er Joha absolut det mest vaskede hos os, da mine bรธrn nรฆsten altid har det inderst, og det kan ikke ses. Det holder sig virkelig pรฆnt. Pasformen er ogsรฅ god – rummelige modeller i alderssvarende stรธrrelser. Det eneste minus ved Joha er deres farvevalg og prints, der ofte er helt off. Men hvis man holder sig til deres basis styles er farverne mere anvendelige. Men tรฆnk hvor vildt et produkt de kunne have, hvis de optimerede pรฅ deres kollektionsprogram. Kvaliteterne har de i hvert fald styr pรฅ. 5 stjernet anbefaling !

Kรธb for min. 549 kr hos UgleUnger og fรฅ 15 % pรฅ ALT.

Brug rabatkoden: BBABY15

Shop hos UgleUnger eller se markedets bedste priser her:

bedste ulddragt

Fantastisk uld kvalitet

JOHA ulddragt i merino uld

Jonas merinould kvalitet, er super lรฆkker – kvalitet og facon kan ligestilles med merinokvaliteten fra Smallstuff. En rigtig lรฆkker heldragt, der fรฅs i flere forskellige farver til fornuftige penge.

Et stort plus ved dragten er at den til nat kan bukkes rundt om fรธdderne, sรฅ baby holder varmen. Sรฅ hvis din baby tager strรธmper af under putning og sparker dynen af under sรธvn, sรฅ kan denne heldragt anbefales. Kanten kan bukkes op inden sengetid, og holder sig fint oppe, sรฅ det aktive barn ikke snubler i dragten.

Udover natdragterne findes kvaliteten ogsรฅ som bodyer med og uden รฆrmer, huer og meget andet. Herhjemme har mine bรธrn stort set altid en uld body eller undertrรธje pรฅ inderst i alle mรฅneder med R ๐Ÿ™‚ Kan varmt anbefales.

Kรธb for min. 549 kr hos UgleUnger og fรฅ 15 % pรฅ ALT.

Brug rabatkoden: BBABY15

Shop hos UgleUnger eller se markedets bedste priser her:

heldragt uld

Den blรธdeste uld kvalitet

HUST & CLAIRE ulddragt i uld/bambus

Hust & Claire har lavet en super lรฆkker uld kvalitet blandet med bambus, der gรธr den ekstra dejlig blรธd. Heldragterne som pรฅ billedet findes i et hav af forskelige farver og mรธnstre og er perfekt til at sove i. Ribkanten ved fรธdderne er tilpas stram (uden at stramme) men nok til at kanten ikke falder ned om fรธdderne, nรฅr de smรฅ lรธber rundt.

I samme kvalitet fรฅs ogsรฅ bukser og bodyer og undertrรธjer – perfekt รฅret rundt. Ulden er temperaturregulerende og kvaliteten gรธr at det ogsรฅ sagtens kan bruges forรฅr og sommer.

Bestemt et godt valg, som ogsรฅ holder sig godt i vask. Bรธr vaskes ved max 40 grader, men jeg har testet at kvaliteten ikke stamper ved 60 grader, sรฅ i tilfรฆlde af uheld kan kvaliteten sagtens vaskes ved det.

Se markedets bedste priser her:

heldragt uld

Lรฆkker kvalitet, der holder i vask

SMALLSTUFF ulddragt

Jeg gรฅr personligt normalt udenom Smallstuff, da jeg synes deres tรธj er alt for smalt og smรฅt i stรธrrelserne, men lige deres uld produkter fungerer altsรฅ rigtig fint. Helt normalt i stรธrrelsen, lรฆkker i kvaliteten og holder sig rigtig pรฆnt i vask.

Deres merinould kvalitet, som jeg har testet her, kan ligestilles med Joha’s merino uld kvalitet. En rigtig fin heldragt til fornuftige penge.

Et stort plus ved dragten er at den til nat kan bukkes rundt om fรธdderne, sรฅ baby holder varmen. Sรฅ hvis din baby tager strรธmper af under putning og sparker dynen af under sรธvn, sรฅ kan denne heldragt anbefales.

Se markedets bedste priser her:

69002369-14FE-4EB6-B42C-F893FF25C9E8

Super blรธd uld kvalitet

ENGEL ulddragt i uld/silke

Engel er mest kendt for deres tykke ulddragter, men de har ogsรฅ andre lรฆkre kvaliteter i deres sortiment. Jeg har her testet deres uld/silke kvalitet, som findes i bรฅde heldragt, body og bukser. Kvaliteten er lรฆkker blรธd og kradser pรฅ ingen mรฅde. Pasformen er tilpas rummelig og stรธrrelsen alderssvarende. Engels heldragt er med fรธdder og det er jo et smagsspรธrgsmรฅl om man er til det eller ej. Personligt kan jeg godt lide bukser med fรธdder men ikke heldragter.  Babyer hiver deres ben op under sig fรฅr nemt benene ud af dragten. Nรฅr det sรฅ er sagt, synes jeg faktisk denne dragt fra Engel bliver nemmere pรฅ end andre jeg har prรธvet. Kvalitetsmรฆssigt skal man vรฆre opmรฆrksom pรฅ at Engels uld ikke tรฅler sรฅ hรฅrd vask. Blรธdheden aftager lidt i vask og kvaliteten stamper nemt, hvis du ikke er forsigtig ved vask. Men bestemt et meget lรฆkkert produkt.

Se markedets bedste priser her:

Ofte stillede spรธrgsmรฅl om heldragter i uld

Hvornรฅr bรธr bรธrn have uld pรฅ?

Jeg er en รฆgte uld-mor og mine bรธrn har stort set uld pรฅ hver dag de fleste mรฅneder om รฅret. Det kan isรฆr anbefales i alle mรฅneder med R – altsรฅ de varmeste mรฅneder undtaget. Uld varmer, men virker ogsรฅ temperaturregulerende. Bare rigtig godt at bruge som undertrรธje, body, bluser og heldragter.

Hvad er en heldragt i uld?

En heldragt i uld eller natdragt i uld er af en noget tyndere kvalitet end kรธredragterne. De er beregnet til inde brug og mange er glade for at bruge disse ulddragter som nattรธj. Babyer ligger ikke altid stille under en dyne og en god natdragt i uld er derfor en god ide, sรฅ de ikke fryser. Jeg er en รฆgte uld-mor og mine bรธrn har stort set uld pรฅ hver dag de fleste mรฅneder om รฅret. Jeg har derfor prรธvet mange mรฆrker gennem รฅrerne. Mange uld produkter er skrรธbelige overfor vask og jeg har mange gange stรฅet med stampede og ubrugelige produkter efter vask. Jeg har derfor kun fremhรฆvet de mรฆrker, jeg har gode erfaringer med. Joha og Hust and Claire er de eneste mรฆrker, der aldrig er stampet for mig – selv efter uheld og vask ved hรธje temperaturer bevarer det formen. Ingen reklame – bare ren anbefaling fra hjertet.

Mรฅske du ogsรฅ vil lรฆse