BEDSTE AMMETOP

Alle anmeldelser er baseret pรฅ vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sรฆtter derfor stor pris pรฅ, nรฅr du handler gennem vores links og dermed stรธtter vores arbejde

En ammetop er svรฆr at undvรฆre. Brystet er pludseligt et sted, der skal vรฆre hurtig og nem adgang til. Dertil skal en god ammetop kunne รฅbnes med en hรฅnd, da du oftest har baby pรฅ armen.

Vores anbefalinger til ammetop

Mindre barm (under D skรฅl):

Kรธbe en ammetop, der giver god stรธtte til at bruge om dagen (Carriwell) og to, der er blรธdere og lรธsere til natten.

Stor barm (over D skรฅl):

Kรธb en god amme bh til brug om dagen og kรธb 2 blรธde ammetoppe med fornuftig stรธtte til at sove og amme i om natten.

Vi har testet nogle forskellige ammetoppe og du kan lรฆse anmeldelser af de bedste ammetoppe herunder.

De 4 bedste ammetoppe

ammetop

Bedst i test

Carriwell ammetop

Bedste ammetop med shapeeffekt

Denne ammetop er lavet i microfiber og er super elastisk. Ammetoppen er lavet i super lรฆkkert strรฆkstof, som hjรฆlper med at holde den blรธde efterfรธdselsmave pรฅ plads. Ammetoppen giver et godt hold om barmen og brystet er nemt tilgรฆngeligt ved amning. Hvis du har en meget stor barm, vil jeg dog ikke anbefale denne top alene, men vรฆlge en god ammebh at sรฆtte under toppen.

Denne ammetop fra Carriwell er en klar favorit til brug om dagen og fungerer ogsรฅ perfekt som trรฆningstop (ogsรฅ efter endt amning), da den giver et fantastisk hold/shape ned over maven. Personligt bruger jeg den stadigt til bรฅde trรฆning, men ogsรฅ under kjoler og bluser, som shapewear. Ammetoppen fra Carriwell findes i bรฅde hvid og sort.

Slutteligt vil jeg fremhรฆve at den holder sig fantastisk i vask – famler ikke og kan sagtens tรฅle tรธrretumbler. Den varmeste anbefaling herfra.

ammetop

Bedst til prisen

Seraphine

Blรธd bambus kvalitet med behagelig stรธtte

Seraphine har lavet en enkelt, blรธd og alligevel super stรธttende ammetop. Den dรฆkker lidt mere af brystet end Carriwels ammetop og kan derfor bedre bruges til alle barmstรธrrelser. Denne ammetop har ikke opstrammende effekt omkring maven, sรฅ kan derfor ogsรฅ bruges til at sove i.

Ammetoppen fra Seraphine giver et godt hold uden at trykke ubehageligt nogen steder og er derfor ekstra perfekt i starten, hvor barmen er yderst sensitiv.

Et rigtig godt valg til bรฅde nat og dag. Seraphines ammetop sรฆlges i en pakke med 2 stk. til en fornuftig pris.

Tjek ogsรฅ det lรฆkre ammevenlig tรธj fra samme mรฆrke.

BEDST SOLGT – ET POPULร†RT VALG

MOMKIND AMMETOP

Momkinds ammetop sidder tรฆt uden at stramme og giver en blid stรธtte til den blรธde efterfรธdselsmave. Ikke helt sรฅ opstrammende effekt som Carriwell. Jeg kan godt forstรฅ hvorfor denne ammetop er et populรฆrt valg blandt mange, Toppen er sรธmlรธs og uden bรธjle, sรฅ intet gnider eller fรธles ubehageligt og kan derfor ogsรฅ bruges til at sove i. Der er to lag i skรฅlene, som holder et ammeindlรฆg sikkert pรฅ plads.

Momkinds ammetop er primรฆrt lavet af bambusviskose, som er lรฆkker blรธdt og mere รฅndbart end bomuld.

Momkind kan varmt anbefales!

ammetop

Blรธd og lรฆkker antibakteriel kvalitet

Milker

Ammetoppen fra Milker er lavet i en lรฆkker blรธd antibakteriel bambus kvalitet. Ammetoppen giver et godt hold om barmen og sidder tรฆt til ned om maven. Hvis du ikke รธnsker den sรฅ tรฆt, bรธr du gรฅ en stรธrrelse op.
Et stort plus for denne top er at den er lavet med lidt ekstra lรฆngde, sรฅ den ogsรฅ kan bruges som graviditetstop. Kvaliteten holder sig super pรฆnt og kan sagtens bruges ogsรฅ efter amningen er slut. Et super godt valg af ammetop

Se de bedste priser pรฅ Milker ammetoppen her:

Mรฅske du ogsรฅ vil lรฆse….

Hvad kendetegner en god ammetop?

En god ammetop er kendetegnet ved let adgang til brystet, enten gennem knapper, lynlรฅse, eller en diskret รฅbning, der gรธr det praktisk og enkelt at amme dit barn.

Hvornรฅr er det bedste tidspunkt at kรธbe ammetoppe?

Det er bedst at kรธbe ammetoppe i slutningen af graviditeten eller efter fรธdslen, nรฅr din bryststรธrrelse har stabiliseret sig. Dette sikrer, at du vรฆlger den rigtige stรธrrelse, der passer til din ammeperiode.

Kan jeg bruge mine almindelige toppe til amning?

Du kan bruge almindelige toppe til amning, men ammetoppe er designet med en รฅbning ved brystet med en lukning i stroppen, som gรธr at du kan beholde toppen omkring maven og ikke sidder halvnรธgen under amning. Designet specifikt med bekvemmelighed i tankerne. Nem adgang til brystet og er ofte mere behagelige under amning.

Hvordan vรฆlger jeg den rigtige stรธrrelse ammetop?

Vรฆlg din normale stรธrrelse eller gรฅ en stรธrrelse op for at imรธdekomme eventuelle รฆndringer i bryststรธrrelsen efter fรธdslen. Mange ammetoppe er ogsรฅ designet med strรฆkbarhed for at tilpasse sig kroppens forandringer.

Er ammetoppe velegnede til offentlig amning?

Ja, mange ammetoppe er designet til diskret offentlig amning. Funktioner som ekstra stof eller indbyggede paneler hjรฆlper med at skjule ammeomrรฅdet og giver privatliv under amningen.

Kan jeg bruge ammetoppe som en erstatning for ammebh?

Ammetoppe kan erstatte ammebh’en i visse situationer, da de ofte indeholder indbygget stรธtte. Isรฆr er de blรธde ammetoppe ideelle til brug om natten uden ammebh. Om dagen foretrรฆkker de fleste mรธdre dog stadig at bruge en ammebh sammen med en amme top for ekstra stรธtte.

Er ammetoppe egnet til graviditeten?

Nej, det vil vi ikke anbefale, sรฅ udvides ammetoppe unรธdvendigt af maven. Men det fรฅes specielle toppe som er gode til brug i graviditeten i et strรฆkbart design, der kan tilpasse sig din voksende mave.

Hvorfor er ammetoppe lavet af specifikke materialer som bomuld eller bambus?

Ammetoppe fremstillet af naturlige materialer som bomuld eller bambus er valgt for deres รฅndbarhed, blรธdhed og komfort. Disse materialer er skรฅnsomme mod fรธlsom hud og fremmer god ventilation.

Hvor kan jeg kรธbe ammetoppe?

Ammetoppe kan kรธbes online – du kan her pรฅ siden se markedets bedste priser pรฅ alle de anmeldte ammetoppe.