Bedste puslepuder

Alle anmeldelser er baseret pรฅ vores egne tests og skrevet fra hjertet. Ingen betalte anmeldelser, men siden finansieres gennem links i artiklen. Vi sรฆtter derfor stor pris pรฅ, nรฅr du handler gennem vores links og dermed stรธtter vores arbejde

Livet med baby krรฆver mange bleskift, sรฅ en god puslepude er vigtigt. Puslepuden fรฅes i den klassiske version med hรธje sider og blรธdt skumfyld og i den nye PUR skum version, som er formstรธbt skum med en blรธd og vandafvisende overflade. Vi har testet begge typer af puslepuder og du kan lรฆse anmeldelser af de bedste puslepuder pรฅ markedet. I testen er puslepuderne vurderet pรฅ funktion, kvalitet, design, pris og sikkerhed.

DEN FORMSTร˜BTE PUSLEPUDE

Indenfor de sidste par รฅr er de formstรธbte puslepuder virkeligt vundet indpas pรฅ markedet. Det kan jeg godt forstรฅ. Du fรฅr nemlig en ekstrem rengรธringsvenlig og tilmed blรธd pusleplads til dit barn. Puslepuden er lavet af formstรธbt skum, der er vandafvisende – genialt til en pusleplads.

filibabba puslepude

Bedst i test – bedste udformning

Filibabba Bobbie

Bobbie soft feel puslepuden fra Filibabba vinder testen som bedste puslepude. Den er lavet i PUR skum, som flere andre puslepuder i testen, men den vinder pรฅ udformningen. Den afslutter nemlig med en bagkant, der gรฅr nรฆsten lodret og derfor kan placeres helt ind mod en vรฆg. Til sammenligning har Leanders Matty puslepude en skrรฅ kant, der gรธr at den stรฅr lรฆngere ud fra vรฆggen pรฅ fx. et badevรฆrelse.

Ellers er puslepuden, Bobbie, som de fleste andre faste puslepuder, bรฅde praktisk, komfortable og dejlig rengรธringsvenlig. En vandafvisende puslepude, der let kan gรธres ren efter brug med vand eller sprit. Netop dette er en af puslepudens stรธrste fordele. PUR skummet indeholder ingen skadelige stoffer og er formstรธbt med hรธje kanter, sรฅ baby triller ud til siderne.

Puden behรธver ikke betrรฆk eller hรฅndklรฆde ovenpรฅ, da overfladen er blรธd og aldrig fรธles kold for baby. Derudover er puden skridsikker og ligger godt fast pรฅ puslebordet.

Puslepuden fra Filibabba kan varmt anbefales – den holder sig super flot i brug og gรธr det nemt at bevare hygiejnen i top.

bedste puslepude

Bedst til prisen

SEBRA Puslepude

Den formstรธbte skum puslepude fra Sebra er super lรฆkker. Samme lรฆkre funktioner som Matty fra Leander blot en lidt anden form. Utrolig holdbar og lรฆkker kvalitet. Praktisk men samtidig รฆstetisk i looket og kan passe ind de fleste steder. Puden er vandafvisende og super rengรธringsvenlig. PUR skummet indeholder ingen skadelige stoffer og er formstรธbt med hรธje kanter, sรฅ baby ikke kan trille ud over siderne.

Et virkelig godt kรธb!

Puden behรธver ikke betrรฆk eller hรฅndklรฆde ovenpรฅ, da overfladen er blรธd og aldrig fรธles kold for baby. Derudover er puden skridsikker og ligger godt fast pรฅ puslebordet.

Et andet stort plus er det faste underlag den har, sรฅ madrassen ikke kan bรธje. Vรฆr dog opmรฆrksom pรฅ at pudens bagkant er skrรฅ, sรฅ hele puden kan ikke skubbes ind til vรฆggen og fylder derfor lidt mere pรฅ bordet. Sรฅ hvis dit bord ikke er sรฅ dybt, kan dette blive et problem.

Puslepuden holder sig super flot i brug og gรธr det nemt at bevare hygiejnen i top. Leander har lavet en super lรฆkker puslepude, der ligger i den hรธje ende prismรฆssigt. Den kan dog nemt bruges til flere bรธrn og holder en forholdsvis hรธj gensalgsvรฆrdi, sรฅ jeg synes pengene er godt givet ud. Kan varmt anbefales!

Se et udvalg af Sebra Puslepuden her:

Mest solgte puslepude – et populรฆrt valg

LEANDER MATTY

Puslepuden, Matty fra Leander i PUR skum, er bรฅde blรธd, praktisk og super rengรธringsvenlig. Puden er vandafvisende og kan nemt rengรธres. Netop dette er en af puslepudens stรธrste fordele. Matty indeholder ingen skadelige stoffer og er, som Filibabbas Bobbie, formstรธbt med hรธje kanter, sรฅ baby triller ud til siderne.

En fordel ved de faste, vandafvisende puslepuder, er det faste underlag den har, sรฅ madrassen ikke kan bรธje. Vรฆr dog opmรฆrksom pรฅ at Matty puslepudens bagkant er skrรฅ, sรฅ hele puden kan ikke skubbes ind til vรฆggen og fylder derfor lidt mere pรฅ bordet. Sรฅ hvis dit bord ikke er sรฅ dybt, kan dette blive et problem. Hvis Matty skal bruges pรฅ et puslebord med rigeligt plads bliver det ikke et problem.

Puslepuden holder sig super flot i brug og gรธr det nemt at bevare hygiejnen i top. Leander har lavet en super lรฆkker puslepude, der ogsรฅ er en af de bedst solgte puslepuder pรฅ markedet. Den er testens dyreste, men kan ogsรฅ nemt bruges til flere bรธrn og holder en forholdsvis hรธj gensalgsvรฆrdi, sรฅ jeg synes pengene er godt givet ud. Kan varmt anbefales!

DEN KLASSISKE SKUM PUSLEPUDE

En blรธd skum puslepude eller puslehynde har jeg selv brugt i mange รฅr og det fungere super fint. Baby ligger blรธdt og de forhรธjede sider gรธr at puden ogsรฅ er forholdsvis trillesikker. Ulemperne ved denne type puslepude er at stoffet ved stรธre uheld skal vaskes og undvรฆres i den tid. Derudover er bunden blรธd og bรธjelig og derfor ikke sรฅ stabil som en PUR skum puslepude.

Den klassiske puslehynde findes i mange flotte designs – jeg har samlet mine favoritter herunder. Jeg har kun valgt at fremhรฆve puslehynder med รธkologisk bomuld med overfladebehandling, sรฅ de er vand og smudsafvisende og usamtidigt uden skadelig kemi. Derudover er de alle med vaskbart betrรฆk.

puslepude

KONGES SLร˜JD

Mange smukke prints i coated รธkologisk bomuld – kun svรฆrt at vรฆlge

TB583-2

CAM CAM

Coated รธkologisk bomuld i mange flotte prints – find din favorit

BETRร†K TIL PUSLEHYNDER

Se flere betrรฆk til puslehynder her:

PUSLEKURV

bedste puslepude

ร†stetisk perle

Puslekurv

Skab det skรธnne udtryk omkring puslebordet med en lรฆkker puslekurv.

Praktisk taber den dog lidt i min optik, da den ikke er sรฅ rengรธringsvenlig, som andre puslepuder. Men kan dog ligge et vandafvisende lagen ovenpรฅ madrassen og en stofble รธverst, sรฅ er det nemt at vaske i maskinen ved uheld. Derudover kan kurven nemt bruges til opbevaring, nรฅr puslefunktionen ikke lรฆngere er aktuelt.

Nรฅr det sรฅ er sagt har puslekurvens funktion faktisk overrasket mig. Som det kan ses pรฅ billedet, fungerer kurven super godt pรฅ et badevรฆrelsesbord, der ikke er sรฅ dybt. Min sรธn er for lang til at ligge pรฅ andre puslepuder pรฅ vores badevรฆrelse, men denne kurv kan nemt vendes eller stilles pรฅ skrรฅ, sรฅ han stadigt kan pusles pรฅ badevรฆrelset. For at kunne dette skal det dog vรฆre en meget fast puslekurv med robuste sider.

Der er ikke sรฅ mange puslekurve pรฅ markedet, men nedenstรฅende udvalg bliver opdateret hver dag og der tilfรธjes nye, hvis der skulle komme flere til.

Se et udvalg af puslekurve her:

PUSLEUNDERLAG

Uundvรฆrligt at have med pรฅ farten. En vigtig del af pusletasken.

Se et udvalg af pusleunderlag her:

ANBEFALINGER TIL PUSLEPUDER

Livet med baby krรฆver mange bleskift, sรฅ en god puslepude er vigtigt. Puslepuden fรฅes i den klassiske version med hรธje sider og blรธdt skumfyld og i den nye PUR skum version, som er formstรธbt skum med en blรธd og vandafvisende overflade. Derudover er der ogsรฅ kommet puslekurve pรฅ markedet. Valget af puslepude afhรฆnger meget af placeringen og hvor meget plads der er til den samt personlige prรฆferencer.

Jeg har altid vรฆret glad for den klassiske skumpuslepude – jeg synes barnet ligger blรธdt og sikkert. Jeg vil dog anbefale dig at gรฅ efter en udgave med รธkologisk bomuld, sรฅ I undgรฅr dรฅrlig pvc, phthalater m.m. Der er ikke den store prisforskel, sรฅ synes valget om รธkologi er klart at foretrรฆkke.

Den formstรธbte PUR puslepude er ogsรฅ super smart, ikke sรฅ blรธd men til gengรฆld er den super nemt at gรธre ren pga. den vandafvisende overflade. Derudover er den skridsikker og stรฅr mere sikkert pรฅ glatte overflader. 

Puslekurven har overrasket mig en del – den er super anvendelig pรฅ badevรฆrelser med borde, der er for smalle til de almindelige puslepuder.

Hรฅber du har fundet inspiration til dit nรฆste kรธb ๐Ÿ™‚

Mรฅske du ogsรฅ vil lรฆse…

Alt du skal vide om puslepuder

Hvad er en puslepude?

Puslepuder er uundvรฆrlige hjรฆlpemidler for forรฆldre med spรฆdbรธrn. De blรธde, polstrede puder giver en komfortabel og hygiejnisk overflade til at skifte bleer og tage sig af ens lille skat. Puslepuder kommer i forskellige designs og stรธrrelser, sรฅ de kan passe ind i enhver bรธrnevรฆrelse eller badevรฆrelse. De er lette at rengรธre og vedligeholde, hvilket gรธr dem ideelle til den daglige pleje af din baby. Puslepuder tilbyder ikke kun praktiske fordele, men de er ogsรฅ en dejlig mรฅde at skabe et trygt og behageligt miljรธ for bรฅde dig og din baby under bleeskift.

Hvorfor Leander puslepude?

Puslepuden, Matty, fra Leander er en af markedets bedst solgte puslepuder. Det er super lรฆkker. De smรฅ ligger stabilt og trygt pรฅ puden og samtidigt er den super rengรธringsvenlig. Et alternativ til Leander puslepuden er Filibabba eller Sebras PUR puslepude, som ogsรฅ gรธr det rigtig godt. Det er blot et spรธrgsmรฅl om hvilket design man foretrรฆkker og hvor meget plads man har ved puslepladsen.

Hvorfor skal man have en puslepude?

En puslepude er et uundvรฆrligt redskab for forรฆldre af flere grunde:
Komfort for barnet: Puslepuder er polstrede og blรธde, hvilket gรธr bleeskift mere komfortable for din baby. De giver en behagelig overflade at ligge pรฅ og mindsker risikoen for ubehag.
Hygiejne: Puslepuder er lette at rengรธre og normalt dรฆkkes med aftagelige betrรฆk, der kan vaskes. Dette sikrer en ren og hygiejnisk skifteplads for dit barn.
Sikkerhed: Puslepuder har ofte forhรธjede kanter, der kan hjรฆlpe med at forhindre, at din baby ruller eller glider vรฆk under bleeskift, hvilket รธger sikkerheden.
Praktisk opbevaring: Mange puslepuder leveres med opbevaringslommer eller rum til bleer, vรฅdservietter og andre nรธdvendige plejeprodukter, hvilket gรธr det lettere for forรฆldre at have alt ved hรฅnden.
Skaber et dedikeret skifteomrรฅde: Ved at have en puslepude opretter du et sikkert og specifikt sted til bleeskift, hvilket kan hjรฆlpe med at organisere og optimere plejeoplevelsen for bรฅde dig og din baby.
Sammenfattende er en puslepude en praktisk og komfortabel lรธsning, der fremmer hygiejne, sikkerhed og bekvemmelighed under bleeskift og pleje af din baby.

Kan jeg bruge en puslepude pรฅ forskellige steder?

Ja, mange puslepuder er bรฆrbare og velegnede til brug pรฅ forskellige steder. De kan bruges pรฅ pusleborde, senge, gulvet eller andre flade overflader, hvilket giver fleksibilitet i plejerutinen.

Kan jeg bruge en puslepude som ammepude?

Nej det kan man ikke.

Hvor lรฆnge kan jeg bruge en puslepude?

En puslepude kan bruges fra nyfรธdt og til barnet ikke lรฆngere har behov for ble ved 3-4 รฅrs alderen.

Kan jeg bruge en puslepude uden et puslebord?

Ja, du kan bruge en puslepude pรฅ flade overflader som senge eller gulve uden et puslebord. Det er dog vigtigt at placere puden sikkert og kontrollere, at overfladen er stabil for at sikre en sikker pusleoplevelse uden risiko for fald eller skader.

Hvilken puslepude er bedst?

Vi vil klart anbefale en faststรธbt puslepude som den fra Leander eller Sebra. Lรฆs mere om dem begge รธverst pรฅ siden og find ogsรฅ her markedets bedste priser pรฅ puderne.